STRIJELAC-podznak, seksualnost i odnos prema seksu …. (ASTRO)

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ako ste rođeni u podznaku Strijelca onda je za Vas seks, prije svega, zabava. Pogotovo sve ono što obično prethodi seksu, flertovanje i zavođenja. Ponekad su ta uzbuđenja važnija od samog seksualnog čina. U svemu tome ste opušteni i bezbrižni. Sam seksualni čin je spontan i Vi znate da uživate u njemu. Vrlo ste izdržljivi i to zahtijevate od partnera, Jednom riječju za Vas je seks normalni nastavak druženja sa osobom do koje Vam je stalo.
Pošto na seks gledate kao na nešto zabavno i ne shvaćate ga ozbiljno kao drugi ljudi, skloni ste ponekad i promiskuitetnom ponašanju. Ipak u osnovi Vi vodite računa šta će o Vama reći okolina i niste spremni previše odstupate od konvencionalnog ponašanja. Prije seksa i tijekom samog seksa ste skloni razgovarati s partnerom i dogovarate se šta ćete raditi kako bi stepen uzbuđenja i zadovoljstva bio maksimalan.

Bitno Vam je da znate da je i Vaš partner zadovoljan u seksu. Zato ste spremni probati različite varijante kako bi seks bio stalno nov i zanimljiv. Seks je za Vas avantura i često volite da vodite ljubav u neoubičajenim okolnostima, u prirodi, na nekim nepoznatim mjestima, …

Imate dobar pristup kada odabirete partnera. Vaše ponašanje je atraktivno i lako skrećete pažnju na sebe. Kada uspostavite vezu s partnerom Vi se trudite da mu ugodite, ali Vam je isto tako stalo da se osjećate slobodno. Ne podnosite nikakve stege i ne trpite da Vas netko tretira kao svoje vlasništvo ili da Vas u nečemu ograničava. Vaša potreba za slobodom ne podrazumijeva automatski da niste vjerni. Vi želite dobru i stabilnu vezu, ali i dalje imate potrebu da se dopadate i drugim osobama. Ukoliko partner prepozna tu Vašu osobinu i pravilno je protumači sigurno će doći do ostvarivanja dobre i stabilne veze.

Tijekom dugotrajne veze strast polako zamjenjuje druželjubisvost i prijateljstvo. Ipak seks i dalje ima čari jer ste Vi radoznali i uvijek spremni ugodno iznenadite partnera. Ukoliko on Vama priredi neko prijatno seksualno zadovoljstvo, spremni ste mu trostruko vratite.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Status astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK