SUDBINA JE UNAPRIJED ZAPISANA Kućni broj vašeg stana može biti izvor tuge, patnje ili velike sreće!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Iako su neki brojevi sudbinski i ne možemo ih promijeniti, kao ni karmu koji oni nose, postoje brojevi u životu čijom promjenom možemo donijeti potpuno novu energiju, sreću i uspjeh

Dvoznamenkasti brojevi u numerologiji nemaju snagu osnovnih brojeva koji se odnose na osobne datume, ali nose snažnu karmu vezanu s pojave s kojima se svakodnevno susrećete. Ovo se odnosi na broj vašeg stana, telefona, registarske tablice, broj zgrade, sjedala u kinu, autobusu.

Tako kućni broj može biti izvor sreće, ali i izvor tuge i patnje.

Ukoliko je vaš kućni broj jedan od nesretnih brojeva, tada ga možete korigirati i pretvoriti u sretan tako da iznad kućnih vrata stavite neki od brojeva koji će u zbroju s vašim dati sretan broj ili dodajte neko slovo.

Brojevi i slova na registarskim tablicama automobila također podliježu zakonitostima brojeva, pa ukoliko je njihov konačan zbroj sretan, veća je vjerojatnost da ćete u prometu biti sretnije ruke.

Ukoliko otvarate firmu ili se selite na novu adresu vodite računa da njihova imena ili brojevi budu u sretnoj kombinaciji, odnosno, u suglasju s vašim osobnim podacima.

Značenje dvoznamenkastih brojeva koji nas okružuju

Broj 10 doprinosi ambicioznosti, hrabrosti i uspješnosti na svim životnim poljima. Donosi koristi svima oko sebe, jer ima moć poništavanja zračenja nesretnih brojeva oko sebe. Generalno, velika snaga i moć, ali naizmjenični padovi i usponi.

Broj 11 doprinosi opasnosti raznih vrsta, nevoljama, brigama, naporima, preprekama u životu, depresiji i neujednačenom ponašanju. To sve govori o potrebi ili nužnosti da se razvije samouvjerenost i hrabrost.

Broj 12 je jako nesretan broj, jer donosi žrtvovanja, financijske i ljubavne probleme, izdaje, spletke i trpljenja. Generalno, dosta iskušenja i mogućih razočaranja.

Broj 13 je broj iznenadnih neugodnih događaja, tenzija, drastičnih promjena, padova, ali i prolazak kroz fazu transformacije i obnavljanja.

Broj 14 donosi izvanrednu sposobnost komunikacije, dobro izražavanje svog mišljenja, spretnost, kreativnost i vještina u poslovanju s novcem i brz poslovni uspjeh. Utvrđena je potreba za prilagodbom i umjerenošću.

Broj 15 ima magnetsku privlačnost, korist od ljubavi i osoba suprotnog spola. Lijepo izražavanje, umjetnički dar i vještina u poslovima i zaradama, novčani dobitci. Život uvodi osobu u iskušenja i situacije da se osjetiti strast i bol.

Broj 16 donosi brige, sukobe, prepreke, nevolje, tenzije, depresije i nezadovoljstvo, opasnost od vatre požara, poplave i prometnih nesreća. Ovo je broj bračnih razvoda.

Broj 17 donosi prepreke, svađe, razvode, obiteljske i pravne sukobe, društvene konflikte, opasnosti od eksplozije, vatre.

Broj 18 u prvom dijelu života donosi dosta napora, a kasnije uživanje u plodovima rada. Temeljnost, praktičnost, ustrajnost. Ponekad “omane”, ali ipak sretan završetak. Ne gubiti nadu.

Broj 19 donosi uspjeh i čast, ispunjenje planova, vodeće pozicije. Borben je i umjetnički dar. Ponistava utjecaj ostalih nesretnih brojeva. Uspjeh i harmonija.

Broj 23 donosi sposobnost stjecanja novca, velika spretnost i brz uspjeh. Izrazito je vješt u komunikacijama. U životu treba kontrolirati situaciju kako bi osigurao zastitu.

Broj 24 donosi naklonost i korist od suprotnog spola. Šarm. U životu će sresti žensku osobu koja će osobi pruziti pomoć.

Broj 25 donosi sreću tek u drugom dijelu života, nakon puno problema i rada. Broj lijepe budućnosti. U životu osoba treba da se bori da zauzme svoje mjesto.

Broj 26 je broj razočarenja u intimnom životu, nevolje od poslovnih prijatelja i partnera. Bilo kakva partnerstva su štetna. Financijske nevolje i opasnost od pogrešnih ulaganja. U životu dosta neuspjelih poslova i loših kombinacija.

Broj 27 je odlika snažne i kreativne ličnosti. Intelektualcima donosi visok ugled i poštovanje, natjecateljski duh, hrabrost, borbenost, poštenje, marljivost, iskrenost i odlučnost. Sklonost književnosti, igrama na sreću, medicini, sportu i rizicima.

Broj 28 donosi zatvor, zavist, neprijatelje, razvod, vraćanje na početne nevolje. Osoba s tim brojem je uvijek na početku. U životu će uspostavljati korisnu suradnju.

Broj 29 donosi lošu sreću u ljubavi, nevolje, krivi izbor partnera, obmane, prepreke, teškoće, tegobe sa zdravljem.

Broj 30 je broj putovanja. Voli inozemstvo, marljiv je i lako napreduje. To je broj velike sreće i uspjeha u vođenju poslova.

Broj 31 stvara preosjetljivost, depresije, nemir, izolaciju, ekscentričnost, neshvaćenost od drugih. U životu treba biti dosta dobrih inspiracija.

Broj 32 donosi sklonost riziku i brz uspjeh u karijeri. Komunikativan je, uspješno stječe novac i savladava prepreke. Ali neka računa na prepreke i na neuspjehe.

Broj 33 je simbol ljubavi, erotičnosti, umjetnosti, šarma i zavodljivosti. Zabavljački duh, inteligentan, skloni flertu. Ima sve adute da se ispuni.

Broj 34 donosi sreću tek u drugom dijelu života, nakon puno problema i rada. To je broj lijepe budućnosti. Ukoliko se opusti moguć je period stagnacije i prekida aktivnosti.

Broj 35 donosi gubitke, pa se savjetuje oprez u izboru poslovnih, intimnih partnera i prijatelja. Oprez, prijeti rizik od pogrešnih ulaganja i novčanih nevolja.

Broj 36 je najsretniji broj. Dar za umjetnost i književnost. Pomaže kod ostvarivanja ciljeva, sklonost medicini, literaturi i sportu, sreća u poslu i ugodna putovanja.

Broj 40 je broj iznenadnih promjena, tenzija, revolucionarnosti i eksplozije. U životu ne očekujte puno jer ćete se razočarati u prijatelje i poznanike.

Broj 41 donosi da će životu srce dominirati nad glavom. Inače ima izvanrednu sposobnost komunikacije, dobro izražavanje svog mišljenja, spretan, kreativan i vješt u poslovanju s novcem. Brzi poslovni uspjeh.

Broj 42 donosi odanost i pomagać drugima. Imat će naklonost suprotnog spola i velik šarm. Simbol štedljivosti i koristi od suprotnog spola.

Broj 43 govori da u životu će se nade ostvariti. Ali, nesreće, neuspsi, opasnosti od eksplozija i nevremena. Loše zdravlje.

Broj 44 stvara razočarenja na profesionalnom planu iu intimnom životu. Nevolje od poslovnih prijatelja i partnera. Financijske nevolje i opasnost od pogrešnih ulaganja.

Broj 45 je odlika snažne osobnosti. Intelektualcima donosi visok ugled i poštovanje. Naglašen je natjecateljski duh, hrabrost, borbenost, poštenje, marljivost, iskrenost i odlučnost. Sklonost književnosti, igrama na sreću, medicini, sportu i rizicima. U životu uspjeh na sentimentalnom planu.

Broj 46 je ambiciozan, hrabar i uspješan. Donosi koristi svima oko sebe, a ima i moć ponistavanja zračenja svih nesretnih brojeva oko sebe. Ali nestalnost.

Broj 47 donosi opasnost raznih vrsta, nevolje, brige, napori i prepreke u životu, depresije i neujednačeno ponašanje. Ne baš sreća u ljubavi.

Broj 48 je jako nesretan broj jer donosi žrtvovanja, financijske i ljubavne probleme, izdaje, spletke i trpljenja.

Broj 49 je broj iznenadnih tenzija, revolucionarnosti i promjena, eksplozije. U životu treba da se čuva od samog sebe i drugih.

Broj 50 donosi sposobnost stjecanja novca, velika inspiracija, spretnost i brz uspjeh. Vještina u komunikacijama.

Broj 51 donosi opasnost od nesreće, vatre, eksplozivnih sredstava, izdaje. Problemi u ljubavnim odnosima. Velike neugodnosti u životu.
Broj 52 je broj nesreća, neuspjeha, opasnosti od eksplozija i nevremena. Loše zdravlje. Neprijatnosti, posebno od strane žena.

Broj 53 donosi gubitke, pa oprez u izboru poslovnih, intimnih partnera i prijatelja. Prijeti rizik od pogrešnih ulaganja i novčanih nevolja. U životu dosta borbe i žestokih okršaja.

Broj 54 donosi snažnu osobnost. Intelektualcima donosi visok ugled i poštovanje. Natjecateljski duh, hrabrost, borbenost, poštenje, marljivost, iskrenost i odlučnost. Sklonost književnosti, igrama na sreću, medicini, sportu i rizicima.

Broj 55 je odlika ambicije, hrabrosti i uspjeha na svim životnim poljima. Donosi korist svima oko sebe, a ima i moć poništavanja zračenja svih nesretnih brojeva oko sebe. U životu će uspjeti u namjerama, unatoč preprekama.

Broj 56 donosi opasnost raznih vrsta, nevolje, brige, napori i prepreke u životu, depresije i neujednačeno ponašanje. Da bude oprezan u kontaktima, moguće su neugodnosti. Opasno društvo.

Broj 57 je broj bvelikih promjena, iznenadnih tenzija, revolucionarnosti, eksplozije. U životu dosta moralnih patnji i raznih opasnosti.
Broj 58 je jako nesretan broj jer donosi žrtvovanja, financijske i ljubavne probleme, izdaje, spletke i trpljenja. U životu može doživjeti maltretiranja i sukobe.

Broj 59 donosi izvanrednu sposobnost komunikacije, dobro izražavanje svog mišljenja, spretan je, kreativan i vješt u poslovanju s novcem. Donosi brz poslovni uspjeh. Žestokih je reakcija koje mogu biti opasne i zato da ih kontrolira.

Broj 60 je simbol ljubavi, umjetnosti, šarma i zavodljivosti. Ljudi pod tim brojem imaju zabavljački duh, vrlo su erotični, inteligentni, skloni flertu. Iskušenja, nedostatak čvrstine.

Broj 61 je broj koji stvara brige, nevolje, tenzije, depresije, nezadovoljstvo, opasnost od vatre požara i poplave, od prometnih nesreća. Broj bračnih razvoda. U životu će biti nepredvidivih situacija u kojima može gubiti ili dobivati.

Broj 62 stvara razočarenja u intimnom životu, nevolje od poslovnih prijatelja i partnera. Bilo kakva partnerstva su štetna. Financijske nevolje i opasnost od pogresna ulaganja. U životu teškoće iz kojih će se izvuci.

Broj 63 je jedan od najsretnijih brojeva. Dar za umjetnost i književnost. Pomaže kod ostvarivanja ciljeva. Da se ne uspava, u životu da bi uspio treba biti oprezan.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Status astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK