Horoskopius

Susret natalne Venere sa tranzitnim planetima-Gdje je ta ljubav?

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Ono što najmanje možete učiniti za sebe, ali ako znate da čitate tranzite je potražiti u efemeridama razdoblje kada će neka od tranzitnih planeta prijeći preko vaš natalne Venere. Nema veze o kojoj se tranzitnoj planeti radi, jer bilo koja planeta koja bude prelazila preko vaš natalne Venere može je aktivira. Kada se događa ovaj tranzit, aktiviraju se osjećaji, simpatije, ljubav ili zadovoljstvo. U ovim razdobljima možete osjetiti simpatiju prema nekoj drugoj osobi, pa reći prijatelju ili prijateljici: “Ova osoba mi se mnogo dopada”. Možete sretnete osobu koja će vas privući i za kojom ćete da se okrenete ili se na neki način potrudite uspostaviti s njom kontakt, jer vam se dopala, što je u funkciji Venere. Isto tako, možete svom partneru reći: “Dragi, vrijeme je za opuštanje i prepuštanje zadovoljstvu.” Također, možete osjetiti želju da se lijepo odjenuti, odete do frizera ili kozmetičara, pa da budete lijepi, poželjni i zavodljivi za svog partnera ili za osobu koju želite privući. Sve su ovo želje i potrebe koje će se pokrenuti i aktivirati onda kada i Venera bude aktivirana u vašem horoskopu nekom drugom tranzitnom planetom. Naravno, mnogo toga ovisi u kojem znaku se događa tranzit io kojoj se tranzitnoj planeti radi, jer nije isto ako je tranzitna planeta Mars ili Saturn.

Krenut ćemo od tranzita vanjskih planeta, koji su vrlo interesantni i njihov utjecaj se osjeća duže vrijeme, jer se radi o sporim planetima. Što se može očekivati ​​kada tranzitni Pluton prelazi preko vaš natalne Venere? Tranzitni Pluton daje emocionalnu dubinu i potiče Veneru na duboka i fatalna osjećaje. Kod ovog aspekta je prisutna “opčinjenost” tako da vas je druga osoba tako snažno opčinila da ne možete normalno funkcionirate u svakodnevnim aktivnostima. Pluton je ovdje da bi pričao o emocionalnoj dubini i fatalnosti, što se često manifestira kroz seks, jake strasti i ekstremne emocije. Slično kao kada vas netko fiksira svojim dubokim pogledom i ne možete odvojiti pogled nje.

Zbog toga ovo mogu biti fatalni susreti, jer se iz fatalnosti, magije i opčinjenosti stvara ljubav. Pluton aktivira duboka osjećanja i fatalnu povezanost. Nekad su s ovim tranzitom potrebne korjenite promjene, tako da Pluton uzrokuje i fatalne gubitke ili rastanke, jer suština je da Venera voli baš u onom trenutku kada gubi, a ovo je posebno prisutno ako u natalu ima nepovoljan aspekt sa Marsom, Saturnom, Uranom ili Plutonom. Trenutno je tranzitni Pluton u Jarcu, pa ako očekujete prijelaz ove planete preko vaš natalne Venere is obzirom da Pluton predstavlja konačnost ovisno od aspekata natalne Venere ili se veza okončava, jer su se na primjer, dugo vukli neki problemi iz prošlosti, što je u simbolici Jarca. Također, s obzirom da je cilj Jarca materijalizacija i čvrsta struktura, ovaj tranzit pokreće i planove (Jarac) koji se odnose na vašu vezu u budućnosti. Ne treba nikako zaboraviti da se Venera odnosi i na vrijednosti, pa se pod utjecajem ovog tranzita u zemljanom znaku Jarca mogu iz korijena promijeniti neke vrijednosti koje su povezane s vašim osjećajima.

Što možete očekivati ​​kada tranzitni Neptun prelazi preko natalne Venere? Tranzitni Neptun šapuće neku romantičnu poeziju, zavodi, ali i zavarava. Reakcije Venere na ovaj tranzit su vrlo osjetljive i postoji mogućnost da budete lako zavedeni od druge osobe. Neptun daje maštovitost i erotičnost Veneri, koja se lako zanosi osjećajima i ima osjećaj kao da se suočava sa nekom ljubavnom bajkom, pa se pita: “Da li je ovo san ili stvarnost?”. Ovaj aspekt predstavlja trenutak kada ste zavedeni i kada padate na koljena ili u zagrljaj drugoj osobi pokazujući najnježnija osjećanja. Neptun potiče Veneru da zaneseno voli i ljubi, plovi na oblacima, skida zvijezde s neba i osjeti čaroliju ljubavnog trenutka i zagrljaja. Ovdje mašta sklapa savez s emocijama i ljubavlju. Međutim, ovo su i trenuci slabosti, jer postajete slabi na udvaranje i lijepe riječi, pa se lako prepuštate zagrljajima. Uz osjetljivost, često ide i sažaljenje i – “Oh, on je tako slab i ranjiv i treba mu ljubav”, a onda slabost i osjetljivost druge osobe potiču Veneru da osjeća i voli. Ako, primjerice, netko od vas očekuje tranzitnog Neptuna preko Venere u Ribama, a Neptun je trenutno u Ribama, onda suze sklapaju savez s ljubavlju, pa se lako i plače i ljubi ili pati i voli. Iz mašte se rađa ljubav, a iz čarolije nastaju poljupci. Venera voli, jer mnogo toga izgleda kao u bajci, koju je davno čitala i koja se završila, “I, sretno su živjeli do kraja života” i od tog trenutka ona sanja isti taj ljubavni san.

Tranzitni Uran, planeta koja nas drži u napetosti dodaje uzbuđenje Veneri, pa u iznenadnom trenutku dolazi do susreta, jer je iznenađenje uvjet da se pokrenu osjećaje i simpatije. Ovo su iznenadne reakcije, jer se on (ona) pojavljuje na vašim vratima onda kada to uopće ne očekujete, pa ako u tom trenutku držite neku vazu s cvijećem u ruci, ona lako može završiti slomljena na podu. Tranzitni Uran daje potrebu i želju za promjenom i promjena je uvjet uživanja, zadovoljstva i zagrljaja. Neočekivanost donosi susret, iznenađenje rađa poljubac, a uzbuđenje stvara ljubav i onda možete samo ponavljate, “Ovo je nemoguće i nemoguće” ili “Do prije deset minuta sam bila mirna, a sada sam već nemirna, jer je tvoja pojava kod mene pokrenula iznenadnu zainteresiranost i emotivno uzbuđenje. “Zbog potrebe za uzbuđenjem, bježite u zagrljaj neke druge osobe ili nestajete pod iznenađujućim okolnostima ostavljajući partnera u čudu trčeći i žureći što brže možete u neko novo ljubavno iskustvo. Silazite užurbano niz stepenice, a iz ruke vam ispadaju stvari koje nosite, ali netko se pojavljuje niotkuda i dok vam pomaže da pokupite stvari, osjećate kao da je strujni udar prošao kroz vas, jer Uran je uvijek iznenađujući i nabijen elektricitetom. S obzirom da je tranzitni Uran trenutno u Ovnu, oni koji očekuju prijelaz ove planete preko natalne Venere imaće reakciju na Urana “sad ili nikad”. Netko vam se sviđa – odlučujete sad i “ovog istog trenutka” poduzeti akciju i počeli sa svojim udvaranjem i zavođenjem. U vezi ste – vrijeme je da zajedno s partnerom priredite neku ljubavnu ludost ili da kažete jedno drugom, “Ili ćemo nešto promijeniti u našem odnosu ili ćemo se razići.”

Dolazimo do “omiljenog” tranzitnog Saturna koji može Veneru aktivirati na nekoliko načina. To može biti razdoblje kada je pojačana potreba za sigurnošću i stabilnošću u ljubavi. Možete sebe uhvatiti kako razmišljate: “Stani i razmisli je li kucnuo čas da sjednem s partnerom i ozbiljno porazgovarati o budućnosti naše veze?”. Tranzitni Saturn daje ozbiljnost Veneri i ona je onda spremna da se bavi ozbiljnim planovima vezano za odnos i prihvatiti odgovornost svega toga. Ovdje se iz ozbiljnosti rađa ljubav, zrelost donosi poljupce, a sigurnost donosi zagrljaje. Zbog toga tranzitni Saturn potiče Veneru pokazati zrela osjećaje i ozbiljne namjere u ljubavi i da konkretno oblikuje i materijalizira vezu ili odnos. Ako ste razdvojeni kilometrima od partnera ovo je razdoblje u kojem se postavlja pitanje: “Moramo li biti razdvojeni ovom daljinom zbog koje patim?”, Jer Saturn traži autentičnost, prisutnost i realnost. Zbog toga je ovdje Venera potaknuta da učini stvarnim i realnim poljupce i zagrljaje, ali i osigurati prisutnost partnera. Iz konkretnih koraka, planiranja, pa i razuma dolazi do susreta i sastanaka. Ne treba zaboraviti da je Saturn povezan is teškoćama, zabranama i patnjom i može vas privući netko tko je zauzet, tako da se i iz zabrane rađa ljubav. Slično kao kada patnja i bol postaju saveznici s ljubavlju i što vas više boli i što jače patite, kao i da više volite. Ako se tranzit događa u znaku Strijelca, to je slično kao čuti – “Moji osjećaji prema tebi su ozbiljna i zato vjerujem u našu budućnost” ili “Sviđaš mi se, jer se osjećam sigurnom pored tebe i zato vjerujem u našu vezu.”

A, što je sa tranzitnim Jupiterom? Kažu da on sreću dijeli, ali to nije baš uvijek tako. Istina je da Jupiter daje optimizam Veneri, pa su ovdje nada i ljubav u savezu i Venera voli onu osobu koja će joj reći, “Vjeruj u ljubav, jer je samo ljubav vizionarska i može te vodi naprijed”. Ovo je posebno naglašeno ako se tranzit odigrava u jednom od vatrenih znakova (Ovan, Lav i Strijelac). Međutim, zbog jake želje da se vjeruje u ljubav iu ono što nam druga osoba govori, obećava i priča što nas privlači, mogu ostati samo prevelika očekivanja. Ovo je posebno naglašeno ako je natalna Venera u nepovoljnim aspektima s drugim planetima, primjerice, posebno sa natalnim Mjesecom, jer se ovaj aspekt manifestira kao problem da se postigne bliskost, mir i intima zbog pretjeranih očekivanja.

Kada tranzitni Jupiter prelazi preko natalne Venere onda se osmijeh lijepi za osmijeh, jer vedrina i dobro raspoloženje rađaju ljubav. Tranzitni Jupiter umnožava sve ono za čim Venera čezne, pa su to tisuće poljubaca i zagrljaja i to nije “volim te” već “volim te odavde do neba” Sa ovim tranzitom nema ljubavnih sastanaka od sat vremena ili dva sata, već traju cijeli dan i cijelu noć ispunjeni obećanjima da će vas voljeti, čak i ako vas daljine razdvajaju. Ako ste se nalazili u emotivnom i ljubavnom problemu prije ovog tranzita, kada se spoje ove dvije planete rađa se nada da nije sve izgubljeno i da su problemi rješivi, jer Jupiter potiče Veneru da vjeruje u ljubav i pozitivna ljubavna rješenja. Zbog toga, ćete čuti glas koji govori, “Nije još ništa izgubljeno, jer danas je novi dan u kojem sam se probudila pozitivna i opuštena.” Međutim, kao što sam spomenula, dosta toga ovisi io aspekata natalne Venere s drugim planetima, a onda tranzitni Jupiter aktivira, ali ne samo Veneru već i njezine aspekte. Ako su na primjer, tranzitni Jupiter i natalna Venera u jednom od zračnih znakova, možete dobiti poruku koja će vas razvedriti i obradovati, jer se zračni znaci odnose na komunikaciju, podatke i kontakte. Ako se tranzit događa u Vagi, može opisati odlazak na neki koncert, zabavu, izložbu, modnu reviju ili bilo koji drugi kulturni i društveni događaj, jer Jupiter širi aptetite Venere za druženje i ovakva događanja, a onda na takvim mjestima možete sresti i osobu koja će privući vašu pažnju.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK