SVI GA OBOŽAVAJU! Uvjerljivo NAJOMILJENIJI ZNAK HOROSKOPA koji svijet čini boljim i ljepšim mjestom

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Njega zanima sve što je opipljivo. Ne zanimaju ga previše filozofski razgovori, on je više zaintereovanza ono što se sprema za večeru. Zainteresiran je za senzualne užitke u životu, dobar obrok, ukusno piće i dobru masažu.

Poznat je po svojoj tvrdoglavosti i jedan od rijetkih načina na koje ga možete nagovoriti na nešto je da mu ponudite jednu ili sve od ovih omiljenih stvari.

On je – Bik.

Njegova svrha se svodi na preživljavanje, a nakon što je to osigurano, ona se svodi na udobnost. Nijedan drugi znak nema udobniju zonu udobnosti. I nijedan drugi znak nije više ‘zapeo’ u svojoj zoni udobnosti više od Bika.

Budući da je njegova glavna motivacija stabilnost, često se može naći u situacijama koje su manje od optimalne, ali on ostaje tamo, jer to je ono što on poznaje. To može biti frustrirajuće za prijatelje, obitelj i partnere koji znaju da Bik može bolje.

Davanje neželjenih savjeta uopće nije dobra ideja ni za ikoga, a pogotovo kada je u pitanju Bik! A čak i ako ikada potraže vaš savjet o nečemu, on neće previše razgovarati o tome. Znajući to možete se poštedjeti mnogih frustracija kada imate posla s Bikom.

Zašto onda ostajemo uz tu tvrdoglavu osobu? Možemo to sažeti u jednu riječ, radi se o pouzdanosti. Bik će uvijek biti tu za vas.

On vam možda neće kupovati ekstravagantne poklone, odvesti vas na putovanje života u Italiju ili vas izvesti na ples, ali on će biti tu kada vam je potreban netko da vas pokupi s puta kada se vaš automobil pokvari.

On će uvijek imati ‘posebnu’ stolicu za vas kada vam je potrebno mjesto na kojem ćete se skriti od užurbanog života i gdje ćete pronaći malo mira. On će čak imati i grickalice za vas, kako biste se osjećali posebno. Nikada nećete gladovati kada ste sa Bikom, on to nikada prirodno ne bi dopustio.

A govoreći o tome što mu dolazi prirodno … novac. Da, Biku je važan novac. on lako

dolazi do njega i ne gubi ga. On je puno darežljiviji sa svojim vremenom nego sa svojim novčanikom, ali ako su vam potrebne nove gume ili pozajmica kako biste popravili svoj krov, Bik je prava osoba kojoj se možete obratiti.

On će očekivati ​​da mu to vratite, ali će vam dati dovoljno vremena za to. Njemu se ne žuri pa ne očekuje da i vi žurite. A pozajmicu će vam dati samo ako je u poziciji da vam je da.

“Spor i odmjeren osvoji utrku” njegova je izreka, ako uošte postoji. On uvijek polako napreduje. Ipak, u toj sporosti stvara duboke korijene koje daju dugovječnost njemu i njegovim kreacijama.

Dakle, bez obzira da li se radi o dobrom obroku, vožnji do arodroma, lijepoj glazbenoj kompoziciji ili savršenoj masaži stopala, Bik čini ovaj svijet gostoljubivim i boljim mjestom.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK