Tjedni horoskop od 01 do 07 srpnja 2020

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

OVAN (21.3.- 20.4.)

Ovnovi ove nedjelje mogu preživljavaju negativan period u svom ljubavnom životu. Mnogi se neće slagati s partnerom, a svađe i raskidi bi mogli postati učestali, ali nekada će sami biti krivi za to. Slobodni će imati bolju situaciju i mogu započeti novu vezu.

BIK (22.4.- 21.5)

Bikovi ove nedjelje mogu osjećati partnerovu nervozu, pa kod nekih moeže doći do razmirica. Slobodne pripadnike znaka mogla bi privući neka fatalna osoba, a neki bi mogli upustiti iu ljubavnu avanturu. Krajem tjedna novi kontakti će postati češći.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

Blizanci ove nedjelje mogu imati problema u komunikaciji s partnerom, pa će neki osjećati veću tenziju u emotivnimim odnosima. Slobodni pripadnici znaka u drugoj polovici tjedna mogli bi postati povučeniji, dok će zauzeti više da se posvete obitelji.

RAK (22.6. – 22.7.)

Rakovi ove nedjelje u partnerskim i obiteljskim odnosima imjau vrlo napetu situaciju, a burne reakcije mogle bi zakompliciraju odnos s partnerom. Krajem tjedna taj će se utjecaj ublažiti. Slobodni su u mnogo boljoj poziciji, moguće je novo poznanstvo i zaljubljivanje.

LAV (23.7.- 22.8.)

Lavovi bi ovaj tjedan mogli učvrste svoje partnerske odnose, i konačno shvate što je to što od svoje veze žele. Slobodni pripadnici znaka biti raspoloženi za druženje s prijateljima u kojem mogu sretnu neku zanimljivu osobu koja će im se svidjeti.

DJEVICA (23.8. – 22.9.)

Djevice će ove nedjelje postati posvećenije ljubavnom životu, tako da treba ovu nedjelju iskoristiti i provedu ju što više s partnerom. Slobodni pripadnici znaka mogli bi imati lijepa poznastva, ali je moguće i da osoba koja im se dopadne ne bude potpuno iskrena.

VAGA (23.9. – 22.10.)

Prisustvo Marsa u kući partnerstva ove nedjelje će za neke Vage značiti veliku napetost u u ljubavnim odnosima, koja kod mnogih može kulminirati neugodnim svađama, pa i raskidom. Slobodni će biti mnogo bolje sreće, jer mogu upoznati neku novu i zanimljivu osobu.

ŠKORPION (23.10.- 22.11.)

Škorpioni ove nedjelje svoju emotivnu napetost proživljavaju iznutra, tako da će se stalno suzdržavati od konflikta, ali kada jednom eksplodiraju, mogao bi uslijediti kraj za nečiju vezu. Neki će biti skloni ljubavnim aferama, gdje može vladati velika doza strasti i ljubomore.

STRIJELAC (23.11.- 21.12.)

Strelčevi o ove nedjelje postaje prilično burno na emotivnom planu, prisustvo Marsa u kući ljubavi moglo bi dovesti do ljubomornih i napetih situacija sa voljenom osobom. Slobodni mogu imati više ljubavnog uspjeha I započeti značajnu emotivnu vezu.

JARAC (22.1.- 20.1.)

Zauzeti Jarčevi se ove nedjelje nalaze u vrlo napetim emotivnim odnosima s partnerom, a neće biti isključene ni svađe. Mnogi mogu mati obiteljskih problema koji će im stvarati veliku tenziju. Slobodni prpadnici znaka mogli bi upoznaju osobu koja će im se svidjeti.

VODENJAK (21.1.- 19.2.)

Vodenjaci će ove nedjelje imati potrebu nameću svoj stav u komunikaciji s drugim ljudima što će prilično zasmetati i voljenoj osobi, tako da su moguće manje razmirice u vezi. Slobodni mogu imati poznanstvo s nekom interesantnom osobom.

RIBE (20.2.- 20.3.)

Ribe će ove nedjelje početi obnavljanju partnerske odnose koji su u prethodnom periodu bili prilično narušeni i uspostavljaju ponovo međusobno povjerenje. Slobodne Ribe će krajem tjedna ući u povoljniji period s više šansi za nove kontakte.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.