Strijelac-Mjesečni horoskop za rujan 2020.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

POSAO: Sve vam je naglašeno kroz jaku psihu i dobro raspoloženje. Imat ćete dosta posla, posebno ako idete u inozemstvo i ako su ti poslovi vezani za vanjski svijet. Dobre aspekte imate za sve poslove veletrgovine, poslove s medijima, hotelima, restoranima, luksuznim putovanjima. Možete biti i PR u nekom velikom kompleksu. Druga polovica mjeseca je naglašena za one koji rade uredske, ekonomske poslove. Mada povedite računa pred kraj samog mjeseca jer neće biti povoljni aspekti za novac. Morate dobro povedete računa, kako ćete uložiti i trošiti. Očekujte uplatu posljednjeg dana u mjesecu.

LJUBAV: Privlači vas strast. Nešto novo vam se događa. Ukoliko ste u braku onda morate pokazati izvjesnu toleranciju za odnos u toj zajednici. Mislite često na sebe, nije vas briga za osobu koja živi s vama. Ponekad ste pretjerano sebični. Vaša zadovoljstva su na cijeni. Ako ste sami onda ćete imati tajnu vezu, koja vam može kasnije poslužiti kao podrška za posao.

ZDRAVLJE: Niste baš dobro sa zdravljem. Vi ste po prirodi optimistični ali morate povedete računa o svemu. Posebno obratite pažnju na bedrenu kost, kukove. Možete biti i vezani za tlak ili neredovitu prehranu.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.