Horoskopius

Tjedni horoskop od 25.04 do 2022/1/5.

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Ovan – U ovom tjednu vaša nervoza dostiže vrhunac. Odrazit će se najviše na vaš trbuh, točnije želudac. Hrana vam neće prijati i to će vam dodatno povećati napetost. Zatrpani ste poslovima a stižu neradni dani. Kod kuće kujete planove kako sve odraditi i ne umijete da se opustite i odmorite. Organizam vas opominje. Poslušajte ga! U prvim radnim danima bit ćete u kaosu i često ćete mijenjati planove i odluke. Nije vaša nedjelja, definitivno. Vaš znak nadjačava vaš razum i samo se upetljava i zbog toga nervirate, mada vam ovo nije ni prvi a ni posljednji put. Partnerskim odnosi su vam negdje u zastoju. Obračunavate se s prošlošću kao da to sada ima smisla. Riješili ste mučiti i partnera i sebe. Vaša strast, često vaš najveći neprijatelj!

Bik – Radnih kojoj se vaš emotivne nedoumice raščićavaju. Emotivno napeta a opet potrebna situacija, samo da ne idete u previše analiza i materijalnih momenata jer tu nema emocija, a vi to znate spojite. I tako vrlo lako dovedete sebe u bolesno stanje, bolesno od ljubavi jer ste željni sigurnosti a to se ne postiže sitničarenjem već ljubavlju i uživanjem za što ste i stvoreni. Što se tiče posla on je stabilan. Imate neki stari administrativni posao koji vas je mrzelo da odradite i čeka na vas. Mogli bi to ove nedjelje odraditi. Imat ćete neki materijalni dobitak u ovom tjednu, ne veliki ali dovoljan da izađete s prijateljima ili voljenom osobom i provedete se.

Blizanac – Neke podsvjesne stvari isplivavaju na površinu, po pitanju obitelji i prijatelja. Nešto čega niste uvijek svjesni i zabljesne vas ponekad. Bit ćete zbunjeni sobom i opet ćete nekako mladenački odgurnuti stvari koje vas zbunjuju, kao i uvijek. Teško se suočavate sa stvarnošću, osobito ako vam ne prija i ako se u njoj ne možete riječima snaći. Druženje vam i dalje predstoji, vaš teren za preispitivanje vlastitih mogućnosti, katkad i sebično. Ali vi se samo igrate. Tako mislite a ne pomislite da nekoga time povređujete. Posao vas čeka i to nimalo lak. U njemu morate biti pametni, diplomatični i dosljedni. Ne sumnjam da ćete to odraditi kako treba. Također, u ovom tjednu vam neće manjkati ljubavi i bit će vam dobro i veselo u društvu voljene osobe.

Rak – Ovo je tjedan u kojem će vas mučiti obiteljski problemi. Odluke koje morate donijeti nisu jednostavne. Analazitranje hipotetičkih situacija će vas emotivno iscrpiti. Niste vi taj tip. Ostavite to nekom drugom da odradi. Vi čujte što vam srce govori. Savjet i razgovor s prijateljem rođenim u znaku Bika će vam pomoći. Ovo je situacija koja je čekala na vas i sačekala vas. Posavjetujte se s nekim objektivnim i nekim tko čvrsto stoji na zemlji. Vaš karkater je emotivan a opet teži uspjehu. Traži pohvalu i mjesto koje mu sleduje. U ovom tjednu bi tebalo to da se završi. Od toga kako mislite da ćete se osjećati tako i donesite odluku. Poslu bi trebalo malo dublje da se posvetite jer ste odsutni. Skoncetrišem se dok radite da ne napravite sebi dodatni problem.

Lav – Radnih kojoj čete pucati na visoko, najviše što postoji, a to vam nekako uvijek izmiče. I ovog puta će biti isto. To je zato što ne znate uživati ​​u onome što radite nego pokušavate na silu da izmamite osmijeh i poslušnost. Pripitomite se nekako, samo tako dobivate. Do svakog cilja treba ići polako, sigurno, tiho, nenametljivo, dok ne postignete zacrtano. Naučite to. Imat ćete dosta aktivnosti i druženja tijekom tjedna, prijaće vam jer je površno i sa namjerom, bilo vašom ili njihovom, radi se o neiskrenosti u svakom slučaju. Netko će imati korist a nekome će biti povrijeđena sujeta. Budite pametni kao što umijete pa se pričuvajte lažnih tapšanja po ramenu i obećavajućih osmijeha. Sagledajte samo realno, ne letite. Lavovima koji su u braku slijedi romatnična nedjelja, uživajte. Oni kojima je obećavan brak trebalo bi da shvate da od toga nema ništa. Slobodnima savršena tjedan za seksulana iskustva, neplanirana i nenadana!

Djevica – U prvim radnim danima nakon blagdana vas čeka neka nerazjašnjena situacija na poslu. Pazite se podmetanja od kolega. Svoju ispravnost znate i to je najvažnije. Zlih i lijenih ljudi ima, vjerojatno znate tko je to i čuvajte leđa. Očekuje vas i novčani dobitak. Bilo bi lijepo i očekivano da nekom sitnicom obradujete partnera. Radnih kojoj ćete imati osobna psihička previranja, istraživanja po dubinama vaših htijenja. Lutanja i pretraživanja sa sobom su inovacija za vas ali neke životne okolnosti su pred vama. Morate ići zaista duboko u sebe i odvojiti racionalno, koliko god je to moguće, od emotivnog. Poslušajte što vam srce govori. Nesigurni ste, mijenja vam se svijest i život. Inađite sigurnost u sebi ne traživši suglasnost od drugih. Učinite korak za sebe pa makar bio pogrešan, ali promijenite nešto u sebi. To treba samo vama, drugi su navilki da sve analizirate i taktizirate čekajući da vas prititisne zadnji trenutak. Predupredite zadnje trenutke odluka i dogovorite se sa sobom. Osjećate će se bolje.

Vaga – Prvenstveno obratite pažnju na zdravlje. Stara bolest se vraća. Idite na kontrolu i redovito uzimajte terapiju, ne igrajte se sa zdravljem! Ostali pripadnici ovog znaka mogu imate migrene ili glavobolje što nije strašno. Neki obiteljski nagomalini i neraščišćeni problemi vas i dalje pritišću a vi bježite od njih jer smatrate da ste rekli što ste imali. I bolje je tako, izbjegavajte i dalje bespredmetne priče jer s njima ništa nećete postići. Iako vas to tišti klonite se, mora još neko sem vas da kaže što iskreno misli i da zajedno dođete do rješenja. Do tada šutite. Vagama koji su u braku ovo je nedjelja za uživanje. Ako možete budite izvan grada, u prirodi, a za vikend vas očekuju posebno lijepi trenuci. Onima koji su u vezi ili slobodni slijedi tjedan u kojem će seks biti primat. Uživajte i za sebe i ostale znakove!

Škorpion – Radnih kojoj poslije praznika i hedonizma dolazi malo opuštanja. Napunili ste baterije hranom, spavanjem, uživanjem u prirodi, vinu … Kako god, taj mali predah vam je bio potreban i prijao vam je. Zbog toga radna tjedana nakon toga biva opuštena, posebno što znate da se radi samo dva dana pa opet vikend. Suradnici će uživati ​​s vama i posao će teći dobro iu odličnom rasploženju. Također, za one koji skalapaju neke ugovore ovo će biti uspješna i korisna tjedana. Vaše akcije na emotivnom planu su strasne, ali nedovršene, kao da negdje na pola puta stanete, osjetite se obmanuti i odustanete. Druga strana uzalud čeka na vas. Što vas koči? Da ne izgubite osobu ako se pokažete kao loši da ne možete biti ni prijatelji ili nedovoljna zainteresiranost? Zagledajte se u sebe, ne u drugu osobu. Vidite se jasno i odlučite što vam je činiti. Pitanje je dokle će klackalica izdržati, bilo vaša bilo druge osobe. Pogled u sebe!

Strijelac – Radnih kojoj će neko prijateljstvo biti pred raspadom. Stari nesporazumi i nerazumijevanja će vas jako zaboljeti i povrijediti. Dosta ste se pravili naivni i vrijeme je za razgovor i rješavanje odnosa s tom osobom. Vjerujem u vašu iskrenost i diplomatičnost u ovom slučaju i da će se to riješiti na najbolji mogući način za oboje. Bez ozlojeđenosti i pogrdinih riječi. Svakako će taj događaj obilježiti ovu nedjelju. Ako možete budite takvi i u obitelji jer je i tu malo zamršeno. Samo ne vičite, polako i riješit će se. Posao vam je dobar, moglo bi se reći da cvjeta. A rekla bih da u ovom tjednu ima dosta zaljubljivanja i početaka lijepih veza. Ako taj netko u znaku Blizanca tim bolje, eto veze koja će biti vesela, neoptrećujuća a moguće i na duže staze, kao i mogućnost braka. Studenti, učenici koji u ovom tjednu imaju ispite ovo će biti dobra tjedan za vas. Nekim Strijelčevima se smiješi put. Lijep provod. Svima preporučujem oprez s hranom. Ne pretjerujte da se na ljeto ne iznenadite šlaufom oko trbuha!

Jarac – U vama se prepliću i ne prepoznaju muško i žensko. U danu ste oboje. Možete biti jaki kao stijena, a isto tako zaplakati u sekundi. To je nekako vaša borba od rođenja samo je ovo tjedan u kojem ćete biti svjesniji sebe. Boriti snage i slabosti koje se prelijevaju jedno u drugo. U svemu tome imat ćete neplanirane poslove koji će se samo pojavljivati. Obveze vas pritišću i dobivate nove. Imat ćete ideja i načina da sve to odradite. Surovost na neki način vama jedino i prija i tada ste živi i najjači. Materijalna situacija je nestabilna, koliko god zaraditi još više potrošiti. Nameću vam se računi a i nešto za vas. Bez novca niste i to je najvažnije. Na ljubavnom planu je sve opušteno što vama kočničarima i stratezima ne prija. Sve biste provjeriti i isplanirate, da točno znate gdje vam je mjesto, što vas očekuje … Ljubav ne radi na pogonsko planiranje. Pokušajte se opustiti i uživati ​​jer nemate razloga za preusmjeravanje emocija koje idu lagano svojim tokom. Spontanost ipak postoji!

Vodenjak – Ovo će biti zategnuta nedjelja po pitanju partnerskih odnosa bilo kojeg tipa. Od vas će zahtijevati strpljenjei izdržljivost, čemu vi inače niste skloni. Potrudite se da duboko udahnete prije nego što nešto učiniti ili kažete. Posebno ako je u pitanju staro poslovno partnerstvo ili prijateljstvo koje dugo traje. Također, Vodenjacima koje su u braku ovo će biti tjedan u kojem je bolje da pripaze na svoje ponašanje i postupke da se ne bi neke stare zarasle rane ponovno otvorile. Netko će u ovom tjednu biti povrijeđen, potrudite se da izbalansirate i ne brzate ni u kakvom odnosu da bi izbjegli neugodne situacije. Materijlne situacija je varljiva. Imate nenadane dobitke ali isto tako i gubitke. Mogli bi se potrudite da manje trošite ne bespotrebne stvari. Na emotivnom planu u ovom tjednu vas očekuje samo lijepo. Vaša ljubav i vi kao dva drugara, što vam oboma prija.

Ribe – Osjetljivi ste i uživate u tome. Mašta vas baca iz dubina na vrh. Vaša čuvena maštarenja, ali ovog puta su usmjerena na ljubav i uživanje i to će vam prijati. Uživajte u svojim snovima i maštanjima jer vas to održava u normali. U obitelji bi trebalo da vam bude ugodno iu narednoj tjednu da se i lijepo svi družite osim toga što ste i krvno vezani. Kao da se vrata nepovjerenja u vašem domu zatvaraju i povjerenje, sigurnost i međusobni oslonac otvaraju. Isključite sumnje bar dok traje pozitivna atmosfera. Vaše navike bar u početku tjedna i dok su praznici ostavite po strani i budite drugačiji i ugodniji. Osjećaj ljubavi koji budete upili tih dana iz kruga obitelji će vam trebati za neke buduće dane ako osjetite samoću, znat ćete tada da niste sami i da imate nekog iza sebe. Partnerske odnose preispitujete na neki dublji način. Kroz sebe filtrirati emocije, samo ne dozvolite osjećaju krivnje da vas obuzme, nema potrebe za tim. Poslovno uobičajena nedjelja, krajem tjedna moguć novčani dobitak ili neki poklon koji je vrijedan.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK