Horoskopius

TJEDNI HOROSKOP: 23 – 30 travnja 2021

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

OVAN

LJUBAV: Malo bolji vjetar u leđa nego do sada u ljubavnom životu osvježit vašu vezu. Zato dajte sve od sebe da osigurate kvalitetan odnos s osobom do koje vam je stalo. Bit će malih nervoza i nesporazuma, ali nemojte im pridavati značaj.

IZRADA NATALNE KARTE: Aplikacija koja vam besplatno izrađuje kompletnu natalnu kartu

KARIJERA: Pred vama su izazovi kreativnosti i hrabrosti. Samo uz primjenu takvih vještina možete uspjeti. Povučenost ili mehaničko odrađivanje stvari trenutno vam nisu dobro postavljeni. Ključ uspjeha za vas nalazi prihvaćanju izazova.

ZDRAVLJE & amp; SAVJET: Nađite sadržaje koje volite.

BIK

LJUBAV: Bez obzira na ne uvijek najpovoljnije ljubavne prilike, vi ćete biti optimist. Zato nećete samovati, nego ćete ići među ljude. Oni će vas rado prihvaćati zbog pozitivnog stava. Tako ćete sami svojim ponašanjem poboljšati svoj privatni život.

KARIJERA: Sve što radite nekako će odlaziti u sjenu. Ipak, kako ćete biti potpuno svjesni svojih prethodnih uspjeha, to što niste u prvom planu neće vam smetati kao što bi to bilo inače. Ne mogu se sve kockice baš složiti u isto vrijeme.

ZDRAVLJE & amp; SAVJET: Budite strpljivi u svemu ..

BLIZANCI

LJUBAV: Voljena osoba zračit će više nego vi, pa joj slobodno prepustite neka vas vodi. Ona će ovih dana daleko bolje osmisliti vaš zajedničko vrijeme nego vi sami. Prepustite joj se s povjerenjem. Budite poput djeteta i uživajte u životu.

KARIJERA: Čekate da drugi daju svoje mišljenje o onom što ste učinili zajedno sa svojim suradnicima. Oni će vas podržati, ali vi sami od sebe zahtijevat još više. Ponekad će vaša očekivanja biti nerealno visoka. Budite realniji i ljubazniji.

ZDRAVLJE & amp; SAVJET: Obratite pažnju na kvalitetu prehrane.

RAK

LJUBAV: Oni koji su već u vezama trudit će se što više učvrste svoj odnos s voljenom osobom. Proradiće još neka mala pravila i utemeljiće stabilnije kriterije međusobnog ponašanja. Oni koji su još sami neće previše izlaziti, ali bit će dobro.

KARIJERA: Vjerojatno ćete imati povećan opseg poslova, ali kako je znak većine toga vama zanimljiv, neće vam biti teško raditi. Problem će biti u nedostatku energije, pa se pripremite kroz što bolji plan i štedite svoje snage.

ZDRAVLJE & amp; SAVJET: Raste vaš interes za brigu o zdravlju. Naspavajte se.

LAV

LJUBAV: Nalazite se u zanimljivoj ljubavnoj fazi u kojoj neće nedostajati ni strasti, ali ni opuštenosti u odnosu s osobom koju volite. Neki će rado izlaziti i s prijateljima. Uglavnom, malo je onih koji će biti sami. I oni će rado krenuti među ljude.

KARIJERA: Možda još čekate odgovore na neka pitanja. Kako će oni zasad izostati, morat ćete se snaći s onim što znate i imate. Za vas to neće biti neki problem, ali biće onih koje ćete i dalje morati upućivati. Pomozite im svojim znanjem.

ZDRAVLJE & amp; SAVJET: Čovjek je čovjeku lijek ..

DJEVICA

LJUBAV: U idućim danima doći će do postupnog poboljšanja u vašem emotivnom životu. Ljudi će opet postati otvoreniji prema vama, ai obratno. Mnogi će svoju vezu obnoviti nekim izlaskom na lijepo mjesto. Samci će se opet probuditi i izaći iz kuće.

KARIJERA: Moguće je da će izaći na vidjelo nešto što se dugo čekalo. To će uzrokovati novi vjetar u leđa vama, ali i pokrenut posao u novom smjeru. Svi će se prilagođavati. Vi ćete biti osoba od povjerenja. Nekima ćete biti primjer kako treba raditi.

ZDRAVLJE & amp; SAVJET: istraživače sve oko sebe.

VAGA

LJUBAV: Bogatstvo koje sad živite reflektira se na vaš emotivne odnose raznoliko. Možete bježati, možete trpjeti, možete se ironično smijati. Vi ćete vjerojatno prolaziti sve te reakcije, ali snagu ćete uvijek crpiti iz svoje ljubavi i međusobnog povjerenja.

IZRADA NATALNE KARTE: Aplikacija koja vam besplatno izrađuje kompletnu natalnu kartu

KARIJERA: Bit će još nekih malih borbi čiji će rezultat ovisiti od vaše sposobnosti da surađujete s drugima. Bit će potrebno malo strpljenja, a to će vas živcirati. Od vas zavisi kako ćete se nositi s postavljenim zahtjevima. Budite profesionalni.

ZDRAVLJE & amp; SAVJET: Ne može se ništa na silu.

ŠKORPION

LJUBAV: Uvjerljivost kojom ćete zračiti privlačit čak i one koji vam inače nisu skloni. Ako tražite srodnu dušu i još ste sami, oslonite se u potpunosti na svoje samopouzdanje. Čak i ako u početku sve ne bude išlo glatko, stvari će se razviti u vašu korist.

KARIJERA: Konačno će se drugi pokrenuti. Informacije koje ste već neko vrijeme čekali od njih stići će. To će razbistriti neke stvari u samom operativnoj razini posla, pa ćete početi raditi bolje, jasnije i znat će se što je čiji zadatak.

ZDRAVLJE & amp; SAVJET: Neki uživaju s prijateljima ..

STRIJELAC

LJUBAV: pomišljaće da ste mogli učiniti i više, ali nema razloga biti nezadovoljni. Sad ćete svoje snage usmjeriti na učvršćivanje onog što ste postigli u privatnom životu. Malo manje dešavanja, više intimnosti i sve vam na kraju ide u prilog.

KARIJERA: Bit će sve više poslova, a posebno onih uslužnog karaktera. Ponekad od svega nećete moći predahnuti, ali najviše će vas živcirati što će neke vaši kolege ili suradnici funkcionirati i više nego aljkavo. Pokušat ćete ih usmjerite raditi savjesnije.

ZDRAVLJE & amp; SAVJET: Redovito se odmarajte.

JARAC

LJUBAV: Okolnosti će vam u privatnom životu uglavnom ići na ruku. Voljena osoba će vas podržavati, premda će povremeno dolaziti do manjih verbalnih nesporazuma. Istovremeno će se pojaviti i mnoge lijepe ljubavne prilike za one koji su još sami.

IZRADA NATALNE KARTE: Aplikacija koja vam besplatno izrađuje kompletnu natalnu kartu

KARIJERA: Dva koraka naprijed, pa jedan prema natrag. Tako bi mogla opisati vaš radna sedmica ovih dana. Ipak, kad zbrojite sve, otišli ste barem jedan korak naprijed, ai to je nešto. Razmislite o svojim ambicijama i planovima. Jesu li realni?

ZDRAVLJE & amp; SAVJET: Idite tamo gdje vam je dobro.

VODENJAK

LJUBAV: Bit ćete sve skloniji skrivanju svojih pravih osjećaja. To će katkada izazivati ​​zbrku u odnosima jer drugima nećete biti jasni. Pazite da takvim stavom ne propustite dobru ljubavnu priliku ili da netko ne odustane od udvaranja prema vama.

KARIJERA: Nastavljate razvijati sve bolju poslovnu budućnost. Ostalo je još malo vremena da se dovrše pripreme. One neće još biti potpuno gotove ove sedmice. Neka vam to ne živcira, jer i sami vidite da sve ipak ide bolje nego što ste očekivali.

ZDRAVLJE & amp; SAVJET: Zanemarite male brige.

RIBE

LJUBAV: Kako nedjelja bude odmicala, vi ćete primijetiti da vaši emotivni odnosi sve više počinju se poboljšavaju. To će vas ohrabriti biti otvoreniji i da smjelije pristupati osobama suprotnog spola. Oni koji već jesu u vezi biće još bliži jedno drugome.

.
KARIJERA: Niste ni slutili da bi vam moglo krenuti ovako dobro. Povezivat se s ljudima i novim suradnicima brže i bolje nego što mislite. Ideje će se razmjenjivati ​​intenzivnije, a njihova primjena neće biti nemoguća. Pred vama su dinamični dani.

ZDRAVLJE & amp; SAVJET: Štedite svoju snagu.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK