Horoskopius

Sunce u Djevici-Vrijeme je za otpuštanje i raščišćavanje odnosa izazvanih ljubomorom!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Sunce je ušlo u znak Djevice. Ovdje se volja, snaga i identitet Sunca ogledaju u radu, požrtvovanosti i razumijevanju Djevice. Vrijeme je za otpuštanje i raščišćavanje odnosa izazvanih ljubomorom, gnjevom, bijesom, ponosom i gordošću. Stvari se polako smiruju i usmjeravamo se praktičnije segmente života, imajući pravu mjeru u svemu ili bar težimo ka tome da odmjereno i racionalno procijenimo situacije.

Mnoge odluke se tiču ​​posla, zdravlja i novca, mijenjanja navika, usvajanje novih vještina, učenje i polaganje ispita. Više nije naglasak na natjecanju, već na održavanju postojećeg, nema naglih oscilacija i većih nemira.

Djevica je znak prirode, zemlje i cvijeća, njena veličina leži u radu, dosljednosti, a najviše strpljenju. Naravno, kako je Djevica zemljani znak potreban joj je interes. Glavna preokupacija jedne Djevice je funkcionalnost i praktičnost, ali i usklađenost i raspored. Osoba u znaku Djevice se najbolje osjeća kada stvari funkcioniraju onako kako je ona isplanirala ili zamislila (i po mogućnosti netko drugi obavio, iako im neće biti problem da urade sami).

Besperkorno obavlja svoj posao, ali isto traži i od drugih ljudi. U ljubavi je racionalna, odmjerena i čini se, ponekada hladna samo zato što ne dozvoljava da bude iznenađena. Njihova rezerviranost predstavlja strah od gubitka kontrole nad sobom i svojim emocijama, pa se često drže po strani šuteći o svojim problemima.

Njihov ponos se ogleda u količini tereta koji mogu nositi, a da nitko ne primijeti. Zato, ne vole osobe koje se stalno žale ili koje nemaju objektivnu perspektivu prema sebi i bliskima. Za svoje pogreške nalaze opravdanja, često u vanjskim okolnostima ili drugim ljudima, s obzirom da smatraju da su njihove odluke dobro promišljene prije nego što su donijete.

Kako Djevicama vlada planet Merkur, planeta mladih ljudi, obrazovanja, trgovine, prometa, pisaca, veliki broj Djevica se može naći u obrazovnom sustavu, ali i gospodarstvu, marketingu, književnosti, modnoj industriji, administraciji. Mnogi pedagozi i kritičari školskog sustava bili su u znaku Djevice, što je slučaj i sa Ivanom Ilićem i Marijom Montessori.

Djevicama se zamjera pretjerani perfekcionizam i očekivanje da će se i drugi ponašati tako, kritiziranje, detaljisanje, pretjerana analiza, nepovjerljivost prema sposobnostima druge osobe, potreba da o svemu daju svoj sud i da ne odustaju od toga, potreba da se emotivno distanciraju, da odlučuju umjesto druge osobe i onoga što je dobro za nju, pretjerana samouvjerenost u svoje planove i ciljeve, potreba da upravljaju tuđim financijama, emocijama, stilom života i načinom ponašanja i slično. Često im se pripisuje narcisoidna crta ličnosti.

Djevice upravljaju probavnim sustavom, pa nije rijetko da Djevice imaju problem s kilažom, probavom, nepravilnom prehranom ili s druge strane da budu previše opeterćene prehranom, sportom i drugim vidovima aktivnosti.

Djevice spadaju u zemljani, promjenjiv znak. Opozit Djevici je znak Riba, a znaci koji su kompatibilni Djevici su Jarac, Bik, Rak i Škorpion.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK