TJEDNI HOROSKOP: 8 – 15 siječnja 2021

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

OVAN

LJUBAV: Bit ćete zagonetka drugima, au duši spremni na ljubav. Mnogi će otkrivati ​​svoju erotičnost. Ako već jeste u vezi, ona bi trebala poboljšati, a partner bi opet mogao da se zaljubi u vas. Samci će biti pozivani u društvo, ali na diskretan način.

KARIJERA: aktivirat će se u obnavljanju poslovnih kontakata, pa ćete pokušati oživite neke prijašnje projekte za koje vjerujete da su dobri. Balansiraćete između otvorenog pristupa i diskrecije. Neke stvari ipak ćete zadržati za sebe.

ZDRAVLJE & amp; SAVJET: Idite tamo gdje vam je dobro.

BIK

LJUBAV: Oni koji su u duzmu vezama imat će sve jaču potrebu za intimnošću, pa će se najvjerojatnije povući u osamu svog doma gdje će uživati ​​udvoje. Oni koji još traže srodnu dušu mogli bi je sresti na sasvim običnim svakodnevnim mjestima.

KARIJERA: Uslijedit dani kad ćete biti vješti u obavljanju poslova, ali nespretni u izražavanju. Moglo bi se dogoditi da vas pogrešno protumače ili loše shvate. Zato se potrudite da budete što jasniji ili ne objašnjavajte ništa kad baš ne morate.

ZDRAVLJE & amp; SAVJET: Fizički ste u dobroj formi.

BLIZANCI

LJUBAV: Planete vam uglavnom idu na ruku kad se o ljubavi radi. Oni u vezama neka budu ipak malo tolerantniji. Oni koji su još sami rado će izlaziti i zabavljati se do mile volje. Jako će im goditi velika društva i bučna mjesta. Biće veseli.

KARIJERA: Vrijeme je za sređivanje sitnijih poslova. I oni uhodani, ali ne preambiciozni, ići će vam od ruke. Ako pak želite se upustite u nešto veće, atraktivnije ili zahtjevnije, ovo nisu najbolji dani za takvo nešto. Bolje je zasad svoditi račune.

ZDRAVLJE & amp; SAVJET: Uživajte u prirodi.

RAK

LJUBAV: Bit ćete željni zabava i događaja, a neće ih biti dovoljno da vas ispune. Imajte na pameti da je ovo prolazna faza, pa joj ne trebate pridavati previše značaja. S druge strane, ako ste u dužoj vezi, stvari se razvijaju sasvim dobro.

KARIJERA: Komuniciraćete sa suradnicima oko sitnijih tema, ali ćete to odraditi besprijekorno. Ponekad će vam nedostajati pravih izazova jer oni koje doživljavate svakodnevno biće manje atraktivni. Neka je i tako, radite najbolje što možete.

ZDRAVLJE & amp; SAVJET: Uživat ćete u svakom sportu.

LAV
LJUBAV: Pred vama su lijepi ljubavni dani u kojim će biti mnogo prilika za zbližavanja. Vaš društveni život postajat ih dana u dan sve bogatiji, a vi sve radnosniji. Nemojte sjediti kod kuće, idite među ljude, pokažite se i uživajte.

KARIJERA: Niste svjesni svojih mogućnosti. Od vas se očekuje više i bolje zato što ste za to sposobni. Potrudite se da odradite ono što morate, a onda se posvetite onom što želite. Tako ćete napredovati na stabilan i siguran način.

ZDRAVLJE & amp; SAVJET: Neki razmišljaju o odlasku kozmetičaru.

DJEVICA

LJUBAV: Bit ćete raspoloženi za ljubav, ali druga strana držaće blagu distancu prema vama. Trebat će vam malo više truda da joj se približite. Ne odustajte, nego ustrajte. Oni koji su mladi lakše će se povezivati, a izlazaka neće nedostajati kod svih.

KARIJERA: Pred vama su neke nove mogućnosti. Odgovori na ranije postavljena pitanja stižu. Sve vas to usmjerava na daljnji rad u kom mogu doći do izražaja neki vaši mali talenti, kao i znanje. I dalje ste u brojnim kontaktima koji vas potiču.

ZDRAVLJE & amp; SAVJET: Bit ćete željni novih spoznaja i učenja.

VAGA

LJUBAV: U idućim danima doći će do postupnog poboljšanja u vašem emotivnom životu. Ljudi će opet postati otvoreniji prema vama, ai obratno. Mnogi će svoju vezu obnoviti nekim izlaskom na lijepo mjesto. Samci će opet više izlaziti.

KARIJERA: Radna nedjelja biće šarena. S jedne strane, jedva ćete čekati da se izrazite i pokažete što sve možete, ali s druge strane, o nekim temama biće mudrije da šutite ili ih pospremite. Najbolje će proći oni koji će znati balansirati.

ZDRAVLJE & amp; SAVJET: Slijedite svoju intuiciju.

ŠKORPION

LJUBAV: Ovih dana smanjit svoje izlaske i više ćete se usredotočiti na zajednički boravak u svakodnevnici. Neće vam više biti potrebna raznorazna dešavanja. Biće dodovljno ostati kod kuće s voljenom osobom ili da odete na neko mjesto gdje ćete biti sami.

KARIJERA: Kako nedjelja bude odmicala, vama će postajati sve jasnije da se vaši poslovi dugoročno razvijaju dobro. Ova spoznaja ispunit vas mirom i zadovoljstvom. Bit ćete spremni na svaku suradnju. Također ćete lako rušiti predrasude.

ZDRAVLJE & amp; SAVJET: Neki će osvježiti stare uspomene.

STRIJELAC

LJUBAV: Možda ste mogli učiniti i više, ali nema razloga za nezadovoljstvo. Sad ćete svoje snage usmjeriti na učvršćivanje onog što ste postigli u emotivnom životu. Malo manje dešavanja, više intimnosti i sve vam opet ide u prilog.

KARIJERA: Poboljšat se atmosfera na radnom mjestu. Moguće je da će provokatori otići na godišnji, pa će svima biti lakše. Neki će morati pozavršavaju zaostatke i to će im ići na živce. Nedostatak prave akcije u vama će izazivati ​​monotoniju.

ZDRAVLJE & amp; SAVJET: Bit će vam potrebno više sna i odmora.

JARAC

LJUBAV: U idućim danima vama će se ipak postupno otvarati ljubavna vrata. Primijetit ćete to po tome što se opet sve češće smijete. Neće to doduše još biti bajka, ali ohrabrenje je tu. Samo ne reagirajte na male provokacije. Bit će ih i dalje.

KARIJERA: Ako se stvari još ne pokreću, pokrenućete se vi. Bit ćete spremni animirati sve oko sebe kako bi postigli više. To će ujedno i razbistriti neke stvari u samom operativnoj razini posla, pa ćete početi raditi bolje i znaće se što je čiji zadatak.

VODENJAK

LJUBAV: Čini se da polako dolazite na svoje. Kako ste već neko vrijeme to čekali, pokazat svoju radost. Izgledne su i zabave na kojim biste mogli da se osjećate vrlo lijepo. U svakom slučaju, nemojte sjediti kod kuće. Idite među ljude.

KARIJERA: Izaći će na vidjelo nešto što se dugo čekalo. To će uzrokovati nove poteze koje je malo tko očekivao. Svi će se prilagođavati. Vi ćete biti osoba od povjerenja i onaj koji budi nadu da se može naprijed. Računajte na određene napore.

ZDRAVLJE & amp; SAVJET: Kondiciju poboljšajte sportom.

RIBE

LJUBAV: Sad već možete lakše pričate, pa i da proanalizirate neke nedoumice iz svoje ljubavne prošlosti. Partner će vas rado saslušati, ali isto očekuje i od vas. Imajte to na pameti kad počnete se povjeravate. Vaš opušten stil biće dobro prihvaćen.

KARIJERA: Nakon što dobijete potrebne informacije, krenut ćete u akciju još predanije. Ovo je vjerojatno vaše vrijeme kad počinjete ostvarujete sve ono o čemu ste sanjali. Nećete zaboraviti nijednu sitnicu. Samo ne žurite, snage imate i više nego dovoljno.

ZDRAVLJE & amp; SAVJET: Pazite da ne pregorite. Vježbajte jogu.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Status astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK