Horoskopius

Sunce trigon Uran -Sunce predstavlja vitalnost i osobnu sposobnost da kreiramo vlastiti identitet!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Ukoliko je u njemu aktivan segment od 1 ° do 4 ° stupnjeva BIKA, Lava, Djevice, Škorpiona, JARCA ili Vodenjaka energije ovog tranzitnog aspekta će biti veoma značajne za vas.

Zapravo svi ćemo osjetiti efekte Sunčevog trigona s Uranom, svatko u oblasti kojima ove dvije planete vladaju u vašoj natalnoj karti (kuće natalnog horoskopa čiji su vrhovi u znacima Lava i Vodenjaka, kuća natalnog horoskopa u kojoj je pozicioniran aktivan trigon 2 ° Jarac / Bik) . Jeste li nekada imali intutivnu spoznaju koja je vodila ka dubljem i jasnijem razumijevanju osobnih potreba? Svaki put kada se pojavi ovaj bljesak znamo da je u pitanju neki od Uranovih tranzita.

Sunce predstavlja vitalnost i osobnu sposobnost da kreiramo vlastiti identitet, a uz Urana je uvijek prisutna potreba za izražavanjem originalnosti. Kada harmonično (trigonom) spajamo i kombiniramo ova dva koncepta naša potreba je da budemo vidjeni kao individue koje posjeduju izuzetnu originalnost.

Obzirom da su Sunce i Rx Uran tranzitiraju zemljanim znacima (JARAC i BIK) danas je savršen dan za analizu onoga što zaista želite za sebe u budućnosti. Dobit ćete vrlo inspirativne uvide tijekom aktivnosti ovog aspekta. Pored toga, obzirom da Sunce vlada profesijom i vokaciji možete se zainteresirati za novu oblast unutar koje biste mogli realizirati vrlo uspješnu karijeru. Maksimalno iskoristite harmoničnu energiju ovog tranzita i pronadjite pravi način izraziti svoju pravu prirodu.
Mnoštvo neobičnih ideja izranja pod ovim tranzitom. Vaša intuicija je jaka i osjećate da će se nešto neobično dogoditi. Uranove okolnosti su uvijek nepredvidjene i neobične stoga budite spremni na iznenadjenja. Vaš nekonvencionalan prisup je visoko ocijenjen i ljudi uživaju u vašem društvu.
Danas provedite što više vremena vani i učiniti nešto sasvim suprotno svakodnevnom, uobičajenom, jer ste željni promjene. Pozitivne i neočekivane aktivnosti su začin vašeg života, a moto današnjeg tranzita neka bude FLEKSIBILNOST.

Ovaj tranzit nagovještava da je pravo vrijeme za ubiranje plodova genijalnih, inventivnih i kreativnih aktivnosti. To je ujedno i prilika prekinuti sve okove robovanja predrasudama, neznanju, strahovima i vjerovanjima koja sputavaju vaš napredovanje. Životne okolnosti će ispratiti vaš ritam – u mjeri u kojoj se trudite da zadobijete slobodu bauk neimaštine iščezava, a mentalne i fizičke aktivnosti donose sve više rezultata. Sada imate priliku da na tren iskusite prednost više razine razumijevanja, a težnja reformama donijet će bolje raspoloženje i novi val optimizma.
Odlično vrijeme za sklapanje novih prijateljstava i proširivanje kruga prijatelja.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK