Horoskopius

Sunce kvadrat Pluton-Prisilno podređivanje, obmanutost fanatizmom, arogancija, samoprecenjivanje …..

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Sunce i Pluton na 15 ° stupnjevima kardinalnih znakova Ovan – Jarac kreiraju kvadrat oslobadjajući snažne energetske valove. Vodi se borba za prevlast kroz snagu i mentalne napore, neobična je kreativna energija koju ovaj aspekt aktivira ali je izuzetno jasna usmjerenost na ciljeve, želju za samopotvrđivanjem, kao i realizaciju novih ideja.
Tendencija da koordinirate vlastiti život je snažna u ovim danima. Neophodno je da napravite promjene u vašem životu koje će potaknuti transformaciju i osobni razvoj. Otpor prema općeprihvaćenim pravilima okruženje prepoznaje kao svojeglavost i aroganciju, buntovni stav, brutalnost.

Dok je Sunce pod kvadratnim aspektom Plutona pruža nam se prilika da se zagledamo duboko u sebe, i uočimo šta je skriveno u nama. Ukoliko se grčevito držite starih obrazaca ponašanja koji odavno ne funkcioniraju upravo ovaj tranzit će pružiti priliku da se suočite s temama i krenete dalje. Posvetite neko vrijeme u narednim danima kako biste se pozabaviili dogadjajima koji se iznova ponavljaju u vašem životu, proučite situacije koje su vas dovele u nezavidan položaj, baveći se njima dozvolićete da se mnoge negativne karakteristike transformiraju u pozitivne. Tko svjesno udje u ovaj proces transformacije izdići će se iz pepela poput predivnog leptira.

Ovaj tranzit će vam dozvoliti da proživite dan punim intenzitetom i potvrdite moć koju posjedujete. Iako je ovo neharmoničan tranzit on neće prouzročiti velike promjene u vašem životu. Opasnost od kratkog ali žestokog sukoba oko izvjesnih okolnosti u vašem životu koje ne možete više tolerirati. Netko bi mogao pokušati vas kontrolira, a vi ćete se naravno braniti svim sredstvima. Pošto će ova faza brzo proći neće biti vremena za beznačajne sporove. Za vas bi bilo korisno odmoriti vaše tijelo i dušu tako šte ćete ići u saunu, ili intenzivni trening što bi moglo uzburka vaš energije a ugodna iscprljenost koja dolazi poslije toga dovest će vas u stanje okrepljujućeg sna i omogućiti vam da se probudite osvježeni.
Prisilno podređivanje, obmanutost fanatizmom, arogancija, samoprecenjivanje.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM