Horoskopius

Tjedni horoskop od 13:06 do 2022/6/19.

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Ovan – Započinjete nedjelju s aktivnim mislima kako da sve odradite, malo ste konfuzni ali se trudite da sve isplanirateiako vam vrijeme bježi. Pritišću vas obiteljske obveze, tu se nikako ne snalazite, mislite da za njih uvijek ima vremena i da mogu da sačekaju da se prvo odradi posao. A poslu nikada kraja. Imat ćete emotivne ucjene od strane ukućana i tek će vas to sludjeti. Budite ponekad strpljivi s njima, njih jedino imate, svjesni ste toga ali vam je posao uvijek važniji. Možda će vas netko povrijediti, ne reagirajte kako vi to umijete, to je samo očaj i ništa više. Ne povređujte i vi. Partnerski odnosu su također zategnuti. Svi čekaju na vas. Stanite malo i razmislite što vam je prioritet u životu da ne bi na kraju ostali sami sa svojim poslom.

Bik – Imat ćete nevjerojatne egzibicije s novcem. Dobivat ćete, trošit ćete, gubićete, izletaće nepredviđeni troškovi. Nećete znati što vas je snašlo. Pokušajte se ne nervirate, mada ne znam tko ne bi. Neka vaš talent autosugestije naredne nedjelje radi maksimalno. Recite sebi da je prolazno, da se to svima događa, što je istina, i samo duboko dišite, da ne bi upadali u depresiju i bili zarozani. Očekuje vas jedan dugačak, dubok i nadasve iskren razgovor s prijateljem. Povod će biti novac ali ćete otići mnogo dalje. Nekome sleduje razočaranje. Partneru je bolje da vas izbjegava, kada je novac u pitanju nije vam do ljubavi. Ili izbjegavajte vi njega, pametnije je za oboje.

Blizan c – Imat ćete mnogo poslovnih i prijateljskih poziva. Od svega ćete se potruditi da napravite druženje, obveze što dalje od vas, ne volite ih nikako, odrađujete kad baš morate. U narednoj tjednu naoružajte se osmijehom i tjerajte pričama sve ono što hoće da vas zadrži na jednom mjestu. Ovo je tjedan u kojem ćete zabavljati ljude da vas ne bi zadržali na jednom poslu, jednom mjestu. Situacija iz koje nećete nećete moći otići je ona s vašim partnerom. Imat ćete dubok, emotivni razgovor. Partner želi obitelj i mir, a vi vidite što ćete, ponovno pobjegnete s nekim izgovorom ili da se smirite što vam ne bi bilo loše, bar da jedno mjesto u vašem životu bude mirno i stabilno. Odluka je na vama.

Rak – Imat ćete nevjerojatnu potrebu da pričate, bilo gdje i bilo kada. Često ćete se pitati što vam je. Podsvijest vam je napeta i kroz riječi koje mogu biti patetične, optužujuće, sa suzama ili bez njih, izlazit će iz vas kao lava. Pišite nešto, neka izađu ovi trenuci iz vas i na taj način. Osjetit ćete olakšanje kad neke svoje nemire i strahove zapišete. U krajnjem slučaju sigurnije jer ostaje samo za vas i nitko vam nećeništa prebacivati. U ovom tjednu bit ćete skloni praštanju jer ste emotivno slomljeni tako da se može desiti da se vratite starim vezama u kojima ste bili prevareni, ostavljeni … Željet ćete vjerovati da nije sve bilo tako i praštaćete.

Lav – Svi vaši poslovi, akcije, zamisli, stoje. Vi smišljate i razmišljate, pravite velike planove a nikako da počnete ih realizirate. Nikako da iznađete što je za vas dobro. Nemojte tako, pokrenite se ali stvarno. Ako vi to ne učinite ima tko hoće i poslije će vam biti đavo kriv. Zamisli su vam dobre, ma i da nisu samo se pokrenite. Imate prijatelje koji vas vole i žele pomoći, dopustite im to. Skloni ste tome da ih odbacujete i da mislite da možete sve sami, očito je da ne možete. Bit će sretni da vam pomognu a vi progutajte knedlu ponosa jer i nema potrebe da to budete pred ljudima koji vas vole. Neki pripadnici ovog znaka će uletjeti u tajnu emotivnu vezu s nekim koga poznaju od ranije.

Djevica – Vaši pogledi na budućnost počinju mijenjati. Vrlo ste nesigurni, imate milijun hipotetičkih situacija u glavi ali se nešto mijenja. Pokušavate kroz ljude i druženje s njima učite a ne samo gledati korist. Na ovakava razmišljanja i mijenjanje pogleda utjecao je neki prijatelj koji je s takvim stavom dobro prošao u životu, koji ne racionalizira sve i svakoga nego se daje ne tražeći ništa zauzvrat. Pokušajte, dovoljno je što ste počeli mijenjati svijest. Emotivno ćete doživjeti razočaranje jer ćete shvatiti da vas je netko slagao. Nije vama što je to bila laž nego kako vi to niste uspjeli vidjeti. Poraženi ste sobom jer niste to osjetili. Niste jer više mislite nego što osjećate. Bolna škola ali ipak se iz nje nešto uči. Na vama je da li to možete i hoćete da oprostite i naučite još jednu lekciju.

Vaga – Imat ćete jasne dogovore s prijateljima i iz toga će svi imati korist. Vaši poslovi su neplanirani i ne možete postići da sve kvalitetno odradite. Pomoć prijatelja će vam dobro doći na obostranu korist. Sa druge strane imate duboka premišljanja, donekle i filozofska, o poimanju života i tome koliko sav vaš trud ima smisla, ne samo u poslu već iu emotivno partnerskim odnosima. Ovo je jedan od razdoblja kada nešto treba mijenjati. Ili vi ili okolnosti i ljudi oko vas. Vraćate se na ranije situacije, preispitujete se. To je dobro jer kad god se pođe od sebe i pročisti se, i pored neprijatnih emocija, na kraju izađe na dobro. Sretno vam i uspješno bilo druženje sa sobom. Donesite odluke, ne ostajte samo na razmišljanjima.

Škorpion – Preplitaće vam se obiteljske i poslovne obveze, u vezi svake ćete imati dosta razgovora i sve će vas to i emotivno doticati. Nizacim se situacije koje vam neće dozvoliti da vam radi samo racio, emocije će posvuda biti prisutne. Obzirom da ste intuitivni po prirodi umetati da se snađete i to jako dobro, samo će vas sve to jako iscrpljivati. Pošto su vam odlični aspekti za seks koji inače volite, to vam je prijedlog za regeneriranje. Liječite se seksom od svakodnevice. To je stari, dobri, oprobani lijek koji će vam jedino pomoći! Neki pripadnici ovog znaka razmišljaju o razvodu i prekidu emotivne veze, neki će biti ostavljeni. Svakako burna emotivna tjedan u kojem se treba pričuvati od pucanja. Ako nemate seks, trčite ili brzo hodajte isprazniti negativnu energiju!

Strijelac – Šire vam se partnerski odnosi, odličan period za suradnju s inozemstvom ili put uinostranstvo. Otvaraju vam se putevi kojima treba krenuti. Ne budite naivni kao što umijete i dobro razmislite što vam je činiti. Na vašem mjestu posavjetovala bih se sa advokatomm, za svaki slučaj, jer su razne prijevare uvijek moguće. Dakle, ne nasjedajte odmah. Ne kažem da će biti nešto loše ali oprez je potreban, kao i stručna osoba, posebno ako se radi s inozemstvom. Pred vama je nepredvidiva emotivna tjedana. Imat ćete nenadane svađe, mirenja. Djelovat kao da se sve događa “iz čista mira” i bit ćete iznenađeni. To je zato što ste često emotivno odsutni i ne obraćate pažnju na želje partnera. Najbolje bi bilo da se ne upuštate u razgovore, zapetljaćete se još više. Odšutite i pokušati poljupcem da ušutkate voljeno biće. Željno je ljubljenja, maženja i pažnje uopće.

Jarac – Vaša dosljednost na poslu biće uzdrmana dolaskom novog posla ili novog kolege. Izgubit nit i postat ćete rasijani. Smetaće vam što vam netko uzurpira vrijeme, posao i oduzima dio plaće. Adaptibilnost vam je uvijek bila slabija strana ali jednostavno morate to prihvatiti i što prije se to dogodi bit će vam lakše. Uostalom, pogledajte malo bolje okolnosti, vjerujem da nisu toliko loše koliko vi mislite da jesu, navikli ste da mislite loše. Ne može tako, morate se mijenjati. Partnerstvo vam je vrlo važno ove nedjelje. Emotivno ste, kroz razgovor, dobili ono što ste željeli od partnera i ponovo niste zadovoljni jer mislite da on to radi zbog vas a ne zato što želi. Nema razloga da mislite tako, partner se trudi da vam udovolji, poštujte to.

Vodenjak – Imat ćete dosta obveza i posla tijekom tjedna, posebice ako radite u obiteljskoj tvrtki ili s bračnim partnerom. Papirologija će se naslagati i imat ćete problema na šalterima, s uplatama, isplatama. Administracija će vam praviti probleme. Sve će se riješiti samo se naoružajte strpljenjem. Slušalice na uši, pustite glazbu i sačekajte u redu završiti ono što se mora iako je teško. Krajem tjedna ćete imati posjetu starog, dobrog prijatelja i to će vas jako obradovati i relaksirati. S njim ćete prošetati kroz prošlost uz čašicu i smijeh. Radujte se tome, to će vas malo oporaviti od redova i problema s papirima. Ljubav je na vratima kod nekih pripadnika ovog znaka, otvorite ih neka uđe. Ne plašite se zbog prošlosti. Loša iskustva su bila za nauk, dajte šansu nečem novom.

Ribe – Vama je samo ljubav u glavi i srcu. Ostalo je samo ostatak svijeta koji slobodno može otići od vas. Prelijepo je osjećati ljubav, osjećati se živim, a vama je to jedina hrana. Ali svijet postoji i izvan toga. Morate obratiti pažnju na nekog člana obitelji, i njemu treba vašu ljubav, pažnja i suradnja. Uključite se bar onoliko koliko je nužno u stvaran svijet. Imat ćete i poslovni prijedlog od osobe koja vam emotivno znači. Protumačićete to kao da vas voli i da je posao samo izgovor. Nije. Uozbiljite se, budite realni, saslušajte poslovni prijedlog pa poslije maštariju. Bit će svakome teško doprijeti do vas u ovom tjednu. Oblaci su vaši. Lijepo, ali pazite da ne padnete, postoji život i poslije toga. Budite prisutni tamo gdje morate, ostalo vrijeme je vaš.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM