TANTRA: Vodič kroz ekstazu, sjedinjavanje i serijski orgazam

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Relgija ljubavi koja nam dolazi iz Indije. U tantri je seks duhovni ritual, pod uvjetom da partneri ništa manje nego obožavaju jedno drugo. Sve je prihvatljivo i stvar je dogovora među partnerima. Tantričke igre nemaju granice. Savladajte i vi ovu tehniku.

Šiva i Šakti su osnovi tantričke filozofije. Razlike među partnerima ne postoje i prihvaćamo sebe onakve kakvi jesmo. Kroz srčane čakre moramo biti spremni obožavamo drugo biće. Tantra je tamo gdje se spajaju nebo i zemlja, tu je da nas nauči kako da na prirodan način transcedujemo naše energije. Ona nas usmjerava na put kojim nas srce vodi, jer samo ono ima ključ za sve naše probleme.

tantrička masaža

Da bi se izvela ova vještina, osoba mora savladati osnovne principe meditacije. Kamasutra je učenje kojim prepoznajemo naše, i želje drugih. Tantra se služi masažom kako bi dvije osobe mogle da se spoznaju putem dodira. Ona obožava tijelo i zalaže se za orgazmičko uživanje. Terapeut uz pomoć tantričke masaže ovladava energijom i sa njom stvara unutarnje putove za uzdizanje osobe ka višim razinama orgazmičke percepcije. Kombinacije relaks masaže, sa stimulacijom erogenih zona, tantrički maser je dužan svom klijentu pružiti sveobuhvatan tretman, od optimalne sobne temperature, preko kvalitetnih prirodnih ulja, pa sve do posvećene i nježne masaže i psihološkog kontakta.

tantrički seks

Zakonom tantre kroz seksualne odnose mi se čistiti, međutim mnogi imaju pogrešan pristup tom činu zbog predrasuda, tabua ili sujete i to stvara određenu blokadu. Seks je naša primarna potreba i kao takav treba biti shvaćen bez obzira na spol, religiju, ili bilo kakva druga opredljenje i faktore. Ali tantra nije samo seks. Mi smo proizvod seksa i seksualna energija, ako je pravilno koristimo može liječiti i transformira. Tantrički orgazam može trajati satima, a dostupan je svakome tko vježba tantru, međutim, ovdje je važna obostrana emocija.

-Vežbajte tjednima davanje i primanje, ali bez upuštanja u tjelesnu intimizaciju. Na taj način osjetit ćete vaš, ali i potrebe vašeg partnera. Dakle, ovdje je sve dozvoljeno osim krajnjeg cilja.

-Sledeća je vježba biti okrenuti licem partneru i gledajte se u oči, bez dodira, knotakta i razgovora. Układu disanje i osjetite njegov dah na sebi.

-Naredna vježba je erotika bez dodira. Otvoreno govorite o svojim fantazijama, ne stidite se zatražiti i nešto drugačije, neobično. Budite maštoviti i hrabri. Ovo je vrijeme za istraživanje, eksperimentiranje i preuzimanje odgovornosti za vlastito zadovoljstvo. I u ovoj vježbi sve je dozvoljeno osim dodira.

– Vježba – seks konačno. Sporiji seksualni odnos pomoći će muškarcu da kontrolira orgazam, a ženi da više uživa. Nastavite se gledate u oči i primijenite vježbe disanja i razgovor.

-VEZBE kontole disanja. Umjesto da ubrzano dišete pred orgazam, usporite disanje, time ćete osjetiti neprocjenjivo iskustvo nagona iz trbuha. Kada vi udahnete, partner treba izdahnuti.

– Vježba odgode orgazma. Čuvajte ga jer će time biti intenzivniji. Odlaganje vrhunca poništava razlike između ženskog i muškog orgazma, spajajući tako partnere u ekstatično jedinstvo. Kada postanete majstor tantre, doživljavat simultane orgazme.

– Važno je da oboje ostanete opušteni kada nailazi vrhunac. Kad osjetite da je orgazam blizu, usporite, duboko dišite.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Status astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK