TJEDNI HOROSKOP 19 – 26 ožujak 2021

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

OVAN

LJUBAV: Bit ćete zanimljivi drugima, zavodljivi, šarmantni i elokventni. Sve su to osobine kojim možete ostvariti lijepa poznanstva, a možda i mnogo više. Nemojte samujete jer su ovo vaši dani kad imate povećane šanse za ljubav.

KARIJERA: Na dnevni red dolaze ambicije. Bit će i onih koji će definitivno privesti kraju jednu fazu svog rada. Nova očekivanja su na pomolu, ali za njihovo ostvarivanje treba postaviti i nove temelje.

ZDRAVLJE & amp; SAVJET: Idite na sunce i u prirodu. To će vas osvježiti.

BIK

LJUBAV: Ako želite nekoga osvojite, budite diskretniji. Ako ste u vezi, prešutite kritiku partnera. Drugi dio tjedna donosi bolje ljubavne prilike, ali ne još takve da biste mogli da se razmaše. Idite korak po korak, pa će i rezultati biti trajniji.

KARIJERA: Rado biste pokazali što znate, ali osjećate da nije još vrijeme pokazati sve adute. U pravu ste. Neke stvari doći će bolje do izražaja ako pričekate još samo malo. Zato ih zasad ostavite skrivenim, pa makar otrpeo i poneku frustraciju.

ZDRAVLJE & amp; SAVJET: Pred vama je dug put.

BLIZANCI

LJUBAV: Činit će vam se kao da baš nije pravo vrijeme za ljubav. Bit ćete u pravu, ali i ovi dani mogu donijeti nešto od razvoja ako definirate svoja ljubavna očekivanja. Zato se usredotočite na sebe i preispitajte se malo dublje.

KARIJERA: Oni koji su se iskreno preispitali, znaju što im je činiti i krenuće tim smjerom. Oni koji nisu razmislili o sebi vjerojatno će se suočiti s posljedicama svojih ambicija i tek sad će uvidjeti gdje su pogriješili. To je korak prema naprijed.

ZDRAVLJE & amp; SAVJET: Budite predusretljivija s ljudima.

RAK

LJUBAV: Vaš privatni život ovih dana će se vrtjeti oko vaših prijatelja. Kao da ćete zaboraviti da se može biti i udvoje i potpuno ćete se predavati boravku u grupi. Vaša najdraža osoba bi mogla da vam to zamjeri i da se osjeti zanemareno.

KARIJERA: Da bi popravili ono što radite, morate se otvoriti i više surađujete s drugima. Stav da je netko sam po sebi dominantan nije dobar, a pogotovo ne kad to mislite za sebe. Poradite na svojoj analizi i sve će vam biti jasnije, a onda i lakše.

ZDRAVLJE & amp; SAVJET: Dobro je da se bavite sportom.

LAV

LJUBAV: Çince vam se da vam ljubav izmiče iz ruku za milimetar. To će vas živcirati i rastužiti. Treba shvatiti da nije sve u vašem nastupu, nego da i druga strana ima neka svoja prava. Nitko ne voli biti tlačen, pa tako ni vaša ljubavna meta.

KARIJERA: Nekima će biti ponuđeno da vode cijelu stvar iu tome bi mogli snaći i više nego dobro. Zato ne oklijevajte, nego iskoristite priliku koja je pred vama. Treba jedino još pripremiti neke detalje. Saberite se na vrijeme.

ZDRAVLJE & amp; SAVJET: Pazite kriterijima u svemu.

DJEVICA

LJUBAV: Imat ćete dobar vjetar u leđa kad se o ljubavi radi. Otvaraće vam se mnoga vrata lakše nego inače, bit ćete pozivani na zanimljiva okupljanja i još zanimljivija mjesta. Ako ste sami, prihvatite pozive i krenite među ljude. Oni vas čekaju.

KARIJERA: Suradnja s uglednim ili utjecajnim ljudima polako dolazi u prvi plan. Vi ćete biti važna figura u cijeloj igri. Zato ne budite preskromni, nego dopustite sebi da slobodnije pokazati svoje ambicije. Otvorite se i budite što jeste.

ZDRAVLJE & amp; SAVJET: Povremeno predahnite.

VAGA

LJUBAV: Zasićenost izlascima usmjerit vas na mir i povlačenje. Najbolje ćete se osjećati u svom domu, a ako je voljena osoba uz vas, tim bolje. Oni koji su još sami ipak će više boraviti u društvu, ali istovremeno njihova mašta kao da neće imati granice.

IZRADA NATALNE KARTE: Aplikacija koja vam besplatno izrađuje kompletnu natalnu kartu

KARIJERA: Da bi popravili ono što radite, morate se otvoriti i više surađujete s drugima. Stav da je netko bogom dan nije dobar, a pogotovo kad to mislite za sebe. Poradite na vlastitoj analizi i sve će vam biti jasnije, a onda i lakše.

ZDRAVLJE & amp; SAVJET: Idite na izlet u prirodu.

ŠKORPION

LJUBAV: Shvatit da su ponekad dovoljni i mali koraci da bi došli do nečijeg srca. Tako ćete diskretno osvajati. Bit ćete gotovo nevidljivi, a onda kad se pokažu rezultati, drugoj strani post će jasno da ste upravo vi osoba koju je tražila. Ustrajte.

KARIJERA: Možda će vam se činiti kao da vas pritišću sa svih strana, ali zapravo se radi o izazovima na koje trebate odgovoriti kako biste došli do boljih poslovnih razultata. Pred vama je mala borba u kojoj treba biti borac.

ZDRAVLJE & amp; SAVJET: Uživajte u životu iu ljubavi.

.
STRIJELAC

LJUBAV: Uspjećete odoljeti svakom iskušenju. Vi znate što tražite i toga ćete se i držati. Pokazat će se da ste bili u pravu. Ona osoba koju sad osvojite znat će da su vaše namjere ozbiljne. Stoga ćete se zbližiti samo s onima koji isto to očekuju.

KARIJERA: Neki će se okrenuti nepoznatom i tajanstvenom. Drugi će gledati da što više pomognu onima koji uče ili koji tek počinju u poslu. Treći će tražiti mogućnost rada negdje sasvim daleko, ako može i na drugom kontinentu.

ZDRAVLJE & amp; SAVJET: Budite ono što jeste i slijedite svoj put.

JARAC

LJUBAV: Izgledno je da će vam ići sve bolje i bolje. Pred vama su lijepe ljubavne prilike, susreti s dragim osobama, dobre zabave. Pokrenite se i idite među ljude, a pogotovo ako ste još sami. Budite mudri, otvoreni i staloženi kako samo vi znate biti.

IZRADA NATALNE KARTE: Aplikacija koja vam besplatno izrađuje kompletnu natalnu kartu

KARIJERA: Vaš poslovni interes polako se preusmjerava na financijska ulaganja. Ono što ste postigli, tu je, ali sad na dnevni red dolaze neke nove ili neispitane stvari. Možda ćete pokušati dosegnete svoje snove kroz sasvim neobičan put.

ZDRAVLJE & amp; SAVJET: Vjerujte svom šestom čulu.

VODENJAK

LJUBAV: Pred vama su dani kad ćete imati mnogo prilika za učvršćivanje svoje veze. Svima vama porašće ljubavno samopouzdanje, a ako ste još sami, prema osobama suprotnog spola nastupaće vrlo sigurno. Ni rezultati ne bi trebalo da izostanu.

KARIJERA: Vaš poslovni interes polako se preusmjerava na ulaganja. Ono što ste postigli, tu je, ali sad na dnevni red dolaze neke neispitane ili skrivene stvari. Neki će pokušati dosegnu svoje snove na sasvim originalan način.

ZDRAVLJE & amp; SAVJET: Opustiće vas kupanje u kadi.

RIBE

LJUBAV: Uživat ćete udvoje u miru i tišini poznatih mjesta. Nećete moći da se vidite na društvenim okupljalištima, nego ćete radije boraviti u prirodi ili kod kuće. Oni koji još traže srodnu dušu također neće mnogo izlaziti, pa će najvjerojatnije ostati sami.

KARIJERA: Svoje poslovne planove polako ćete usmjeravati na širenje horizonata bilo u smislu novih sadržaja, bilo doslovno – preko granica. Sad će se ostvariti neki zakonski temelji da možete zavrtite nešto u tom pravcu.

ZDRAVLJE & amp; SAVJET: Prijatelji će vas dobro posavjetovati.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Status astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK