Tjedni horoskop od 10. 9. do 16. 9. 2020

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ovan
Imate više energije koju pravilno kanalizirati. Strastveni ste ovih dana. Okrenite se poslu i ne mislite previše na privatni život. Gledajte da na poslu naći nešto što Vam je zanimljivo, da biste bili produktivni.

Generalno, trebalo bi provjeriti zdravlje, preventivno bar.

Dosta priče u vezi neće donijeti dobro ako obje osobe žele biti u pravu. Provedite više vremena kod kuće, bar tijekom vikenda. Očekuje Vas lijep obiteljski vikend. Moguće je novo poznanstvo preko posla. Zauzeti, ne zapostavljajte partnera zbog posla.

Bik
Možete imati kraći put sa voljenom osobom. Pazite kome šta pričate ove nedjelje, budite diskretniji. Dosta dešavanja se događa u obitelji, stalno neki planovi, a ništa se ne stabilizira.

Od vikenda se pažnja sa doma okreće ka ljubavi, pa se možete okrenuti ka toj oblasti Vašeg života. Sad je jako povoljan period za uživanje i stabilizaciju odnosa.

Bavite se sportom. Strastveni ste.

Blizanci
Raspoloženiji ste ove nedjelje, a od polovice tjedna ćete se stabilizirati. Na poslu je stanje jako napeto, pa morate raditi neke stvari zbog drugih ljudi. Krajem tjedna to prestaje, okrećete se sebi i obitelji.

Moguć je priljev novca preko nekih ženskih osoba. Možete ići na kraći put.

Nemojte iznositi u javnost baš sve što mislite.

rak
Prolepsala ste se. Jako ste napeti, ali to je samo do kraja tjedna. Novac koji očekujete stiže, ali priljev možete neće biti baš toliki kolikom ste se nadali.

Dosta kontakata novih imate, ali bitno je da održite smirenost i staloženost ove nedjelje. Ne ulazite u rasprave sa kolegama.

Možda ćete imati više energije za vezu, za izlaske, ali ne pokazujte pretjeranu ljubomoru.

Lav
Stabilizira se novčana situacija, što je poslije dužeg perioda dobro. Nema više razloga za brigu i nervozu. Mogući su problemi u kući, ali sve je to resivu, nemojte se svađati zbog sitnica.

Okrenite se poslu, ne morate baš puno boraviti kod kuće ukoliko je napeta atmosfera. Stres je aktualan, ali i otpor prema neminovnim promjenama.

Platite račune na vrijeme.

Djevica
Pripazite što pričate, jer možete nekoga da iznervirate, naročito ljude s kojima ste stalno u kontaktu. Imajte takta.

Ako ste nervozni, radite nešto pa iskoristite taj višak energije. Pripazite se u prometu.

Imat ćete dosta posla i nervozni ćete biti i zbog toga. Gledajte da ne pričate puno, a više raditi. Očekujte pomoć prijatelja za što god da Vam je potrebna.

Vaga
Novčani izdaci su izvjesni u domu. Plaćanje zaostalih računa je aktualno. Završavajte sve obveze koje ste odgodili.

Nervoza u kući. Napeti ste. Najradije biste se sklonili od svih ljudi i odmarali se. Ako možete učiniti to, onda je to odlična opcija, makar za vikend.

Partner Vam može pomoći u poslu. Slobodni, skloni ste avanturama.

Škorpion
Raspoloženiji ste nego inače, ali morate raditi nešto ili će uzeti nervoza u narednom razdoblju. Ne možete mirno biti na jednom mjestu.

Dobro je da ste prestali brinuti o drugima.

Dosta poslovnih prilika imate, ali treba iskoristiti bar jednu. Zato dobro razmislite o svemu, ne brzajte s odlukama.

strijelac
Jako ste nervozni. Sve Vas nervira, ali opet ne pokazujete to, nego se nervirate u sebi. A to nije dobro po Vas. Sekirate se oko priljeva novca koji se čeka neko duže vrijeme.

Na poslu kreće jako dobar period i sve napreduje. Pokušajte biti pozitivni jer je to jedini način da uspijete.

Jarac
Mogući su problemi sa prijateljima, kao i sa sporim ostvarivanjem nekih planova. Bilo bi pametno da se potrudite da sve na poslu ovisi od Vas samih, jer je jedino tako sigurno da će sve biti dobro. Ako budete imali prilike putovati poslovno u inozemstvo, bit će to jako uspješna suradnja.

Partner vam savjetima može pomoći u poslu.

Vodenjak
Ne obraćajte pažnju na tuđe savjete, radite ono što Vi mislite da treba. Imat ćete dosta uspjeha na poslu, pa zato prionite to, ne biste li što prije obavili pripreme za tjedan pred nama. Imat ćete dosta problema na poslu, ali manjih, koji će vam pomoći da uvidite kako šta treba da se radi.

Nije dobra tjedan za neku kupnju namještaja ili tehnike.

ribe
Kod Vas vlada romantična atmosfera, lijepo raspoloženje u vezi. Slobodni, možete upoznati preko prijatelja neku osobu koja će Vam se dopasti.

Što se tiče posla, trebalo bi da se potrudite više, pa ćete u skorijem roku biti nagrađeni. Mogući su problemi s prijateljima. Ne posuđujte novac drugima.

Možete ići na neko putovanje.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.