SVEKRVA JE KRIVA ZA SVE: Horoskop predviđa odnos njegove mame prema vama..Ne brinite! Rješenje postoji!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Kad ste je upoznali sve je djelovalo divno – simpatična gospođa smješkala se i zadivljeno gledala ženu koju je njezin mezimac odabrao za svoju izabranicu. Ugostila vas je k’o caricu i sve je govorilo da će vas pazi, mazi i tepa … dobro, ne bi vam tepala Đole, ali shvaćate poantu.

Međutim, kako se bliži dan “D” – tako vam se sve više čini da se u njoj bude mračne misli i osjećaje, kao ono kad je Voldemort govorio iz Kvirelovog turbana u prvom dijelu Harry Pottera. Čekate kad će da vas napadne za najmanju sitnicu i nemate predstavu kako da se obranite, a da pritom ne uvrijedite ni nju ni budućeg supruga …

Ne brinite! Rješenje postoji!
Astrolozi su uspjeli predvidjeti kakav odnos prema snahi imaju svekrve ovisno o tome u kojem su horoskopskom znaku rođene. Pitajte dragog kad je rođendan njegovoj mami da biste, naravno, na vrijeme smislili odgovarajući poklon, a onda trk za računalo i provjerite što vas čeka!

Mama OVAN želi u životu svog sina ostane prva i najbolja, po mogućnosti – zauvijek! Stalno je u pokretu i poluratnom stanju. Voli da naređuje i grdnja je njeno drugo ime – kad se iskali na mužu i djeci dolazite i vi na red i tu nema pomoći. Pokušajte se borite protiv nje tako što ništa nećete shvaćati ozbiljno; priklonite se ironiji.

Ako ste tankih živaca, svekrva BIK je vrlo opasna za vas. U svakoj čorbi je mirođija i djeliće vam savjete o svemu – hrani, oblačenju, novcu, pa čak io seksu, iako vam je nezamislivo da netko priča o zadovoljavanju vlastitog sina. Stalno će naglašavati da volite iste stvari, ali će sve vrijeme raditi po svom. Protiv ovako tvrdoglave svekrve najbolje je iskoristiti njenu taktiku: ne popuštati ni na tren i nadati se da imate više snage.

Od 21. svibnja do 20. lipnja rađa se svekrva BLIZANAC koja je u stanju vas izbezumi dugačkim jezikom. Ona se lukavo pritaji, dobro osmotri situaciju, uoči vaše slabe točke i onda se obruši. Iako se miješa u svaki dio vašeg i sinovljevog života, na nju ne možete nikada se osloniti. Neće vas savjetovati o čišćenju, kuhanju i spremanju – jer je kuća ne zanima, pa je velika vjerojatnost da će vas ostaviti na miru budete li neprestano potezali te teme.

Ispod nježne maske mame RAKA krije se najstrašniji lik. Bez šale, čak i najopasniji psići u kraju zašute kad ona prolazi! Ona ima poseban odnos sa sinom, pa je baš teško otarasiti je se. Pokušajte pridobijete njezino povjerenje, a onda počnite radite po svom.

Ako vaša svekrva LAVICA, sklupčajte se u ćošku i plačite. Ridajte. Kukajte. Nemate nikakva prava, ne važite se, niste u igri. Ona naređuje, ne osvrće se, ne pita. Nije pakosna, to je samo takva prirodna. Bitno je da se odmah oduprete i obranite jer na to nije navikla. Shvatiće da prema vama treba drugačije da se ponaša.

Ni sa Dević nije lako. Manijak je što se urednosti tiče – pedantna je, čista i precizna do te mjere da će vas, ako živite zajedno, poslije prve sedmice boljeti glava. Selite se, inače ste gotovi. Ipak, dobra je strana to što se neće petljati u vaš stvari – osim ako ne smatra da treba da se umiješa. U stanju je da vas uvjeriti u sve, poverovaćete u njene riječi i počet ćete živite pod njezinim kriterijima. Možda biste mogli razmisliti o selidbi na drugi kontinent?

Ukoliko vam dragi priopći da je njegova mama VAGA, smatrajte da ste nadrljali. Od vas će očekivati ​​da neprestano izgledate kao holivudska glumica. Ona je profinjena i perfidna, vazda dotjerana i našminkana. Što god radili i kako god se skockali, primijetit da ste “pomalo neuredni”, a da ni sinovljeva košulja nije savršeno ispeglana. Ignorirajte njezinu pojavu – točnije, ne komentirajte novu frizuru ni stajling.

Na trenutke nježna i spremna pomoći, ŠKORPION ipak ima i momente kad ruši sve što dotakne. Neće poštedjeti ni vašeg supruga – svog sina, a kamoli vas. Ipak ste vi “tuđa koska”. Najbolje bi bilo da se što prije sprijateljite s njom, jer nećete završiti sretni ako joj pokažete svoju inatnu stranu.

Sa mamom koja je u horoskopu STRIJELAC nikad nije dosadno. Kad god se budete vidjele prepričavaće vam dogodovštine i trudit će se vas zasmeje. Znaće, međutim, kad treba prestati jer ona cijeni vašu slobodu i vaše stavove. Pravedna je i sa njom morate biti pravi psiholog ali, na svu sreću, nećete imati mnogo problema.

Mama JARAC je težak i uporan protivnik, kao i svaki rogati znak. Nepobjediva je i mudra i teško ćete joj naći Ahilovu petu. Ipak, ako vam ikada zaista zatreba pomoć, doleteće istog sekunda i jednostavnim rješenjem riješiti sve vaše muke.

Obrali ste bostan ako vam je svekrva VODENJAK. Ona je veseljak, sve joj je svejedno i red i zakon nisu nešto što nju brine. Iako je njezina kuća u kaosu, nered u vašem stanu će uvijek primijetiti. Za nju je sloboda najvažnija – samo joj nemojte smetati i bit ćete u odličnim odnosima. Ako namjeravate je odaljimo od sebe – pripremite se za hladni rat. Ona će kao naoružanje odabrati histeriju i hladan intelekt.

Opasno ste nadrapali ako ste u kući gdje gospodari mama u znaku RIBA. Razmazila je sina do te mjere da će on iu braku zahtebati majčinsku njegu i pažnju – ali od vas! Zahvaljujući njoj vi se udajete za to razmaženo derište. Ako živite zajedno morate postati njezina kopija. Nek ‘sve bude u lijepo i skladno jer, ako želite da je se riješite, sva je prilika da ćete ostati i bez partnera.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Status astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK