TEŠKO VAMA NJEZINA! Žene rođene u ovom znaku zavodljive SU I SAVRŠENE, ali NE MOGU BEZ flert

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Teško je osvojiti, a još teže zadržati! Žena u ovom znaku ne može bez flerta.

Njezina divlja priroda, izražena karizma i seksepil je čine kraljicom flerta. Nju ćete prvu primijetiti u gužvi, a neće imati problem da se upusti u neobavezan flert.

Riječ je o ženi Blizanac.

Blizance zbog svoje divlje prirode nazivaju najuzbudljivijim znakom zodijaka. Ovo posebno vrijedi za žene koje su slobodnog duha, obožavaju društvo i dobru zabavu. Zato ćete je uvijek pronaći u epicentru dešavanja, a primijetit ćete je po svom sigurnom stavu, ali i glasnom govoru.

Bez problema će se upustiti u neobavezan flert u okviru koga će ispitivati ​​svoje zavodničke sposobnosti. Ipak, ona je svjesna svojih kvaliteta, sigurna je u sebe pa će vam biti potreban direktan i drugačiji pristup. Ne pokušavajte joj laskati, jer ćete je tako istog trenutka odbiti.

Zbog svojih zavodničkih sposobnosti i otvorenosti ka flertu, pripadnice ovog znaka često ne ulijevaju previše sigurnosti kod partnera, ali to ih čini pravim ulovom, što pojačava interesovanje muškaraca.

Budite svjesni da ju je teško osvojiti, ali kada zadovoljite njene kriterije, predat će vam se u potpunosti. Odbijaju je Montonija, posebno u seksu i bilo kakva vrsta pritiska i naređenja.

Iako mnogi misle da želi pored sebe jaku figuru i dominantnog muškarca, istina je da će ženu Blizanac privući stidljiv muškarac, koji ne voli toliko da se ističe kao ona. Za neobaveznu vezu bira Lava, Djevicu i Škorpiona, a kada je u potrazi za ozbiljnom vezom, treba potražiti Vagu ili Vodenjaka.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.