STRIJELAC-Poslovni horoskop za 2021 godinu iz kuta vašeg astrologa!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ovisno od ciljeva koje imate nastavite kombinirati individualni i timski rad, jer različiti stilovi i metode rada dodatno uvećavaju Vaše mogućnosti na putu do uspjeha. Povoljan period da ostvarite neke zlatne rezultate i poboljšati svoju poziciju na profesionalnoj ili statusnoj ljestvici Vas očekuju tijekom veljače, zatim od 12. ožujka do 20. travnja, kao i tijekom lipnja mjeseca. Potrudite se spojite neke poslovne ideje s privatnim interesima, ili praktično i korisno s osobnim zadovoljstvom u prilikama koje će Vas pratiti tijekom kolovoza i rujna mjeseca. Trenutni odjek može Vam imponira, ali gledano dugoročnije svaki poslovni korak koji učiniti jeste važan. Imat ćete dobru priliku da uspješno rješavate neka poslovna, financijska ili imovinska pitanja u razdoblju od srpnja i kolovoza, i posebno od listopada mjeseca do kraja godine.
Oni koji su u službi i biznisu će dobro proći u ovom razdoblju, s mnogo sreće i bogatstva u izgledu. To će biti vjetar u vaša jedra u vašoj profesionalnoj karijeri i putu naprijed bez velikih prepreka na putu. Iako povremeni problemi mogu iskrsnuti sa kolegama, moći ćete prevladate te razlike. Važni kontakti će biti uspostavljeni u vašoj karijeri tijekom ove godine. Pravne zbrke mogu doći sredinom godine i budite spremni postupate sa duplim oprezom. Financije će ove godine biti upitna za vas. Pronađite što više načina zaraditi više novca. Mogući su neki troškovi vezani za preseljenje, kupnju kuće ili obnova postojeće. Ovo može biti opterećenje za vas i pazite da ne ‘opečete’ prste. Gledajte na dulji rok i planirajte sukladno svojim financijama. Pokušajte izbjeći sve financijske nevolje koje dolaze tijekom ove godine. Zadnja polovica godine će donijeti mnogo prihoda. Međutim, vaša velikodušnost će biti stavljena na probu.
Horoskop za financije. Financijsko stanje Škorpioni u godinu Plavog Konja će trebati pažlivog i ekonomnog odnosa. Uštednja će zauzeti glavno mjesto u 2021 godine, jedino tako Škorpioni će preživjeti ovu godinu stabilno, bez poteškoća.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.