Tjedni horoskop od 23.do 30 srpnja 2020

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

OVAN (21.3.- 20.4.)

Ovnovi će ove nedjelje biti uporni u želji da ostvare svoje ljubavne planove, iako nekada mog naići i na odbijanje. Ipak, bit će više prilika za nova poznanstva i razloga za emotivno zadovoljstvo. Zauzeti će s partnerom imati stabilan odnos, bez promjena.

BIK (22.4.- 21.5)

Bikove ove nedjelje oočekuju pozitivne promjene na ljubavnom planu, partner će se više truditi oko njih, a strast u vezi će postati naglašenija. Slobodni pripadnici znaka će i dalje biti u vrlo povoljnom razdoblju i mogli bi započeti značajnu emotivnu vezu.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

Bliznanci će ove nedjelje biti okrenuti druženju s prijateljima, osobito od sredine razdoblja kada će druženje i izlasci postati njihove glavne preokupacije. Mnogi će imati uspjeha u novim kontaktima, ali će sve za sada ostati na prijateljskom nivou.

RAK (22.6. – 22.7.)

Rakovi ovu nedjelju provode uglavnom bez većih promjena na ljubavnom planu, odnos s partnerom biće stabilan, ali i prilično nezanimljiv. Slobodni pripadnici znaka više će se družiti, a nekima se mogao svidjeti osoba koju mogu upoznati preko posla.

LAV (23.7.- 22.8.)

Lavovi će ovog tjedna s partnerom moći uspostaviti pozitivniju komunikaciju, i riješiti neke svoje međusobne nesporzume. Slobodni pripadnici znaka imaće više šansi za nova poznanstva. Neki mogu imati uzbudljivo poznanstvo na putovanju.

DJEVICA (23.8. – 22.9.)

Djevice ove nedjelje racionalnije sagledavaju stvari oko sebe na is partnerom uspostavljaju otvoreniju komunikaciju, što će nekima pomoći riješiti eventualne nesporazume. Slobodni pripadnici znaka više će se družiti i biće otvoreniji za nove kontakte.

VAGA (23.9. – 22.10.)

Vagama ove tjedna može biti interesantno ukoliko negdje otputuju, moguća su nova poznanstva koja mogu prerasti u nešto više. Zauzeti pripadnici znaka mogu biti vrlo maštoviti o spremni na povremena eksperimentiranja kako bi osvježili svoju vezu.

ŠKORPION (23.10.- 22.11.)

Škorpioni će ove nedjelje imato otvoreniju komunikaciju s osobom s partnerom i moći će riješiti neke nesporazume iz prehodng razdoblja. Neki slobodni pripadnici znaka mogli bi upoznaju zanimljivu osobu preko posla i požele produbiti odnos.

STRIJELAC (23.11.- 21.12.)

Strijelčevima će ove nedjelje postati mnogo zabavnije kada je riječ o emotivnom planu, osobito ako se nalaze na nekom putovanju gdje su moguća vrlo uzbudljiva poznanstva. Zauzeti pripadnici znaka s partnerom će imati bolju komunikaciju.

JARAC (22.1.- 20.1.)

Jarčevi ove nedjelje mogu imati potrebu da vode glavnu riječ u obiteljskim odnosima, pa će od partnerove prilagodljivosti ovisiti kakvi će odnosi na kraju biti. Slobodni pripadnici znaka biće vrlo uporni u želji da ostvare svoje emotivne želje.

VODENJAK (21.1.- 19.2.)

Vodenjaci će ove nedjelje biti opušteniji na emotivnom planu, s partnerom će imati bolju komunikaciju, a međusobni odnosi krenuće u pozitivnom pravcu. Slobodni pripadnici znaka imaće više šansi za nova poznanstva, naročito ako budu na nekom putovanju.

RIBE (20.2.- 20.3.)

Ribe će ove nedjelje osjećati manje trzavice u odnosu s partnerom, koji može postati zahtjevniji, ali će ljubavna situacija biti stabilna, a moguć je i važan dogovor u vezi. Slobodni pripadnici znaka mogli bi imati značajno poznanstvo preko posla.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.