Svećenik u uspravnom položaju-Tarot karta za 19 ožujka

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ova karta simbolizira duhovnost, vjeru, religiju, vjernika, duhovnu osobu, duhovnu zaštitu, moć vjere / molitve, mir, smirenost, savjest, svijest, olakšanje, ceremoniju, veselje, čvrsta uvjerenja, nekoga tko se drži čvrsto svojih stavova i uvjerenja, autoriteti – otac, učitelj, može predstavljati i organizacije i institucije, crkvu ili kapelu. Ova karta ukazuje na to da su vaše veze s vjerom kojoj pripadate jake i treba ih njegovati u ispravnom (moralnom) obliku, danas biste trebali poslušati odgovor na vaše pitanje koji vam vaša duša pokušava reći. Karta svećenik simbolizira i duhovnu osobu ili vjersko lice u doslovnom smislu riječi, može značiti i psihologa ili neku osobu koju vi smatrate ispravnom, moralnom i koja je za vas u duhovnom pogledu autoritet. U slučaju da imate problem koji vas duže vrijeme muči ne bi bilo loše da se obratiti za pomoć-savjet. Ako imate problem na poslu može se pojaviti neka osoba visokog ranga, mudra ili ugledna koja će vam pomoći da poslovni problem riješite ili trebate razmisliti o poslu koji je vezan za pomaganje drugima koji bi vas usrećio bez obzira na profit. Ova karta može označavati za neke i svečani čin, moguće da ćete biti pozvani na nečije vjenčanje ili krštenje. Danas je dan kada ćete se više posvetiti svom duhovnom životu ili će vam se kroz događaje nametnuti pitanja o vjeri, religiji, crkvi kao instituciji, opraštanju, čistoći u moralnom smislu, o sudbini. Negativnu energiju danas možete otkloniti pomoću svoje vjere i ako želite potražiti pomoć duhovne osobe. Dobar je dan za duhovna istraživanja i za razmišljanje o tome koliko radimo na sebi u duhovnom smislu. Ako ste duhovni učitelj danas je odličan dan za podučavanja, doći ćete do veće spoznaje. U svakom slučaju ova karta govori da se trebate okrenuti duhovnom životu i više pažnje posvetiti duhovnim nego materijalnim vrijednostima, isto tako možda trebate nekome nešto oprostiti a da toga niste ni svjesni! Danas učiniti nešto za druge, postanite plemenitiji, više se bavite problemima drugih nego svojima, okrenite se pomaganju i ono će vas ispuniti!

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Status astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK