Strijelac-Mjesečni horoskop za prosinac 2020.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

POSAO: Iako je većinom retro Merkur tijekom mjeseca, dobar je mjesec za novac i pokretanje posla. Suradnja s Jarcem, Ovnom ili Vodenjakom može donijeti uvećanje proračuna, posebno ako se budete aktivirali na polju komunikacija. Druge nedjelje mjeseca možete očekivati ​​poboljšanje na polju financija. Oni koji se bave turizmom neka obrate pozornost na papire u trećem tjednu mjeseca. Menadžeri u ovom znaku mogu i te kako da naprave dobar posao i zarade veliki novac. Strelčevi koji rade ili planiraju odlazak u inozemstvo bolje je da stanu bar do 25 u mjesecu, poslije toga mogu očekivati ​​bolje aspekte i putovanje.

LJUBAV: Venera je u vašem znaku pa se kaže ljubav je u zraku. Tu ste sada bar koliko toliko zaštićeni, možete računati na lijep period posebno ako ste slobodni i tražite sebi idealnu ljubav. Krećite se više u društvu ljudi koji su putnici, avanturisti ili istraživači, tu ćete naići na osobu koja vam odgovara. Ukoliko ste u braku, onda na vas utječe retro Merkur koji vas opominje na sve što se dogodilo u prošlosti i na zadatke koje niste riješili vezano za brak. Sada je vrijeme da se stabilizujete. Kraj godine je dobar za put, zajedničke planove u novoj godini.

ZDRAVLJE: Morate poboljšati cirkulaciju. Krećite se iako je hladno, kišovito ili snježno, vi morate pojačate svoj imunosustav. Spa centri su idealni za ovaj znak.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.