Strijelac / Ovan-karakteristike vašeg znaka u kombinaciji s podznakom, ascedentom (ASTRO)

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Snažna volja, velika radna sposobnost i maksimalno angažiranje u ostvarenju svojih zadataka: eto upadljivih osobina ove kombinacije dva Vatrena znaka. Pošto je duboko zadojen Jupiterovskim vrijednostima, Strijelac je sklon razumu, pokretu i prestižu.

Istovremeno je i nezavisan, čak pobunjenički nastrojen.

U kombinaciji s eksplozivnim i idealističkim temperamentom Ovna dobija se neka vrsta avanturiste za veliku stvar koji se izražava u istovremeno delirično i tragičnom entuzijazmu. Treba dodati i sposobnost stvaranja veoma razvijenih projekata, moć održavanja širokih društvenih veza i prijateljstava, duboko poznavanje ljudske duše i individualnih mogućnosti.

Pred nama je energična i neumorna ličnost, koja dobro poznaje samu sebe i druge ljude i entuzijasta je u ostvarivanju svojih ciljeva, bez obzira da li su realni, i praktični, ili intelektualni i duhovni. Svakodnevnica je ubija a stvarnost je čini deprimiran; nemoguće je stimulira a prepreke raspaljuju njenu strast. Osjećaj za pravdu je element koji daje pečat njenom načinu razmišljanja i djelovanja, i zbog toga je ovakva osoba spremna upustiti u svaku borbu, dajući sve od sebe a istovremeno ističući svoju osobnost …

– U osnovi ste nemirni, Vass pristup svijetu je neposredan prije nego diplomatski. Prilično ste ekstrovertirani i tvrdoglavi, gotovo da uopće ne osjećate fizički strah; u stvari, skloni ste da svojom agresivnošću razdražuje ljude. Hrabri ste i dinamični, borite se za svoja uvjerenja kad je to potrebno, ali više volite koristiti duh. Govorljivi ste i bistri, pa dobro strukturira svoje ideje i razvijate misao u smjeru učinkovitosti. Idete nalik na “blic” prema svijetu, prema životu, s nevjerojatnom radoznalošću i idealizmom koji je skoro neiscrpan.

Uvijek ste spremni za brz početak, puni optimizma i obećanja. Ali tu je i nestrpljenje, teškoće nastaju kad treba dovršiti započeto, jer Vam sve brzo dosadi i prelazite na nešto drugo. Žeđ za slobodom i pustolovinama, sklonost riziku i stremljenje idealima čine od Vas velikog poduzetnika, istraživača, tvrdoglavog prethodnika i rođenog pionira – uglavnom ste obdareni velikom pokretljivošću i nepomerivim samopouzdanjem.

Privlače Vas daljine, daleki predjeli iz mašte; ako već ne trgate svoje veze s domom, duboko u duši uvijek ćete čuvati želju za odlaskom. Potrebno Vam je da malo kultivirati (obuzdate) tu snagu koju imate i njegovati dosljednost. Imate nagao temperament koji može Vam stvori neprilike – dobro promislite prije nego što krenete u nešto glavom bez obzira.

Naivni ste, iskreni, spontani, idealist i strastveni. Mrzite uskogudost, nišće duhom, kukavičluk. Od svega toga naprosto ste operirani. Zov Vašeg srca nikad nije uzaludan. Često se zaljubljujete, ali cijenite svoju slobodu – obožavate neovisnost i sretni ste jedino kada je sve pod Vašom kontrolom. Od onih koje volite očekujete da prevaziđu sebe i da postanu onakva idealna bića kakva Vi u njima vidite. Srećom, optimizam Vas često spašava od teških razočarenja …

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Status astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK