Horoskopius

TJEDNI HOROSKOP: 12 – 19 ožujak 2021

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

OVAN

LJUBAV: Uviđate da ne vrijedi mrziti niti se svađati jer to ne vodi nikuda. Bolje je povući se i razmisliti u tišini, pa io onome što nam se sada ne sviđa. Potom sve to otpustite i fokusirajte se na ono što je dobro u vašem privatnom životu. Naći ćete nešto.

KARIJERA: Tehnika da se jednim udarcem ubiju dvije muhe ovog puta neće sasvim upaliti, ali vaša sposobnost da radite dvije stvari u isto vrijeme hoće. Zato se odlučite za ovo drugo. Poslovi u tišini su naglašeniji, ali vi se kroz to i borite za svoje ideje.

ZDRAVLJE & amp; SAVJET: Naspavajte se. To vam je potrebno.

BIK

LJUBAV: Premda emotivno nećete osjećati ono ispunjenje koje ste očekivali, vaš pozitivan i vedar stav donosit vam neke ljubavne bodove. Partner će razumjeti vašu povećanu potrebu za društvenošću. Neki će se tako provoditi s poznanicima bez plana.

KARIJERA: Nakon što ste riješili jedan problem, od sada ćete raditi s manje napetosti i s više ugode. Ipak, i dalje će se od vas tražiti povećan angažman. Tako će biti još ovaj tjedan. Zato zasučite rukave i ne postavljate suvišna pitanja.

ZDRAVLJE & amp; SAVJET: Prošetajte prije spavanja.

BLIZANCI

LJUBAV: Elokvencija i otvorenost biće vaši aduti za zavođenje osoba suprotnog spola. Ponekad ćete za druge biti neuhvatljivi. Ipak, predajte se onom koga volite, a najviše zato da kasnije ne bi zažalili. Ljubav je možda daleko, ali vi ste tu.

KARIJERA: Ključ uspjeha u poslu ovih dana nalazi se u suradnji i prihvaćanju ponekog kompromisa. Ne tjerajte po svom jer glavnu riječ zasad vode drugi. Budite otvoreni i kooperativni, pa će sve krenuti u dobrom smjeru.

ZDRAVLJE & amp; SAVJET: Eliminirati frustracije kroz sport.

RAK

LJUBAV: Oni koji vole, voljet će intenzivno, a druga strana će im uzvraćati malo manje intenzivno. Ipak, neka prihvate ono što imaju, jer nismo svi u paru uvijek u istoj fazi. Samci će osvajati brzo i lako. Dani su dobri za ljubav i društveni život.

IZRADA NATALNE KARTE: Aplikacija koja vam besplatno izrađuje kompletnu natalnu kartu

KARIJERA: Pogledajte bolje oko sebe i naći ćete mnogo onih koji bi željeli surađivati ​​s vama. Potrebno je da se bolje povezati i osmislite učinkovitiji organizacijski plan. Kad to učinite, preostaje vam samo da isto slijedite. Vi to možete.

ZDRAVLJE & amp; SAVJET: Analizirajte svoje stavove.

LAV

LJUBAV: Ako još tražite srodnu dušu, obratite pažnju na osobe koje srećete na zabavama ili na sportskim priredbama. Netko vam je vjerojatno vrlo sklon i jedva čeka da to primijetite. Ako ste u vezi, vaš odnos biće stabilan, a obje strane zadovoljne.

KARIJERA: Kako nedjelja bude odmicala, postajat sve jasnije da vi imate potrebna znanja i stručnost koja se sada traži. Mnogi će pokazati na vas i reći kako ste baš vi osoba koju treba angažirati. Ali taj angažman neće doći glatko jer ćete morati surađujete.

ZDRAVLJE & amp; SAVJET: Budite strpljivi.

DJEVICA

LJUBAV: Prvi dio tjedna donijet će lijepe ljubavne događaje, a od sredine tjedna stvari jenjavaju. Vaše ljubavno raspoloženje biće manje, prilike za poznanstva počet će se prorjeđuju, a oni u vezama malo će se distancirati jedno od drugog.

KARIJERA: Pred vama je dobra prilika za razvoj karijere ili za usavršavanje u struci. Bez obzira na vanjske okolnosti, prihvatite ono što vam se nudi i krenite u osvajanje novih iskustava. Proširićete horizonte, a nešto ćete i zaraditi.

ZDRAVLJE & amp; SAVJET: Ne treba smanjivati ​​svoje kriterije.

VAGA

LJUBAV: Sad vam je potpuno jasno da volite i da vas vole. Jedino što se pitate dokle će to tako trajati. Ovo pitanje sada je suvišno, a vaš brige samo opterećuju sklad koji možete živjeti. Od vas zavisi da li ćete se okrenuti ka svjetlu ili ka tami.

IZRADA NATALNE KARTE: Aplikacija koja vam besplatno izrađuje kompletnu natalnu kartu

KARIJERA: Činit će vam se da je sve u rukama drugih. Što je najgore, bit ćete u pravu. U ovom trenutku vi ne možete mnogo utjecati na stvari, ali to ne znači da nećete moći kasnije. Da bi to dočekali spremni, nemojte se živcirati. Surađujte uz diplomaciju.

ZDRAVLJE & amp; SAVJET: Izdržite.

ŠKORPION

LJUBAV: Bez obzira na unutarnju sigurnost i samopouzdanje, činićete greške u koracima. Od vas i vaše sposobnosti samokontrole ovisit uspjeh u vašem privatnom životu. Potrudite se i dajte sve od sebe, ali pritom budite realni.

KARIJERA: Sve što je shematski sada vas sputava. Bit ćete u u poziciji da treba da se prilagođavate novim programima i to najčešće onim koje su smislili drugi. Nemojte divljate nego prođite kroz to. Druge vam nema. Ako ništa, sazrece još više.

ZDRAVLJE & amp; SAVJET: Istražite svoje talente.

STRIJELAC

LJUBAV: Ovih ćete dana imati promjenljiv vjetar kad se o ljubavi radi. Neka vrata će se otvarati, ali neka će se i zatvarati. Ponekad i istovremeno. Zato budite maksimalno otvoreni i budno pratite svaku priliku. Treba prepoznati što se krije iza nje.

KARIJERA: Na poslu će vam uglavnom ići dobro. Štoviše, pojačat kontakte i više ćete se angažirati oko mladih suradnika. Neki će otvoriti vrata novim osobama na poslu ili će oni sami biti pozvani nekuda raditi. Izazovi će biti svakodnevni.

ZDRAVLJE & amp; SAVJET: Imat ćete dovoljno snage za sve.

JARAC

LJUBAV: Povremeno ćete osjetiti poneku privatnu frustraciju ili prepreku za ljubav. Izdržite, a najviše zato jer ćete istrajanjem uvidjeti koliko zapravo imate snage i koliko volite. Sve će se tako istopiti samo od sebe, a ostat će samo ono dobro.

KARIJERA: Čini se kao da će svanuti, ali nikako da to dočekate. Već vas hvata nestrpljenje pokazati što sve znate. Još ove nedjelje biće potrebno da nešto pripremite ili dovršite. Zato to učiniti polako i sigurno. Kad su temelji dobri, kuća je čvrsta.

ZDRAVLJE & amp; SAVJET: Zanemarite kritičare.

VODENJAK

LJUBAV: Dobar ugođaj, vaša otvorenost i spremnost da izrazite ono što osjećate, ali i naklonost druge strane učinit će vam ove dane ugodnim. Oni koji još traže srodnu dušu lako će se približiti svakoj osobi suprotnog spola. Bit će zanimljivo.

KARIJERA: Svoj poslovni interes polako ćete prebacivati ​​proširenje svojih znanja i stručnih sposobnosti. Neki će se usavršavati. Sad će se naime, ostvariti neki zakonski temelji da možete pokrenuti nešto u tom pravcu. Neki će zbog toga putovati.

ZDRAVLJE & amp; SAVJET: Prvo sagledajte što imate, pa tek onda djelujte.

RIBE

LJUBAV: Ako dosad bilo prazinina u ljubavi, ovih dana dočekat bolje prilike. Baš tako će se polako i postupno vaš privatni život poboljšavati, a onda će se i osmijeh polako vraćati na vaše lice. Nemojte ništa forsirati i sve će biti dobro.

.KARIJERA: Nova energija koju intenzivno osjećate potaknut vas i na nova poslovna poduzimanja. Bit ćete spretni, konstruktivni, otvoreni, žedni izazova. Lako ćete se povezati s drugima, a posebno s onima koji ne rade u istom mjestu gdje i vi.

ZDRAVLJE & amp; SAVJET: Uživajte u životu.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK