Horoskopius

Sunčev znak ili ASC (podznak) VAGA-Povoljno vrijeme za selidbu, proširenje doma, kupoprodaju nekretnine ……

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Ako imate SUNCE ili ASC (podznak) u VAGI
Prolazak Jupitera kroz zodijački znak Vage smatra se za vas vrlo povoljnim, jer vas tada prati sreća i može se reći da je odličan period za ekspanziju svake vrste. Zdravstveno stanje je dobro, a ako ste i bili bolesni, ovo je period ozdravljenja. Zbog svega toga puni ste optimizma i mislite da sve možete uraditi.
Ovaj period, također, pospješuje pretilost, a moguć je i odlazak u inozemstvo. Dobar je period za upis na fakultet ili uspješne studije, podršku profesora. Lako je moguće da u ovom periodu vam bude početak duhovnog života, buđenje spiritualnog rada ili poznanstva s bogatim i utjecajnim ljudima, kontakti sa strancima.
Ovo je odličan period i trebate ga iskoristiti, budući da se ponavlja tek svake dvanaeste godine.
Jupiter kao najveći dobročinitelj i tijelo s apsolutno najboljim astralnim utjecajem. Sada vam donosi prilike za radikalnu financijsku ekspanziju i promjenu svih životnih uvjeta na bolje. To je razdoblje u kojem se novac zarađuje, a bogatstvo smiješi. Zdravlje mora biti dobro, duša je snažna, a vi s mnogo više optimizma promatrate svijet, otvaraju se i daleki putevi, kontakti s inozemstvom, unutarnji mir i poznanstva s visokim uglednim ljudima, strancima i slično.
Za razliku od godine koja je za vama sada ćete biti mnogo više okrenuti stvaranju osobne sreće, sve naučeno ranije sada ćete primjenjivati ​​na razini svakodnevnog života što daruje osjećaj da je ovo vrijeme za osobni rast. Uspjeh u nastojanjima da ispitate vaše sposobnosti osigurava temelj za daljnji razvoj. Ovaj tranzit je također pogodan za promjenu fizičkog izgleda, što može voditi i konačnom rješavanju kroničnih zdravstvenih tegoba, ali je prisutan rizik od prepuštanja užicima i uvećanju tjelesne mase.
Uočavaćete češće nego ranije da vam se sreća smiješi na svakom koraku, s lakoćom pridobijate povjerenje drugih i izuzetno ste cijenjeni zbog vaših sposobnosti da ozbiljno shvatite njihove probleme i potrebe.

Drage Vage mnogo toga ste naučile tijekom prethodnih godina. Vrijeme je da se opustite i uživate.
Kako je Jupiter prirodni vladar vaše kuće poslovanja teme ekspanzije se prvenstveno ogledaju u promjeni radnog ambijenta, kolektivu koji je oplemenjen ili su uvjeti rada jednostavno takvi da vam donose više udobnosti i zadovoljstva. Moguće su prilike za poslovno usavršavanje i to će sada pod novim okolnostima biti najzad lagano za realizaciju, uz delegiranje i podršku od strane suradnika i kolektiva. Dnevna rutina je sada nešto ležernija, nema više one užasne napetosti i pritiska koji su vas mučili tijekom ranijih godina. Osjećate da ste slobodni i sposobni nositi se sa svim situacijama, sigurniji ste, sretniji, radost je najzad zakoračila i u vaš dom.
Povoljno vrijeme za selidbu, proširenje doma, kupoprodaju nekretnine.
Pored toga puno zadovoljstva će vam donositi učenje i čitanje, ove aktivnosti su za vas od izuzetnog značaja jer vam pomažu da smirenije i jasnije oblikovati svoje odluke. Nema više pritiska i nedostatka vremena, nigdje ne kasnite, opuštenost i udobnost zamijeniti su osjećaj napetosti koji vas je dugo pratio. Otvoreniji ste i za promjene nego ranije, s pozitivnim stavom i izuzetnom lakoćom prihvaćate neke nove elemente svakodnevice. U razdoblju do kraja 2017. imat ćete više prilike nego obično uživati ​​u kratkim putovanjima, a odnosi s rodbinom će vam donijeti mnogo zadovoljstva.
Ukoliko do sada niste imali dovoljno vremena ili organizaciju dnevnih obveza koja je omogućila da uživate u bijegu od svakodnevnih obveza sada budite spremni da se radujete tim malim dragocjenim trenucima sreće.
Optimizam i pozitivan stav vaši su pratioci tijekom ovog intervala, stoga ćete uz smiješak zvijezda vrlo lako rješavati i naizgled komplicirane međuljudske odnose.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM