Horoskopius

Sunce konjukcija Neptun-Netko može svoj put pronaći, netko se može izgubiti na životnom put …..

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Istog dana u Četvrtak još jedan egzaktni aspekt, ali sasvim drugačiji od predhodnih. Ponovo u prvi plan dolazi energija Riba preko Sunca i Neptuna. U Četvrtak Sunce i Neptun će se naći u romantičnom zagrljaju -konjukcija. Naravno da će ovaj aspekt biti drugačiji kada je u “igri” Neptun.

Sunce i Neptun na 7 * Riba, s ovim aspektom ozem se izgibiti ili pronaći u stvarnosti ili u snovima. Netko može svoj put pronaći, netko se može izgubiti na životnom putu. Netko će se sakriti u kadi s mirišljavom kupkom, netko će dobiti inspiraciju za stvaranje, kreativno i umjetničko stvaranje. Osjetljivost je pojačana. Ako su očekivanja nerealna eto razočarenja i konfuzije ….

Sa ovom konjukcijom možete dobiti poriv za opraštanjem i sebi i drugima. Razina energije je nešto manji, kao da “nešto” (Neptun) crpi vašu energiju (Sunce). Kada je tako možda vam se dogodi i potreba za bježanjem od stvarnosti i odgovornosti prije svega. Netko će bježati u snove i na javi, netko negdje gdje mu je lijepo, s ovom energijom to bi moglo biti negdje pored neke vode. U svakom slučaju napravite malu pauzu – praznik !!! Utjecaj ove konjukcije možete osjetiti i neki dan prije i poslije egzaktnog susreta. Meditirajte, fantazirajte, maštajte, to neće škoditi, naprotiv! Slušajte dobru samo vašu glazbu, uživajte s nekim uz svjetlost svijeća i mirisnih štapića (Neptun). Obiđite mjesta koja nude mir i opuštanje … idite u crkvu ili neki drugi hram. Ponesite fotoaparat (Neptun) ….
I ne zaboravite da uz ovu konjukciju Sunce / Neptun radi i ona druga ili prva konjukcija Venera / Mars. Tako udružene mogu vaš ljubavni život učiniti ljepšim i kompletnijim. Ovaj tjedan je idealno vrijeme za započinjanje nove veze, tek da znate ako vam se dogodi.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK