Tehnika astroloških tranzita je najčešće korišten metod u astrološkim predikcijama!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Tehnika astroloških tranzita je najčešće korišten metod u astrološkim predikcijama (predviđanjima); osnovni princip jeste tumačiti kretanje nebeskih tijela i njihov utjecaj na naš Natalni horoskop, no isto tako i Kompozitne, Usporedne, Progresivne horoskope …

Kako je nama u ovom tekstu cilj približiti značaj i vjerodostojnost osobnih, dnevnih horoskopa (onih koji se baziraju na principu tumačenja tranzita za određeni dan), ovdje ćemo se prvenstveno baviti utjecajem planeta na Natalne pozicije i njihovih kretanja kroz kuće (polja) Vašeg natalnog horoskopa.

Većina poznavalaca astrologije (i tumača horoskopa) je izuzetno dobro upućena u tranzite vanjskih plenata (prirodno, jer su oni najviše zastupljeni u literaturi, kao i prilikom astroloških konzultacija). Tako da će mnogi od nas lako odrediti osnovne principe, poput toga da se:

Jupiterovi tranziti odnose na širenje i prosperitet, ma u kom polju da se nadje Jupiter postaje naklonost više energetske strukture koja nam pomaže da u svakoj situaciji prepoznamo smisao. Naravno ukoliko su izazovni aspekti onda to mora biti kroz stresnije okolnosti.

Saturnovi tranziti, o kojima se nesumnjivo najviše zna, na koje smo godinama upućivani, o kojima konstantno brinemo … I bez svake sumnje da nas Saturn suočava s posljedicama prethodnih delanja, čak iu najpozitivnijim aspektima on nas uči preuzimanju odgovornosti, htjeli to mi ili ne.

Uran svojim “prolaskom” kroz našu natalnu kartu govori o trenucima ekspanzije, genijalnosti, revolucije. Prilikom pozitivnih aspekata s našim natalnim planetima nam daje mogućnost da spoznamo puni kapacitet individidualnih kvalitete, no u negativnim aspektima čini nas neprilagođene i nespremnima za promjene koje su izvjesne.

Neptunovi tranziti u bilo kojim aspektima upućuju na pronalaženje smisla, više znanje, unutarnje putovanje, dolazak do jastva. Naravno da se Neptun može iskazati kroz lutanja, ovisnost, nerealizaciju, ali on uvijek donosi spoznaju (a Saturn nam pomaže da se s njom formalno suočimo).

Pluton svojim aspektima donosi transformacije, upućujući nas sa suštinskim pitanjem KO smo mi sami, koji su naši ciljevi, zašto se nalazimo ovdje gdje smo, on je naš ego i njegov rušitelj u isto vrijeme. Pluton ima snagu da nas uzdigne do najviših pozicija, ali isto tako da nas natjera da se suočimo s potpunim besmislom.

Astrološke karakteristike koje sam u najkraćim crtama ovdje navela, vjerujem da su svima poznate, i da ste na svoje, osobne načine imali priliku osjetiti ih, dešifriranjem i integrirati u svoj život.

Ipak, ostaje jedno značajno pitanje, što je sa tranzitima osobnih plenata i koliko oni zapravo imaju utjecaj na naš život?

Odgovor je da upravo tranziti Sunca, Mjeseca, Merkura, Venere i Marsa imaju dramatičan utjecaj na način na koji mi živimo, šanse koje nam se otvaraju i odluke koje donosimo, i to na svakodnevnoj razini!

Kretanja vanjskih planeta (koje sam već prethodno spomenula) i njihovi aspekti sa natalnim pozicijama obilježavaju najznačajnije cikluse našeg života, govore o općoj energiji, našim kapacitetima i najvećim promjenama. No, što se događa ukoliko su nama potrebni odgovori na pitanja poput toga kada je optimalan trenutak za potpisivanje određenog ugovora, koji dan je povoljan za kontaktiranje partnera iz prošlosti, koji dani su dani najvećih rizika i sl.

Kao astrologu meni je prioritetno da svom klijentu pružim adekvatne i što preciznije odgovore na ova pitanja, a najefektniji način za to je izrada dnevnih, tjednih, mjesečnih horoskopa (osnovna predrasuda je da su ovi horoskopi netočni, neprofesionalni, jer se predpostavlja da ne odnose na pojedinca, već na čitav astrološki znak, no istina je potpuno suprotna).

Iz mog dugogodišnjeg iskustva tvrdim da upravo tehnike analiziranja kratkih vremenskih razdoblja daju potpuni uvid u astrološke utjecaje na dnevnoj razini, čime se drastično povećava mogućnost da se zapanjujuće precizno predoče najoptimalniji periodi, kao i da se upozori na one koji mogu biti okarakterizirani težim astrološkim uplivima.

Naravno da se prilikom izrade Dnevnih, tjednih i mjesečnih horoskopa ne mogu prioritetno tumačiti uplivi vanjskih plenata (koji svakako obilježavaju osnovnu dinamiku) pa upravo zbog toga uključujemo i tranzite osobnih plenet, prilikom kojih vrijedi nekoliko osnovnih pravila:

Tranziti Sunca
Govore o šansama, trenutku zablistamo, povoljnostima koje su pred nama, ljudima na visokim položajima, očinskim figurama, zaštitnicima. U negativnim aspektima napominju da se upravo ovakvih ljudi treba kloniti (naravno da je neophodno promatrati obje pleno koje formiraju negativni aspekt. Npr. Merkur u kvadratu sa Suncem može govoriti o komplikacija u odnosu roditelj dijete, glasove koji prijete našoj reputaciji, loše vijesti itd. ).

Tranziti Mjeseca
Iako se često zbog brzine Mjesečevog kretanja ne koriste u praksi, moje iskustvo je da su oni dragocjeni pokazatelj opće energije koja prati određene dane, upućuju na važnost naših emotivno-psiholoških procesa, ali i drastično pomažu da se preciziraju pozitivne okolnosti određenih dana (Npr. mjesec kroz II polje uvijek pospješuje financijske dogovore kroz XII govori o snažnoj intuciji, jakim snovima i sl.), pa je svakako vrijedan promatranja i detaljnog analiziranja. Odnosi se na žene, majke, osobe tople, zaštićujuće energije.

Tranziti Merkura
Su svakako jedna od najosnovnijih astroloških smjernica prilikom tumačenja Dnevnih horoskopa. Oni nam govore o općoj energiji, razgovorima koje vodimo, glasovima koje primamo, važnim informacijama i sl. U vrijeme retrogradnog Merkura važno je posavjetovati klijente na dodatan oprez prilikom potpisivanja ugovora, papira od vrijednosti (naročito kada je uključen negativni aspekt), i / ili povratak na poslove iz prošlosti (kada je npr. Merkur R, u trigonu sa vladaocem MC-a ). Predstavljaju one koji su mlađi od nas, najmlađe suradnike, djecu i sl.

Tranziti Venere
Predstavljaju najvažniji pokazatelj svih emotivnih događanja, dane u kojima su partnerski odnosi na samom vrhuncu, pozitivni aspekti govore o komplimentima, flertu, pa čak i važnim emotivnim pomacima u vezi (da bi ste ovo precizirali svakako uključite aspekte Uporednog i kompozitnog horoskopa). U negativnim aspektima otvara šanse za prepirke, nesigurnost, svađe sa ženama, prijateljicama, partnericama.

Tranizi Marsa
Nesumnjivo donose ogroman potencijal, no i velike izazove. U slučaju povoljnih aspekata dodjeljuju nam pozitivnu energiju, volju, natjecateljski duh i pobjede. U negativnim upozoravaju na svađe, agresiju, pa čak i ozljede. Predstavljaju mlađe, dinamične muškarce koji mogu biti implusivniji, i svakako upozoravaju na temperament koji je sada važno kontrolirati.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Status astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK