Horoskopius

Strijelac / Škorpion-karakteristike vašeg znaka u kombinaciji s podznakom, ascedentom (ASTRO)

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Mnoge su dodirne točke između ova dva znaka, ali su još brojnije točke razmimoilaženja ove dvije izuzetno jake prirode. Ovakva ličnost neprestano traga za praktičnim zadovoljenjem svojih intelektualnih i moralnih težnji. U njoj postoji bezbroj nijansi i bogatstvo oprečnosti koje mogu izmaći površnom pogledu. Teško je upoznati dušu ovakve osobe, jer bježi od previše otvorenog pokazivanja sebe. U širem smislu, riječ je o nezadovoljenoj prirodi zbog mnogobrojnih unutarnjih potreba koje je razdiru.

Bolne i sukobljene strasti, neophodne da se izbjegnu zamke svakodnevnice, s vremena na vrijeme ometaju put Strijelca – Škorpioni kroz život, a burne ljubavi nemaju uvijek najbolje posljedice za njegovu karijeru. Njegov cilj je živi slobodno i nesputano. Uvijek teži promijeniti trenutno stanje i uvijek se suprostavlja svemu što vodi banalnosti i dosadi. Događa mu se i da bude otvoren prema misterijama svemira, da se pokaže da je u stanju poremetiti društvene navike i taj poremećaj organizira na trajnim osnovama, ali često pada iu lutanje, u strasnu pobunu koja potvrđuje izraženu sklonost za besplatan rizik, naglu i loše pripremljenu akciju …

– Ova kombinacija Strijelca i Škorpiona odrazila se prilično komplicirano na Vašu osobnost jer su to dva znaka čija se značenja umnogome razlikuju. Vaša stranica Škorpioni Vas ponekad zabrinjava, uznemirava, impresionira ali i plaši. To je uzrokovalo time da ponekad želite izaći iz sebe, da se otvoreno suprostavite svemu što Vas muči, prijeći granice i samog svijeta, ali za to kao da nemate dovoljno snage. Vi, uglavnom, uspijevate usmjerite svoje interese i misli na probleme i najvažnija pitanja, miješajući ciničnu učinkovitost i stalni idealizam i trudeći se da se držite dalje od teškoća i obveza koje nosi svakodnevni život, ali sve to zajedno zahtijeva mnogo snage, energije, potencijala .

S jedne strane, Vaša izražena potreba za neovisnošću, a s druge, pojačana posesivnost, najbolje se manifestiraju kroz pobune, proturječnosti kojima ste skloni. Te dvije osobine preovlađuju i sukobljavaju se u Vama, a ona Vaša jedinstvena, osobina da često skrivate svoje namjere, ne pokazujete uvijek svoju volju, primorava Vašu okolinu na oprez kada ste Vi u pitanju. Nije Vas nimalo lako poznavati, jer mnogo toga leži prikriveno ispod površine. Suprotni spol fascinira erotskim, misterioznim vibracijama koje šaljete. Veliki ste detektiv i istraživač, usamljeniji od većine strijelaca.

Imate snažnu volju i rezervisani ste, drugima ulijevate poštovanje i skloni ste da stvari sagledavate u cijelosti, do samog dna. Vaša otrovna žaoka uvijek pogađa cilj, morate se međutim čuvati svog sarkastičnog jezika, koji može odvraćati druge ljude od Vas. Vaša snaga sastoji se u moći regeneracije, u stanju ste da nadvladate svako iskušenje. Istina, njih će biti mnogo ali to ne treba Vas obeshrabruje. Dubina Vaše psihe uzrok je mnogih pretjerivanja, često vidite nepravdu i tamo gdje je nema, isto tako teško se zadovoljavate postignutim, uvjereni ste da možete više i bolje. Pošto često idete u ekstreme pazite da ne pretjerate …

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK