Horoskopius

Tjedni horoskop od 16.05 do 2022/5/22.

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Ovan – Radnih kojoj će se mnogo toga vrtjeti oko novca. Vrijedno ćete raditi i zarađivati ​​ali isto tako i trošiti. Bogovski osjećaj kada imate načina zaraditi dobru sumu novca i odmah sebe počastite i kupite nešto što vam možda i ne treba, samo da zadovoljite ego i glad za vladanjem novcem. Smatrate da previše on vlada vama i ne dozvoljavate mu. Preporučila bih vam da ne trošite sve, ali znam da neće vrijediti. Onda bar ne kupujte vrednije i veće stvari jer postoji mogućnost da čekate, dobijete nešto felericna i slično. Na zadovoljstva trošite. Godit će vam i druženje s prijateljima. Osjećaj da je džep pun dozvoljava opuštanje i uživanje. Ako zaslužili ste! Oni koji u braku nemaju osjećaja za potrebe partnera trebaju znati da to može dovesti do neugodnih situacija. Slobodni se u mislima bave bivšim ljubavima. Da li će biti realizacije stvar je vaš odluke.

Bik – Gomilaju vam se obveze, računi. Niste izmirili ni odradili staro a pristiže novo. Sve to jako dobro znate a zakucali ste se za pod. Jednostavno vam se ne da. Zove vas priroda, druženje, hrana, piće … Sva uživanja za koja ste stvoreni. Materijalna situacija vam baš nije sjajna. To vas izjeda ali ne tjera na akciju. Sve smislite navečer kako od ujutro krećete da odradite to i to, a ujutro po starom. Ne oslanjati na suradnike, kolege da će odraditi nešto umjesto vas. Nemojte im se ni žaliti, pomoći neće biti. Možete imati samo problema. Malo tko je prijateljski raspoložen prema vama u narednim danima, oni vam nisu prijatelji, upamtite to. Riješit ćete sve to nekim sjajnim, genijalnim potezom. Uran iz vašeg dvanaestog polja će vam dati juriš. Sem razrješavanja poslova na poslu možda vam donese i neku zaljubljenost upravo na poslu. Čekajte uranski vjetar u leđa! Kad vas zapljusne po licu neće vas nitko stići!

Blizanac – Još neki dan kad Jupiter uđe u vaš sazviježđe nestaće vam iz glave sve misli koje su vas kočile i držale vas u mjestu. Samim tim i vaša nesvjesna tvrdoglavost će nestati. E onda, tko vas uhvatiti! Ali do tada još pričekajte. Nije loše da vas bar nešto nesvjesno umiri. Ovakav položaj vam je donio smirenost na radnom mjestu i koncetraciju, a samim tim i materijalnu dobit koju očekujte sredinom tjedna. Dobro bi bilo da sve što ste u zaostatku s poslom i obvezama završite tijekom ovog tjedna. Očekuju vas susreti sa starim prijateljima koje niste dugo vidjeli i čuli, stare ljubavi, veze, povratak nekom starom dobrom vremenu. Recimo zaljubite se opet u staru ljubav na neki drugačiji način. Radnih kojoj će biti mnogo priča o prošlim ljubavima koje dobivaju novu konotaciju, rasterećena od one kakva je bila što će vam jako prijati ali nakon razgovora. Recite staroj ljubavi – dobar dan, dobrodošla! Odlično vrijeme za kupnju, trošite novac na raspordaje recimo, kupićete fenomenalne stvari po povoljnim cijenama.

Rak – Razgovori i dogovori s prijateljima, privatnim udrugama, mogu vam i hoće donijeti materijalnu sigurnost. To će se vrlo povoljno odraziti na vašu budućnost i karijeru. Nešto će se mijenjati i to je dobro. Vrlo je moguće da imate dvije i više kombinacija u glavi. Astrološka sugestija je – samo preko prijatelja do dobitka. Isto tako, pregovore s udrugama prepustite prijatelju, bolje je da vi ne pregovarate jer postoji mogućnost nerazumijevanja i to obostranog, što kasnije može dovesti do problema. Vaše je da radite što vam se kaže i tako ćete biti sigurni. Emocije su vam splasnule i partnera doživljavate kao drugara. To vam u ovom trenutku prija, da li i drugoj strani prija? Shvaćam da ne možete na silu da se ponašate i reflektujete nešto što niste, samo budite svjesni da druga strana ne dijeli iste osjećaje kao i vi. Krajem radnog tjedna bit ćete svjesni toga i osjetljivi. Imat ćete izljeve emocija i nadajmo se dobrom završetku! Neka razumijevanje pobjedi!

Lav – Od vas se očekuje naporan i precizan rad u narednoj tjednu, rad koji će vam oduzimati i vrijeme i misli. S jedne strane je to dobro jer vam nećepreostati vremena za depresivne misli i osjećaje, jer rad je najbolja terapija, s druge strane osjećate se frustrirano jer rad neće biti adekvatno plaćen. Točnije, vi očekujete više jer dajete maksimum od sebe. Nažalost, ne vrednujete vi. Bit ćete psihički i emotivno zdravi a fizički premoreni. Približava se razdoblje u kojem ćete dobiti ideju kojom ćete osigurati budućnost u narednom razdoblju. To bi trebao biti netko staro partnerstvo ili sklapanje dogovora s nekom starijom osobom. Razmislite o kome bi moglo biti riječi., Taj oslonac će vam mnogo značiti. Lavovi koji su u braku su u razdoblju sumnjičavosti. Mislim da za tim nema potrebe jer je sve iskonstruisano u vašoj glavi. Opustite se i ne pravite problem gdje ga nema. Oni koji su slobodni moguće je da iz prijateljstva postane jedna lijepa ljubav. Ne zaljubljenjost i zanesenjaštvo, nego samo korak koji će spojiti dva prijatelja u mušakrce i ženu, a tu se neminovno rađa ljubav.

Djevica – Vaša energija je usmjerena na osobnoj razini. Ne rasipate je na druge, čak ni na posao, tražite sebe i tu se trenutno jedino dajete. Riječ je o vašim vlastitim sumnjama u sebe i odluke koje ste donijeli ili tek trebate donijeti. Vaš čuveni period analiziranja zog čega ne možete spavati, jesti i živite noramlno, dok sve ne posložite u pregrade gdje vi smatrate da im je mjesto. Iscrpljivaćete se ali drugačije ne umijete i ne možete. Imat ćete u svemu tome razdoblja uživanja, nadam se ne mazohističkih jer imate i te faze kad se preispitujete. Oslonite se na emotivnog prijatelja, bio vam to partner ili samo osoba koju volite kao prijatelja. Trebat će vam emotivna podrška, otvorite se i iskažite svoje sumnje. Saslušat vas, ali na vas u ovim fazama ne vrijedi ubjeđivati ​​u bilo što. Samo da znate da imate nekoga, niste sami i neka vam bar to bude dovoljno. Oni koji planiraju renovinaranje kuće, stana, ako mogu neka odlože do iduće nedjelje, u ovoj će se zapetljati u gomilu problema što će ih mnogo nervirati! Ljubav po starom, stoji i čeka vas da joj se vratite kada završite sa svojim sumnjama.

Vaga – Vi kao da skačete s jednog posla na drugi. Čini vam se da nema kraja vašim obvezama i da stalno iskaču nove. To vam donekle prija jer vam je dosta starih učaurenih i monotonih poslova. Ne prija vam što vam ne ostaje previše vremena za uživanja za koja ste rođeni. Počnite pravite planove o putovanju, počastite se inozemstvom ako možete. Godit će vam pomisao na pješčanu plažu, voljeno biće i ljenčarenje na suncu. Potrudite se da to bude neko novo mjesto a ne neko na kome ste već bili. U obitelji je napeto i postoji mogućnost neugodnih situacija praćenih suzama i možda otkrivanje neke tajne ili nečeg što je prećutkivana od vas. Zateći će vas to nespremne i rekacija će biti burna. Ako možete smirite strasti u sebi i ne reagirajte glasno. Time niti ćete smiriti situaciju niti dobiti prave informacije, ako niste vi ta osoba koja je prećutkivala nešto. Ako jeste, pokušajte uz vašu diplomatičnost smiriti situaciju, samo ne vičite. U razgovoru normalno koliko možete. Ovo je tjedan u kojem ćete odlično razumjeti potrebe svojih bližnjih, ne tjerajte inat, dajte im ono što im je potrebno, vašu ljubav i poštovanje.

Škorpion – Radnih kojoj ćete mnogo raditi ali će se vaši poslovi i materijalna dobit širiti. S te strane, ma koliko bili opterećeni poslom, materijalna podloga će vam goditi. Ne morate se hvaliti time, uživajte u vlastitom osjećaju sigurnosti. Za razliku od uobičajenih životnih okolnosti u ovom tjednu će vas svi razumjeti i nećete imati problema da dokazujete ispravnost svojih postupaka i odluka. Krajem tjedna bit ćete umorni ali opušteni i željni intimnosti. Pored fizičke potrebna vam je mentalna stimulacija, kod vas je mozak najčešći stimulator. Privlačit suprotni spol. Energijom koju nosite, pogledom, vašim čuvenim pogledom, i riječima kojima će malo tko moći odoljeti. Koliko je to bijeg od stvarnosti od vlastitih emocija je vaša stvar, to vi najbolje znate. Nadam se da ćete uživati ​​i da nećete na kraju biti povrijeđeni. Ili možda baš to želite bi uživali u svom bolu?

Strijelac – Radnih kojoj ćete biti zbunjeni akcijama drugih ljudi. Doživjet ćete i vidjet ćete nepoštenje, licemjerje, laži od ljudi s kojima surađujete. Vi kao vječni naivci doživjet ćete i ove situacije kao da vam se dešavaju prvi put.Čuvajte se da ne budete uvučeni u neku spletku. Ne pravdajte se i ne uvlačite u dokazivanja i priče. Šutite, odmahnite rukom, vaš izraz lica će kao i uvijek reći više od bilo koje riječi. Sa druge strane, ovo je odlična tjedan za druženje s prijateljima koji vas razumiju i koje razumijete, uživajte bar u tome. Strijelčevima koji žele potomstvo ovo je tjedan u kojem bi trebali biti malo aktivniji po tom pitanju jer je začeće vrlo moguće. Novac ako stigne neće se zadržati tako da o tome ne razmišljajte, bit će vam lakše. Emotivna situacija je dobra, širite ljubav i sigurnost sa emotivnim partnerom. Krenite i na širenje obitelji kao što već rekoh. Sretno!

Jarac – U ovom tjednu postoji vjerojatnost grdnje od umirite ego i nadređenog i, ako ne budete šutjeli, svađe. U svoju rad ne sumnjate, sigurni ste u sebe i dosljedni, a to je najvažnije. Ako dođe do toga spakirajte sujetu, neka priča što hoće. Iza vas stoji rad i nemate razloga za brigu. Odgođeno i slično su već periferne situacije i Odšutite, ne morate reagirate Ovo je inače tjedan u kojem bi bilo najbolje da budete sami sa sobom, ali pošto je to nemoguće istrpite, što vi savršeno umijete. Konfliknost je visokorizična kod vas u ovoj nedjelju. Posjedujete taktičnost ali ove nedjelje vam ona okreće leđa. Potrudite se spremiti sebe i one ljude do kojih vam je stalo. Pametnije je tako. Obiteljsko okruženje će biti solidno u narednoj nedeljii, tu neće biti problema, mada ćete vi najviše željeti svoju sobu i mir. Je li vaša nervoza, netrpeljivost i napetost odraz igranja na više emotivnih polja pa ste se malo više zaigrali, ne znam, tako zvijezde kažu a vi šutite i saberite se sa sobom koga ćete i što vam je činiti.

Vodenjak – Vama su kolege i drugovi i prijatelji. Imat ćete sem uspješne suradnje i odlično druženje uz koje ide i lakše obavljanje poslova i brže protjecanje radnog vremena. Samo vi umijete stvoriti takvu radnu atmosferu. Došli ljudi na posao da se druže i usput rade. Tjedan će vam u poslovno društvenom smislu proteći lagano. Samo nemojte kritizirate ako netko pogriješi, umijete povrijediti brzim i ishitrenim rečenicama uvijenim u formu šale. Ako morate, recite to smireno, ozbiljnoi taktično. Sa tom osobom jedete, pijete kave, samo što ne spavate zajedno, pa onda budite i obzirni. Nije uvijek trenutak da vas razumiju. Vodenjaka koje su u braku imaće malih problema zbog različitih mišljenje. Vi koliko god da djelujete opušteno i fleksibilno, tvrdoglavi ste da nema granice. Popustite, neka bar prenoći priča. To je svakodnevica i ništa alarmantno. Slobodne Vodenjaka bi htjele vezu ali i slobodu. Odlučite se, nitko vas neće predugo čekati. Probajte, nemate što izgubiti. Povrijeđenost ste već upoznali tako da ako dođe do nje preživjet kao i one prije toga.

Ribe – Uletjeli ste u zamku spletkarenja i tračanja. Bili ste naivni i vjerovali, pričali, povjeravali se o sebi i sada se o vama priča. Ponovo vam je falila procjena, nikako naučiti. Vaša posramljenost je bespotrebna. Vi ste bili iskreni a sve ostalo što se priča ne govori o vama kao osobi već o njima. Poslovno okruženje ne znači i prijateljsko. Još jedno učenje i škola koje ćete opet zaboraviti kroz neko vrijeme, pretpostavljam, jer ste takvog mentalnog sklopa. Intuicija vam zakaže uslijed premora, opustite se kad vam popadaju obrambeni mehanizmi uslijed umora i nečije ljubaznosti. Pokušajte završiti bar prvi razred osnove opreza. Bit ćete potišteni i nanovo razočarani i posipača se pepelom krivnje. Kada bi mogli dignete glavu i ponosno ih sve preskočite sve biste ih zbunili jer neće dobiti očekivanu rekaciju. Pokušajte! Obiteljsko okruženje vas uznemirava jer vidite sve pesimistično i ne vidite izlaz iz raznih situacija. Skupilo vam se štošta. Ljubav će vas htjeti ako budete imali volje da izađete i upoznate nekoga. To bi bila vaša osobna osvijetljenost na svim ovim tamnim putevima kojima trenutno hodate. Nije sve tako crno, ima i ružičastog. Dajte šansu bojama neka prošaraju ovu nedjelju!

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM