Horoskopius

Sunce u znaku Vage-Želja za balansiranjem suprotnosti!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Sunce ulaskom u kardinalni zračni znak Vage obilježava početak jeseni na sjevernoj hemisferi. Noći postaju duže od dana što implicira na međusobnu ovisnost i postavlja opći fokus djelovanja na temu partnerstva, te je upravo ovo vremenski interval tijekom kojeg odnosi dobivaju na značaju.
Zodijački znak Vage predstavlja balans suprotnosti. Pripadnici ovog znaka vole diplomaciju i harmoniju, te je interval od predstojećih 30 dana socijalno varijabilan i nepredvidiv, posebno za okupljanja kroz koja se iskazuje nezadovoljstvo.

Želja za balansiranjem suprotnosti može biti toliko snažna da komunikacija postupno dobiva notu zatvaranja, što može voditi u prilagodbu do neiskrenosti. Otvoren sukob je neophodan u svakom odnosu kako bi se razvijao pozitivno i konstruktivno za sve sudionike.
Intevral znaka Vage je pod vladavinom Venere koji vlada osjećajem ljepote i javnog života stoga odlazak u kazalište ili na izložbu jesu idealne aktivnosti za ove dane. Sada je logičan razdoblje tijekom kojeg razmišljamo o osvježavanju garderobe, nakita ili životnog prostora dekorativnim predmetima. Posvetite više pažnje lijepim detaljima jer vizualni sklad je temelj unutarnjeg mira i harmonije.

Sunce u tranzitu kroz znak Vage teži stabilnosti i prihvaćanju partnera onakvim kakav jest i daje poseban naglasak značaju odanosti, ipak obzirom da će Venera tijekom ovog intervala tranzitirati takodje kroz zodijački znak Vage emotivna i poslovna partenerstvu mogu se poboljšati ukoliko prihvatite odgovornost za svoj dio obveza, a dio obveza ravnopravno delegirate. Tranzitni dispozitor Sunca prelazi u zodijački znak Škorpiona, pa su teme odnosa i težnje skladu i harmoniji u vezi u fazi urušavanja. Dok Sunce pojačava fokus na odnose u drugoj polovici intervala budite umjereni s naletima destruktivne škorpionski prirode koja nije poželjna u odnosima.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK