Sunce i Mjesec-viši spoj!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Sunce predstavlja našu vitalnost, ono čemu težimo, predstavlja našu svrhu i našu namjeru. Sunce je naša kreativnost, način izražavanja i pokazatelj motivacije, jer predstavlja volju. Način izražavanje volje zavisi od znaka i polja ili astrološke kuće u kojoj se Sunce nalazi.

Mjesec s druge strane predstavlja ono što nosimo za sobom gdje god da odemo, a to su emocije, podsvijest, prošlost, naše navike i potreba za sigurnošću. Dok Sunce teži da nešto stvori, Mjesec teži da se u tome osjeća sigurno, zaštićeno, voljeno, prihvaćeno. Tek kada se uspostavi baza, onda možemo brinuti o drugima, stvarati obitelj s njima ili pokazivati ​​empatiju i razumijevanje za tuđe emocije.

Ovo sve znači da je osobi jako bitno pronaći ono što voli raditi, ono što je ispunjava i ono što prikazuje njezino pravo ja, jer jedino tada će se osoba osjećati sigurno u vezi sa svojim emotivnim stanjem, a samim tim biće spremnija sve to pruži i drugima.

Za čovjeka je vrlo važna kombinacija Sunca, Ascendenta i Mjeseca, jer govori o Svrsi, Načinu izrazavanja te svrhe i Emocijama koje implementiraju svrhu u sopstvo. Zato je vrlo bitno proučavati ova tri elementa s početka analize natalne karte, jer pružaju dosta informacija o individualnom razvoju same ličnosti.

Naravno, kontekst natalne karte, aspekti i dispozitori su daljnji nastavak priče o razvoju, jer mogu pokazati stupanj svijesti same osobe kao i koliko će pozornosti posvetiti svom razvoju uopće.

Potrebno je njegovati potrebe i Sunca i Mjeseca, kako bi se osobi pružila šansa da sebe upozna ili kroz svrhu ili kroz emocije. Ako se Sunce i Mjesec ne vide aspektom ili znakom, osoba se može usmjeriti na aktivnosti Mjeseca, kako bi kroz te aktivnosti došla do svoje svrhe ili Sunca.

Na primjer, ako je nečiji Mjesec u Blizancima, osobu valja usmjeravati na sve oblasti koje imaju veze s komunikacijom, analizom emocija, pisanjem, čitanjem ili bilo kojim vidom izražavanja. Ako osoba pronađe ono što je ispunjava, na primjer pisanje, kroz bavljenje tom aktivnošću, možda poželi stvoriti nešto više od toga, a to je već put ka Suncu.To je između ostalog i viši spoj Sunca i Mjeseca, ono čemu svaki čovjek teži , a to je da pronađe sebe i svoj mir u stvarima koje voli, jer jedino tako može voli, poštuje i pomaže drugom čovjeku.

Ako Sunce u Jarcu, ono teži uspostavljanju strukture, organizacije i poštivanju pravila u svakodnevnom životu; teži da bude praktično i korisno društvu u kojem živi. Osobu sa Suncem u Jarcu i Mjesecom u Blizancima možemo usmjeriti na pisanje o problemima komunikacije u današnjem društvu ili usmjeriti na poslovnu komunikaciju ili osoba može biti zainteresirana za razumijevanje emocija i rukovođenje njima u stresnim situacijama. U ovom primjeru je navedeno što se događa kada se spoje Sunce i Mjesec, kada živimo Svrhu kroz svakodnevnu rutinu.

To je između ostalog i viši spoj Sunca i Mjeseca, ono čemu svaki čovjek teži, a to je da pronađe sebe i svoj mir u stvarima koje voli, jer jedino tako može voli, poštuje i pomaže drugom čovjeku.

& Nbsp;

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Status astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK