Sugestije za praćenje emotivnog stanja tijekom pomrčine Mjeseca

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Napominjemo da nijedna emocija poput bijesa ili tuge nije nastala sama od sebe. Na početku sve one bivaju samo neugodne, popraćene neugodnim mislima. Što je misao detaljnija, to je fiziološka reakcija organizma jača, pa dobivamo poprilično energetski tešku emociju.

Ono sto se događa u tim trenucima je da želimo po svaku cijenu da pobjegnemo od te nelagode koju osjećamo. Paničimo jer odjednom od sasvim ugodnog stanja u kojem smo imali nelagodne misli, sada smo u razdražljivom i napetom stanju u kojem i dalje imamo iste te misli, možda još nelagodnije, s obzirom da su pojačane i grčom u trbuhu, grudima, gušenjem i slično.

Naravno ako idete na put i udaljite se mnogo od kuće, ne možete istog trenutka da se stvorite u kući, već morate postepeno da se vraćate. Tako je i sa fiziološkim stanjem tijela, ono se NE MOŽE ODMAH SMIRITI, stresno stanje tijela je nešto što smo gradili primjerice 10minuta aktivnim nelagodnim mislima. Nemoguće je onda očekivati ​​da se nakon 10minuta samo zbog naše želje da se smirimo, istog trenutka dovedemo u to stanje mira.

Dakle, cilj nam je da se smirimo. Ako su misli postojale, a jesu, prije fiziološke reakcije tijela, po izazivanju tih reakcija one su i dalje tu, ali ne treba smirivati ​​misli, nego tijelo. Misli se smiruju, prije ikakvog javljanja tjelesne reakcije i to najčešće ili jasnim fokusom na problem ako je rješiv ili ako nije, skretanjem misli na nešto drugo.

Što se tijela tiče, ako ste već zatekli sebe da se fizički ne osjećate dobro, najprije obratite pažnju na disanje, jer je u tim situcijama stresa disanje plitko. Ako je u pitanju lupanje srca, probajte zaustavite zrak par puta i naglo izdahnete kako biste se riješili pritiska iz pluća. U tom trenutku morate promijeniti fizički položaj tijela, znači ustanite, prošetajte, čučnite, pomaže i ako se samo savijete ka podu i opustite glavu i ruke, prošećite, spremite sobu. Možete probati i da mirno ležite i dišete u pravcu žarišta tjelesne nelagode, tipa stomak ili ruke ili slično.

Činjenice govore u prilog tome da se u stresnim situacijama pojačava rad srca i adrenalin, te je bolje kretati se. U tim trenucima misli u glavi vjerojatno će se prešaltati s teme koja je izazvala stres, primjerice neka tema bude posao, na temu održavanja već postojeće razine stresa.

To bi značilo da umjesto i dalje imate neke misli poput, NISAM DOVOLJNO DOBAR, sada imate misli ŠTA MI SE OVO DEŠAVA.

Istina je da znate što vam se događa, ali ne želite da vam se to događa, jer tako nešto niste ni očekivali. Znači sada kada ste poduzeli neke postupke smiriti tijelo, sada smirujete misli time što ćete naglas imenovati ŠTA vam se to događa, ne ZAŠTO. Ako odgovarate na pitanje ZAŠTO, odgovor će vjerojatno biti, pa jer si mislio te misli što dovodi do krivnje koja će samo pojačati stvari.

Dakle, odgovarajte na pitanje ŠTA. Da li vam je plitko disanje, da li vam lupa srce, da li vam se tresu ruke i slično. Izbjegavati zaključke poput tresu mi se ruke znači ja sam lud. Pošto ni to neće pomoći da se smirite.

Ovaj proces smirivanja traje kao i proces dolaska do njega, tako da vam je potrebna pažnja. Briga naizgled djeluje kao spontani kreativni proces, međutim otklanjanje posljedica je nešto poput mršavljenja nakon 3nedeljnog prejedanja. Očekujte također da neki ljudi sporije mršave, a neki brže, i da je tako i sa emocijama i rješavanjem fiziološkog stanja tijela. Usporedba s drugima moze također da napravi problem …

Ako vam je lakše napravite popis aktivnosti koje ćete raditi kako biste otklonili misli. Zašto je ovo bitno? Jer mozak zaboravlja. Ako ste uspjeli zaboraviti vrste vjetrova iz geografije, zaboravit ćete i ovo sto čitate. Bitno je zato da uvijek imate podsjetnik.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

60 RSD

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,85 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

7 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

60 RSD

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,85 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

MAKEDONIJA

53,1 MKD