Strijelac-Mjesečni horoskop za studeni 2020.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

POSAO: Dobar mjesec za sve one Strijelci koji se bave ili planiraju raditi poslove trgovine, izgradnje, razne transakcije, put u inozemstvo vam je sudbinski dat, tako da ćete ići mnogo više nego što ste planirali. Imat ćete puno optimizma, snage, kako biste izgurali projekt koji vam je prijeko potreban. Novac zarađujete lakše i bez napetosti, posebice u drugoj polovici mjeseca, ako imate suradnika koji je rođen u znaku Lav, Ovan ili Jarac onda vam je uspjeh zajamčen. Ipak, pazite da vaš posao ne ovisi pretežno od inozemstva, nije dobar period na početku mjeseca. Pričekajte drugu polovicu studenog kada vam se vrata otvaraju, posebno kada planeta Suce uđe u vaš znak od 22. studenog.

LJUBAV: Venera u Škorpionu daće tajnu vezu vašem zviježđu. Uživat ćete u tajnim noćnim razgovorima, telefonskim pozivima. Ako tražite pravu iskrenu ljubav, onda ćete od 13. studenog imati priliku da se vežete za osobu koja je duhovna, puna humora, života i raspoloženja, s njom možete imati dugu vezu, pa čak planirati zajednički život. Ako ste u braku, onda se čuvajte ljubomore, kako partnera, tako i svoje osobne posesivnosti i sujete.

ZDRAVLJE: Ne pazite dovoljno na sebe. Hladnije vrijeme povlači vas u kuhinju i tamo volite provoditi sate i sate slobodnog vremena. Zbog toga možete imati problem s jetrom, viscelarnim mastima koji se nalaze oko organa i koje je teže skinuti nego regularne kilograme. Krećite se više, vježbajte i birajte manje obroke.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.