Horoskopius

Sunce oporba Rx Jupiter-Pažljivo preuzimajte odgovornosti i poslova, i budite sistematični u radu!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Ukoliko ima planeta u sektoru od 20 ° do 25 ° Ovna, RAKA, Vage, JARCA, a posebno ukoliko su Lav, Strijelac, Ribe ili JARAC Vaš sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzitnog aspekta će se odnositi na vas osobno.

Ipak, svi ćemo svjedočiti efekte ovog tranzitnog aspekta u područjima koja su u osobnom horoskopu pod vladavinom grupe kardinalnih ZNAKOVA.
Aspekti koje čine ova dva benefika, Sunce i Jupiter, su najčešće pozitivni. Obzirom da i Sunce i Jupiter vladaju vatrenim znacima aktivatori su samopouzdanja, optimizma a sve što dotaknete danas će se pretvoriti u zlato. Uočavate li nalet vedrine i radosti, entuzijazam na visokoj razini, i izgleda kao da ništa ne može poremetiti vaš sjajno raspoloženje. Ovo je sjajan osjećaj i i svima je potrebno da se napune pozitivnom energijom s vremena na vrijeme.

Obzirom da je danas u pitanju opozicija Sunca u znaku Raka i Jupitera u znaku Jarca, te su oba u pozicijama slabog klvaliteta, jedna od stvari o kojima biste trebali voditi računa je potreba da ostanete s obje noge na zemlji. Ni Sunce ni Jupiter u ovom slučaju ne vladaju materijalnom sferom, prisutno je prepuštanje okolnostima, a realna pitanja koja nameće svakodnevica kao što su računi, odgovornosti i obveze najradije bi bili potisnute teme.

Pretjerivanje je sigurno jedan od najvećih problema ovog aspekta. Možete se pronaći u situaciji u kojoj trošite previše novca, prepuštate se uživanju u preobilnim obrocima, i ponašate se raskalašeno. Pažljivo preuzimajte odgovornosti i poslova, i budite sistematični u radu jer su mogući veliki previdi koji mogu dugoročno odraziti na poslovanje. Zadržite spokoj i umjerenost u svemu kako biste izbjegli zdravstvene i osobne probleme. Akcenat možete staviti na zabavu i planiranje ili početak putovanja u inozemstvo. Ovo je idealno vrijeme za potpisivanje ugovora i učenje.

Posvetite danas nekoliko sati opuštanju i uživanju, prepustite se naletu pozitivne energije, ali se ipak potrudite da ostanete čvrsto na zemlji.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK