Tjedni horoskop od 18. 9. do 24. 9. 2020

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ovan

Tijekom ove nedjelje očekujte da će se sve što se tiče posla završavati jako brzo. Nije dobra tjedan za neke nove stvari, ali je zato dobra za zaključivanje dogovora, za završavanje svega što ste započeli. Ne bacajte obveze. Neka muška osoba na poslu može Vam pravi probleme. Najbitnije je da manje pričate drugima o svojim planovima, biti vrijedni.

Posjetite liječnika preventivno. Sada je dobro vrijeme da krenete na dijetu.

Bik

Odluke koje budete donosili na brzinu mogu biti prilično pogubne iu poslu iu privatnom životu.

Zbog nekih stvari koje budete rekli partneru možete zažaliti. Pazite što pričate. Nemojte praviti pritisak u vezi, jer može doći do raskida.

Slobodni, imajte strpljenja za osobu koja Vam se dopada.

Pokušajte ove nedjelje biti praktični i da se bavite stvarima koje volite. Bilo da je to sport, hobiji, kupovina – ugodite sebi, da ne biste bili pod stresom. Napravite sebi raspored da biste bolje odradili sve obveze.

Blizanci

Želite podijeliti s drugima ideje koje imate, ali se brinuti da li će Vam itko pomoći da ostvarite sve što ste zamislili. Bitno je da ne pretjerujete u zahtjevima koje imate. Razložite svaki posao na više dijelova i tako ćete lakše ostvariti svoje zamisli. Nove ideje će Vam donijeti više posla i više novca. Moguća je suradnja s osobom koja nije iz Vašeg mjesta ili zemlje. Dobit ćete dobre vijesti u vezi s poslom.

Obiteljski problemi mogu biti opterećujući ove nedjelje. Pokušajte što manje vremena provodite kod kuće, da se ne biste nervirali.

rak

Dragi Rakovi, sve što ste odlagali do sada, nećete više moći. Aspekti su takvi da sve morate privedete kraju ili ćete imati probleme koje nećete moći brzo riješiti. Budite detaljni, ekspeditivni, ne dopustite da netko bude bolji od Vas na poslu.

Ono što je važno je da ovaj tjedan nikako nije dobra za potpisivanje ugovora, za neke nove stvari. Samo se potrudite da radite na projektima koje ste već započeli i fokusirajte se.

Mogući su problemi u prometu, s dokumentima. Ako ste planirali kupiti telefon ove nedjelje, odgodite to za sljedeću.

Lav

Vrlo ste predani poslu. Predanost će se isplatiti ove nedjelje. Očekujte pohvale i napredak na poslu. Bit ćete zadovoljni rezultatima dosadašnjeg rada.

Konačno ste napravili presjek i odlučili promijeniti neke postupke u radu koji su Vas sprečavali da budete bolji. Sve prepreke su otklonjene. Pored računa, imate neke nepredviđene troškove. Sada je idealno vrijeme da sve to platiti.

Od vikenda ćete se osjećati mnogo bolje i bit ćete komunikativniji, pozitivniji i spremni za nov početak.

Djevica

Konačno je došlo Vaše vrijeme. Sada možete učiniti sve što ste planirali odavno. Možete kupiti nov namještaj, dati otkaz na sadašnjem poslu i naći novi, a možda ćete upisati neki tečaj i naučiti nešto novo.

Imate dosta energije i elana ove nedjelje. Pomalo ste nestrpljivi pa se možete nervirati što se stvari ne odvijaju brzo.

Moguće su rasprave s bliskim osobama zbog novca ili nekih sitnica, pokušajte to izbjeći.

Vaga

Previše stvari se događa u vašem životu sada, pa ne stižete ni da sumirate dojmove. Dosta novih ljudi ćete upoznati. Ako ste slobodni, dopada Vam se više osoba i ne znate što radite.

Ako ste zauzeti, provedite više vremena s partnerom, uvedite neke novine, makar se vidite sa zajedničkim prijateljima, ako ne možete na neki put.

Imate dosta ideja, ali pazite da ne pretjerate s sanjarenjem, nego budite praktičniji.

Škorpion

Imate višak energije. Bilo bi dobro da se usredotočite na sebe, na prijatelje i privatni život. Ne znate kako sve postići jer ste prilično angažirani. Zadovoljni ste kako sve ide u svim sferama, tako da bi trebalo iskoristiti dobre prilike za napredovanje.

Moguće su rasprave sa nekom muškom osobom s posla, tijekom tjedna.

Potreban Vam je predah od svega.

strijelac

Niste zadovoljni kako se sve odigrava na poslu. Ili netko previše od Vas ili Vi niste dostigli taj nivo koji se zahtjeva. Razmislite o svemu što radite pažljivo i prihvatite tuđe savjete.

Povedite računa o sitnicama na poslu. Nemojte se previše žaliti rugima zbog obveza koje imate, jer nećete naići na razumijevanje ove nedjelje.

Bolje će sve bti od vikenda kada ćete osjetiti olakšanje i manji tlak u svim područjima. Moguće su rasprave sa partnerom, ako ste zauzeti.

Jarac

Popričajte s nekom bliskom osobom oko problema koje imate. Nemojte biti previše strogi prema sebi i kruti u odnosima jer svatko ima probleme, pa i Vi.

‘Otvorite’ se i pokušajte uz pomoć prijatelja ili obitelji riješite neke stvari koje Vas muče duže vrijeme.

Strpljenje Vam je prijatelj, pa bi bilo dobro da ne ulazite u rasprave sa drugima, niti da potežete neke promjene na poslu, jer ćete teško izaći kao pobjednik.

Vodenjak

Ovaj tjedan ćete biti sjajno raspoloženi i imat ćete višak energije. Sve što ste isplanirali ćete obaviti kako treba. Bit ćete ubrzani i svi oko vas će biti od pomoći. Sve što se odlagalo će se sada odraditi.

Ako ste imali neke probleme na poslu, dolazite do rješenja i brže ćete odrađivati ​​obveze. Motivirani ste. Promjene na poslu su izvjesne, ali morate biti jako vrijedni.

Moguć premor tijekom vikenda.

ribe

Napeti ste ove nedjelje. Imate dojam da Vam ništa ne ide od ruke. Pomalo ste isfrustrirani jer morate čekati pomoć drugih ljudi, jer ne možete sve sami.

Ukoliko ste imali probleme s partnerom do sada, ove nedjelje ćete konačno razriješiti sve. Ako ste slobodni, preko prijatelja možete upoznati neku pričljivu i zanimljivu osobu.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.