Horoskopius

SVEĆENICA POTOPILA TITANIK

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Egiptolog Douglas Murray sastao se Kairu 1910. godine s Amerikancem zapuštene i neuredne vanjštine. Vojim izgledom izazivao je odbojnost i nepovjerenje kod profinjenog Engleza. Murray je pristao da se sastane s njim samo zato što mu je ponuđeno otkriće od neprocjenjivog značaja – možda najveće u njegovoj karijeri egiptologa. Nije odolio primamljivoj ponudi i ispunio je ček na donosioca kod Engleske banke i predao ga Amerikancu. Odmah je organizirao da dragocjeni teret bude prvim brodom otpremljen njegovoj kući u London. Ček nikada nije unovčen jer je Amerikanac iste večeri pronađen mrtav. Tek poslije Amerikancu smrti Murray je od jedog kolege egiptologa saznao za pozadinu ovog ‘dobrog posla’.
Murray je kupio sarkofag u obliku mumije u kome se nalazilo balzamirano tijelo vrhovne svećenice hrama posvećenog bogu Amonu Ra. Pretpostavlja se da je živjela u Tebi u razdoblju oko 1600. godine prije nove ere. Na vanjskoj strani poklopca bio je ugraviran njen lik u zlatu i emajlu. Cijeli sarkofag bio je izuzetno dobro sačuvan. Svećenica iz hrama Amona Ra je zauzimala visoko mjesto u hijerarhiji kulta mrtvih, koji je nakada dolinu Nila pretvorio u predio smrti. Na zidovima njene grobnice stoji uklesano prokletstvo da će se život onog tko se drzne poremetiti vječni mir grobnice pretvoriti u nepregledni niz nesreća i užasa.
Prva tri dana Murray je samo odmahivao rukom smatrajući da je to sve samo obično praznovjerje, sve dok mu za vrijeme lova puška nije neobjašnjivo eksplodirala u ruci. Nakon višetjedne agonije desna ruka mu je amputirana do iznad lakta. Na povratku u Englesku umiru dva Murej prijatelja. Dijagnoza je glasila: ‘Uzrok smrti nepoznat’. Dvoje egipatskih slugu koji su došli u dodir sa teretom prilikom transporta za desila je smrt za nepunu godinu. Kada je Murray stigao u London sarkofag je već bio tamo. Bacivši pogled na izrezbareni lik svećenice na poklopcu učinilo mu se da je oživio i tako ga pogledao da se slijedio od užasa.
Pošto je odlučio da ga se oslobodi, Murray je objeručke prihvatio molbu jedne prijateljice da preuzme sarkofag na daljnje čuvanje. Nije prošlo nekoliko tjedana, umire joj majka, napustio je ljubavnik a ona sama počela je misteriozno slabiti. Dok je pisala oporuku njezin odvjetnik je inzistirao da u tu posljednju izjavu volje uđe odredba da prokleti sarkofag bude vraćen Douglasu Murej. Egiptolog, koji je sada već bio sjena nekadašnjeg čovjeka, nije ga zadržao već ga je poslao kao poklon Britanskom muzeju.
Međutim, i tamo je sarkofag nastavio svoj pohod zla. Fotograf koji ga je snimio odjednom se srušio mrtav. I egiptolog zadužen za eksponat također je pronađen mrtav. Smrtonosni pohod sarkofaga svećenice hrama Amona Ra nije se mogao sakriti. Uznemirena člancima u novinama uprava muzeja je odlučila na zatvorenom sastanku da se sarkofag pošalje muzeju u New Yorku, koji je prihvatio poklon pod uvjetom da sarkofag sa mumijom bude predat bez publiciteta i isporučen na najsigurniji mogući način.
Sarkofag je ukrcan na najsuvremeniji putnički brod koji je tog mjeseca prvi put trebao zaplovi na liniji iz Southamptona u New York – Titanik. Radi poštovanja prema mumiji sarkofag je smješten na most velikog broda koji je smatran nepotopivim. Isplovio je iz Southamptona 15. travnja 1912. godine na put bez povratka. Na dno oceana odnio je 1513 putnika zajedno s ukletim sarkofagom svećenice Amona Ra za koji nitko nije znao da se nalazi na brodu osim vrha posade.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK