Tjedni horoskop 26 ožujka – 2. travnja 2021

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

OVAN

LJUBAV: Vaše kretanje među ljudima bit će intenzivnije. Stoga ćete imati prilike za sretanje i upoznavanje novih lica. Komunikacija s osobama suprotnog spola biće kvalitetna, a vi šarmantni. Oni u vezama bit će otvoreni jedno prema drugome.

KARIJERA: Na radnom mjestu događaju se raznolike stvari, a poslovi dobivaju na težini. To je nešto što vas pomalo brine, pa ćete se poslu predati bez zadrške i bez ikakve rezerve. Jasno je da ćete izgarati, a ni rezultati neće izostati.

ZDRAVLJE & amp; SAVJET: Obnovite svoj stari hobi.

BIK

LJUBAV: Prvi dio tjedna kao da će vas ljubav mimoilaziti, ali od sredine tjedna neke će prepreke jednostavno nestati. S druge strane, pojavit će se i izazovne situacije kad ćete biti u poziciji da reagirate na provokacije. Nemojte.

KARIJERA: Ostvarili ste ciljeve iznad očekivanja i sad osjećate potrebu za odmorom ili bar predahom. Tko može, neka putuje. Tko još radi, vjerojatno će i dalje raditi revnosno, a neki će mijenjati kolegu pa će raditi za dvoje. Izdržat uz osmijeh.

ZDRAVLJE & amp; SAVJET: Trebate više sna.

BLIZANCI

LJUBAV: Nalazite se u fazi bogatog obiteljskog života. Gotovo da neće biti značajnijeg događaja u koji nećete uvući svoju obitelj Oni u vezama gledat e kako da povežu voljenu osobu sa spomenutim.

KARIJERA: Mogli biste se zateknete u situaciji da nešto treba žrtvovati ili borbe za angažman budu takve da zapravo nećete biti sigurni da li se to isplati. Preispitajte zato svoje kriterije i ciljeve. Sve ovisi o tome što zapravo želite.

ZDRAVLJE & amp; SAVJET: Bavite se sportom.

RAK

LJUBAV: Bit ćete poduzetni i aktivni u traženju svoje srodne duše ako ste još sami. Neće vam biti teško otići na kraj svijeta naći ono što tražite. Oni koji već jesu u vezama iznenađivaće voljenu osobu s prijedlozima punim aktivnosti i dinamike.

KARIJERA: U poslu ćete se malo nadmudrivati ​​ili natjecati. Doći će do izražaja vaš borbeni duh. S autoritetima trenutno ne stojite najbolje, pa pazite kako s njima surađujete. Ne inzistirajte na svojim idejama, jer još nije vrijeme da se neke od njih ostvare. Izdržite.

ZDRAVLJE & amp; SAVJET: Idite u teretanu.

LAV

LJUBAV: Vjerojatno ćete pomalo otupjeti za ljubav ili za zahtjeve druge strane. Ona vas neće najbolje razumjeti, ali ne pokušavajte objašnjavate kako se osjećate. Najviše zato jer je ovo ipak prolazna faza. Budite mirni i nađite načina da se prilagodite.

KARIJERA: Privilegije kojima ste se nadali biće blizu, ali vi sami nećete biti u najboljoj formi da ih iskoristite. Više će to izgledati kao da vam se nešto nudi jer je to nečiji zadatak ili su takva pravila igre. Ipak, držite se postavljenjih ciljeva.

ZDRAVLJE & amp; SAVJET: Budite ono što jeste.

DJEVICA

LJUBAV: U vašim emotivnim odnosima vladat će ležernost. Mnogi parovi uživat će bez pritiska da se nekuda mora izaći ili nešto nekom dokazati. Bit će i onih koji će biti skloniji povlačenju i skrivanju emocija, a tu su i male provokacije.

KARIJERA: Prepreke koje vi vidite objektivno su manje nego vam se čine. Prevazilazićete ih svojom maštom i sposobnošću prilagodbe. Pokazaćete svoju kreativnu crtu. To što će uz sve to ići i određeni napori, očekivano je.

ZDRAVLJE & amp; SAVJET: Imate dovoljno snage za sve što vam treba.

VAGA

LJUBAV: Osjećat ćete se prilično sigurno u svojoj vezi. Bit ćete spremni na razne ludorije, pa i rizike jer znate da vas voljena osoba voli najviše na svijetu. Čak i ako zabrljate, bit će vam oprošteno. Oni koji su još sami uglavnom će maštati.

KARIJERA: Sjetite se samo koliko ste postigli u prošlosti, a najviše zato da motivirate sami sebe za budućnost. Kad vam nude nešto veliko, a vi posumnjate da to nije moguće ili da vi to ne možete, sami sebi pravite zatvoren put. Imajte više povjerenja u druge.

ZDRAVLJE & amp; SAVJET: Ne nadmudrujte se.

ŠKORPION

LJUBAV: Uglavnom ćete više razmišljati o ljubavi, nego što ćete ljubiti. Neki će opet osjećati iskušenje tajne ljubavne veze. Biće drugih koji će vas pozivati ​​u svoje društvo, ali nećete biti sigurni koji im je motiv. Ne morate uvijek sve znati unaprijed.

KARIJERA: Surađivat se svima oko sebe i to vrlo učinkovito. Mnoge će oči biti uprte u vas i od vas će se očekivati. Neki će povući poteze koji će imati utjecaja na sve s kojim rade. Učinit će to i više nego uspješno. Prolazite određene transformacije.

ZDRAVLJE & amp; SAVJET: Humorom pobijedite brige ..

STRIJELAC

LJUBAV: Iskreni savjeti dobrih ljudi pomoći će vam da pregrmi ovo, vama pomalo dosadno ljubavno razdoblje. Mnogi će posegnuti za praktičnom knjigom gdje će naći niz korisnih savjeta za svoj privatni život. Primijenit ih tek kasnije kad budu s nekim.

KARIJERA: Vjerojatan je krupniji materijalni dobitak koji će vas osnažiti i potaknuti da još predanije radite dalje. Cijenite svačiji trud, ali ono što se ovoga puta postiglo smatrat prije svega svojom zaslugom. Ipak, nađite načina kako da nagradite i druge oko sebe.

ZDRAVLJE & amp; SAVJET: Nije zlato sve što sja.

JARAC

LJUBAV: Neki bi mogli prolaze kroz iskušenje tajne erotske ljubavne veze ili da svoju naklonost prema nekom kriju jer tako određuju pravila ponašanja. U svakom slučaju, nije baš tipično za vas. Moralne dileme pratiće ovakvo stanje svakog dana.

KARIJERA: Pred vama je sve otvoreniji put za razvoj na profesionalnom planu. Kod nekih će se to pokazati kao sve bolje povezivanje i suradnja s ljudima iz struke ili sa strancima. Bit će i onih koji će zbog posla malo putovati.

ZDRAVLJE & amp; SAVJET: Čuvajte svoju energiju.

VODENJAK

LJUBAV: Pred vama su dani dobrih, ali ne velikih ljubavnih prilika. Iskoristite ih tako da ojačate povjerenje između vas i partnera. Također je potrebno primijeniti samokontrolu jer ćete povremeno reagirati kako ne treba. Razmislite o svemu.

KARIJERA: Uslijedit podrška drugih za ono što radite, ali uz nju će doći i potreba da se napravite malo važni. Nema potrebe za tim. Radije samo radite, a kasnije pustite druge da vas hvale. Tako će sve biti vjerodostojnije.

ZDRAVLJE & amp; SAVJET: Uživajte u sportu iu životu.

RIBE

LJUBAV: Ovih dana pratit će vas lijepe ljubavne prilike. Iskoristite to uživati ​​ili nekom izrazite ljubav. Neki će povremeno osjećati nedostatak dešavanja, pa će rado smišljati događaje koji nemaju realno uporište. Ako vam je dosadno, pomozite nekom.
.
KARIJERA: Dosta poslova se privodi svom kraju. Pripremate se za zatvaranje poslovnih faza. Bit će i onih koji će silom prilika otići na godišnji odmor. Neki treći će raditi od kuće iu tome će nalaziti više smisla nego u radu u poduzeću.

ZDRAVLJE & amp; SAVJET: Nađite svakog dana pet minuta mira samo za sebe.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Status astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK