STRIJELAC-Poslovni horoskop za 2021 godinu iz kuta vašeg astrologa!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ovisno od ciljeva koje imate nastavite kombinirati individualni i timski rad, jer različiti stilovi i metode rada dodatno uvećavaju Vaše mogućnosti na putu do uspjeha. Povoljan period da ostvarite neke zlatne rezultate i poboljšati svoju poziciju na profesionalnoj ili statusnoj ljestvici Vas očekuju tijekom veljače, zatim od 12. ožujka do 20. travnja, kao i tijekom lipnja mjeseca. Potrudite se spojite neke poslovne ideje s privatnim interesima, ili praktično i korisno s osobnim zadovoljstvom u prilikama koje će Vas pratiti tijekom kolovoza i rujna mjeseca. Trenutni odjek može Vam imponira, ali gledano dugoročnije svaki poslovni korak koji učiniti jeste važan. Imat ćete dobru priliku da uspješno rješavate neka poslovna, financijska ili imovinska pitanja u razdoblju od srpnja i kolovoza, i posebno od listopada mjeseca do kraja godine.
Oni koji su u službi i biznisu će dobro proći u ovom razdoblju, s mnogo sreće i bogatstva u izgledu. To će biti vjetar u vaša jedra u vašoj profesionalnoj karijeri i putu naprijed bez velikih prepreka na putu. Iako povremeni problemi mogu iskrsnuti sa kolegama, moći ćete prevladate te razlike. Važni kontakti će biti uspostavljeni u vašoj karijeri tijekom ove godine. Pravne zbrke mogu doći sredinom godine i budite spremni postupate sa duplim oprezom. Financije će ove godine biti upitna za vas. Pronađite što više načina zaraditi više novca. Mogući su neki troškovi vezani za preseljenje, kupnju kuće ili obnova postojeće. Ovo može biti opterećenje za vas i pazite da ne ‘opečete’ prste. Gledajte na dulji rok i planirajte sukladno svojim financijama. Pokušajte izbjeći sve financijske nevolje koje dolaze tijekom ove godine. Zadnja polovica godine će donijeti mnogo prihoda. Međutim, vaša velikodušnost će biti stavljena na probu.
Horoskop za financije. Financijsko stanje Škorpioni u godinu Plavog Konja će trebati pažlivog i ekonomnog odnosa. Uštednja će zauzeti glavno mjesto u 2021 godine, jedino tako Škorpioni će preživjeti ovu godinu stabilno, bez poteškoća.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK