Strijelac-Mjesečni horoskop za prosinac 2021.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

ljubav

Tijekom prve dvije dekade mjeseca prosto ćete zračiti i rasipati oko sebe jednu nevjerojatno pozitivnu energiju koja će lako privlačiti pripadnike suprotnog spola. Poznanstva tijekom ovog razdoblja mogu krenuti na neki neobičan, čudan način, ali i preko društvenih mreža, okoliša ili preko kontakata s prijateljima. Vi koji ste “mladi i ludi” i ne želite se vežete, ovaj ćete razdoblje iskoristiti da se Izluduje i provedete više nego dobro. Oni pak pripadnici znaka koji se nadaju nekoj ozbiljnijoj priči, neka budu sigurni da se jedan odnos razvija u jako dobrom pravcu i da bi mogao rezultirati vezom već tijekom druge dekade prosinca. Ovo je VAŠ mjesec, pa ga iskoristite onako kako želite i kako vam srcu odgovara! Ako imate nekih problema ili neraščišćenih računa sa emotivnim partnerom, budite sigurni da će ih ovaj mjesec iznijeti na dnevni red. Vi ćete doduše pokušavati balansirate (s vrlo promjenjivim rezultatima), ali partner zaista može biti naporan i težak i pritiskati vas. Izvlačit neke probleme i situacije koje ste vi davno zaboravili i budite sigurni da vam, naročito druga dekada ovog razdoblja, donosi problematiku kojoj ćete morati ozbiljno da se posvetite. No, sve se može srediti ako je ljubav jaka i ako imate koliko toliko volje!

posao

Iako predispozicije za ovo razdoblje i nisu toliko loše, ipak je evidentno da ćete dosta vremena morati posvetite neisplativim stvarima, ispravljanju pogrešaka, saniranju grešaka i ponavljanju poslova koje ste već odradili. Toplo vam se savjetuje da pokušate održite dobru komunikaciju i kontakt s nadređenima, jer biste s ove strane često mogli čuti kritike i zamjerke na vaš račun. To vas može tek zablokirati, pa ćete raditi još manje i biti još više dekoncentrirani. U suštini, tijekom prosinca vam je potrebna bolja organizacija nego inače, veća fokusiranost i nikako ne smijete žuriti i povlačiti ishitrene poteze. Komunikacija s potencijalnim suradnicima vrlo korektna, i lako ćete naći mogućnosti za nova, ali i dodatna angažiranja. Sa postojećim poslovnim partnerima se trudite da održavate zadovoljavajući nivo poslovanja. Poboljšanje financija kreće u trećoj dekadi ovog razdoblja.

Zdravlje

Prva polovica mjeseca je zdravstveno prilično dobra kod vas i ne biste trebali imati većih problema. Starija populacija bi ipak u tom razdoblju mogla obrati pažnju na kralježnicu, jetru, žuč. Od drugog dijela prosinca obratite više pozornosti na prehranu – neće vam baš sve prijati, naročito ako pretjerujete!

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

60 RSD

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,85 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

7 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

60 RSD

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,85 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

MAKEDONIJA

53,1 MKD