Strijelac / Rak-karakteristike vašeg znaka u kombinaciji s podznakom, ascedentom (ASTRO)

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

U ovom spoju znaka i podznaka rađa se prilagodljiva i širokogruda priroda, rezervirana i puna razumijevanja, obdarena velikim humanizmom.

Izuzetna snalažljivost, kako u problemima stvarnog života tako iu onim duhovne prirode čini ovu ličnost posebno otvorenom za bezbroj pozitivnih ili negativnih utisaka, koja ona upija krajnjom lakoćom. Osjećaj dužnosti, upravlja, potom, svakom njenom akcijom kao i nevjerojatna lakoća da se u cijelosti posveti nekom idealu. Treba naglasiti da je riječ o vrlo senzibilnoj prirodi koja često trpi razočaranja u životu. Osjećaji su joj maksimalno razvijena i, obzirom da nisu uvijek podržana neophodnom čvrstinom, izazivaju sukobe u duši ovakve osobe.

Strijelac – Rak voli pokret i putovanja, ali ne zna se otrgne iz korijena. Kod njega su udruženi velika duševnost, osjećajnost, toplina, sposobnost za univerzalnu ljubav, mašta, romantika, snovi za visokim moralom, osjećaj za pravdu, najviše sposobnosti intelekta i duh sposoban za stjecanje najrazličitijih saznanja. Veliki je sanjar i idealista, neobično podložan impresijama, naročito u mladosti, pa osjećanja, koja također u mladosti vrlo snažno djeluju, dominiraju nad Jupiterijanskim intelektom i duhom.

Obdaren je stvaralačkom izvornošću, pa pokušava ostvariti sklad između idealnog svijeta svojih snova i stvarnosti, pazeći da društvena sfera ne ošteti privatnu. Ovaj stalni napor ka pomirenju različitih svjetova izlaže ga teškoćama i čestim promjenama. U zrelom razdoblju života duh se stabilizira i intelekt nekako umiri, i pozitivno orijentira ovu osobu, koja je zbog svoje osjećajnosti sklona depresijama. Ali, snaga koja je pokreće takva je da ništa ne može srušiti njenu dubinsku ličnost …

– Vaša egzistencija je u velikoj mjeri pod utjecajem obiteljskih slika i obiteljskog života. Vi ste mirniji, stidljiviji i osjećajniji nego tipični Strijelac i dajete prednost kućnom i obiteljskom okruženju. Važni su Vam tradicija i rodoljublje; volite da se vraćate u prošlost. Emocije su Vam veoma jake, uživate u romantičnim i neobičnim događajima i avanturama. Altruizam koji osjećate u sebi biće odlučujući kod izbora Vaše profesije. U osnovi ste stidljivi pa su Vam, da biste stvarno procvjetali, potrebni ljubav i ohrabrenje.

Skloni ste čestim promjenama raspoloženja. Zbog urođene nesigurnosti, povlačite se pred svim neprijatnim stvarima. Podložni ste uticajima sredine i poslije prvog susreta sa Vama ljudi su impresionirani Vašim dubokim osjećajima i krhkom sigurnošću. Izgledate kao netko tko je vrlo brižan, vodi računa o drugome i vrlo je “zaštitnički tip”, ali se iza toga vrlo često krije deviza “lako ćemo”. U prvi mah, Vi naprosto zavodite svojom iskrenom ljubaznošću, spontanošću, svježinom.

Mašta Vam je bogata ali ono što želite nije uvijek realno. Sanjate o avanturama, o proboju ka novom, o istraživanju nepoznatog. Voljeli bi da napravite neku ludost, ali se bolje osjećate na sigurnom, sukladno Vašoj potrebom za samozaštitom i subjektivnom senzibilnošću … Izbjegavajte imate iluzije o sebi ali io drugima …

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK