Svi misle da su slabići I SANJARI, a žene rođene u ovom znaku NISU NI svesna koliko su privlačne

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ovaj znak je najčešće pogrešno shvaćen. Često ga nazivaju slabićem i sanjarom, ali je zapravo riječ o vrlo kompleksnoj osobi koja zavodi intelektom, mirnoćom i seksepilom kojeg ni sama nije svjesna.

Riječ je o Ribama.

Pripadnike ovog znaka krasi lijep ten, meka koža i lijepe crte lica, koje je najčešće okruglog ili ovalnog oblika. Imaju jaku i gustu kosu, dok su im krupne sanjive oči najljepša crta – kao i gotovo hipnotizirajući pogled.

Često se čini zamišljenom i kao da gleda negdje u daljinu. Čitava njena vanjština daje dojam mističnosti, dobroćudnosti i mirnoće. Ovijena svojom eteričnošću, žena Riba često uopće nije svjesna – koliko je zapravo privlačna.

Iako su prirodno sramežljive, te traže dominaciju partnera u vezi, Ribe zapravo žele osjećati voljeno – iako to nikada neće reći. Ribe traže duhovnu vezu i obožavaju udovoljavaju partneru. Iako dozvoljavaju srcu da ih vodi kroz život, te vjeruju u pravu ljubav, njihovo oružje u zavođenju je da se čine nedostupnom i rezerviranom.

Ipak, kada se dovoljno opuste i osjećaju sigurnost, njihovu tajanstvenost će smijeniti duboka senzualnost i romantičnost. Pričajte im slikovito, budite s njima pažljivi i cijenite njihov karakter, te ćete upoznati maštovitu damu punu ljubavi.

Njihova seksualnost je vrlo romantična i mistična, Seks sa Ribom je intiman, strastven i vrlo senzualan.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.