Horoskopius

Strijelac / Vaga-karakteristike vašeg znaka u kombinaciji s podznakom, ascedentom (ASTRO)

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Ovo je izrazito skladna kombinacija, u kojoj se kvaliteti oba znaka uvećavaju. Ravnoteža i ljudsko osjećanje u težnjama za društvenim idealom, želja za napretkom kroz ostvarive utopije, svijest o pripadnosti grupi, lucidna analiza suprotnih kretanja i traganje za slogom među ljudima – oznake su ovog tipa Strijelca; on se zanima za probleme svog vremena i željan je pomoći da ih se razriješi što veći broj.

Strijelac – Vaga se lako otvara jer, uglavnom, ima malo osobnih problema i obuzet je igranjem aktivne uloge u društvu. Njegova se osobnost bogati kroz stalne kontakte s drugima i sa stvarnošću, što zadovoljava njegovo shvaćanje o univerzalnoj harmoniji. Ali, ponekad je previše selektivan, čak elitista, jer ljude prosijava kroz sito čiji kriteriji nemaju uvijek veze sa stvarnim životom.

Njegovo osjećanje pripadnosti vrsti (ili rasi) ume da se svede i na duh klase, kasti, ili čak klana. Tada njegova borba postaje politička, više nego humana; njegovi ciljevi skrivaju se iza uznesenih pojmova, suptilnih nijansi i neprihvatljivih zahtjeva. Ipak, ovakva osoba je uglavnom neumorna u udruživanju, čak i kad njegova vjera u društvo trpi od stjecaja okolnosti i događaja. I tada ona ostaje vjerna svom idealu. Njezin dinamizam i inventivni humanizam ponekad joj omogućuju da obnovi svoje društvene odnose, da poravna mane i ekscese, a razriješi proturječnosti i nametne svoju etiku harmonije na kojoj temelji svoje akcije.

Pokretljivost, karakteristična za sklonost ovih osoba ka realnom životu i ljudima koji ih okružuju, čini da su otvorene i spremne zadovoljiti ne samo svoje već i potrebe bližnjih. U životu uspijevaju vide uvijek najljepšu i najskladniju točku, bilo da bi zadovoljile čisto estetske potrebe Vage ili da bi potaknule najdublju stranu prirode: ideološko – filozofsku osobinu Strijelca.

– taktični ste i miroljubivi, imate dara za mirenje, osjećaj za pravdu i za razvoj odnosa s drugim ljudima. U svakoj stvari vidite i ono pozitivno i ono što je negativno, pa Vam je teško da zauzmete stav – stalno odmjeravate “za” i “protiv”, afektivno i lojalno; stoga djelujete neodlučno. Adaptilni ste, konstruktivni i intuitivni. Iako ste ambiciozni, niste spremni “prelazite preko mrtvih” da biste ostvarili svoje ciljeve.

Vi razmišljate prije nego nešto kažete. Vrlo ste komunikativni, veoma emotivni i senzibilni, promjenjivog raspoloženja, pa zato to i utječe toliko na Vaša efektivna stanja i na odnose su suprotnim spolom. Da biste zaista nešto ostvarili, potrebno Vam je partnerstvo. Iznad svega volite harmoničnu atmosferu, nesposobni ste da živite sami i morate stalno se potvrđujete pred drugima.

Šarmantni ste, želite se dopadnete i uvijek pokušavate i mentalno i emotivno na neki način izbalansirate stvari; ipak teško to ostvarujete, vrlo ste osjetljivi i često neshvaćeni. Niste mnogo sigurni u svoj autoritet, ali ipak želite biti arbitar. Ali, kako Vam je srce kao na dlanu, kako imate uvijek dobru volju, druželjubivi ste i simpatični, onda Vam se oprašta to što niste uvijek sretni sudac. Sreća Vam često ide u susret, iako je sudbina nesigurna …

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK