Strijelac-Mjesečni horoskop za ožujak 2021.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

ljubav

Emotivne veze i bračne zajednice neće doživjeti svoj procvat tijekom ovog mjeseca, ali neće dolaziti ni do nekih većih raskola između vas i partnera. Malo je napeta prva dekada mjeseca i to najviše onima koji su u braku, jer se napeti aspekti, ali i Pomrčina Sunca vezuju baš za polje doma, a sigurno je da ćete vi u tom razdoblju umjesto da stišavate stvari, svojim kritizerskim ponašanjem samo dodatno provocirati bračnog partnera. No, kada izađemo iz ovih prvih desetak dana koji su pod tenzijom, prilično čist teren je pred vama na dalje. Sad, evidentno je da ni vi ni voljena osoba niste zadovoljni svojim odnosom, ali trenutno ne postoje neke velike šanse da se on i popravi. Iskoristite trenutke koje provodite zajedno na najbolji mogući način i pustite da vrijeme dozvoli da se ovdje sve slegne i dođe na svoje. Oboma bi vam prijalo da više budete u nekim zabavnim aktivnostima ili da provodite vrijeme s prijateljima, a takvih prilika će biti više u drugom dijelu ožujka. Sve u svemu, nisu loše postavke vas. Što se slobodnih tiče, Pomrčina Sunca (Sunce vlada vašim poljem ljubavi) koje se događa 9, -og ožujka definitivno će pokvariti vašu sliku o nekom tko vam se sviđa. Lako možete shvatiti da ste previše očekivali od ove osobe i možda je idealizovali i sve ovo što se bude dešavalo biće kao hladan tuš za vas. Ne berite brigu, ima za vas još šansi, a najviše u trećoj dekadi ožujka. Pojavit će se netko kao melem na ranu, baš za vaše srce.

posao

Prva dekada mjeseca nije dobra za privatne poslove, ali ni za komunikaciju s poslovnim partnerima, jer se teško dolazi do zajedničkog rješenja i kompromisa. Ako ste namjerili da tek uđete u vode privatnog biznisa, poslušajte savjet i odložite za drugu polovicu mjeseca. I pored ovog napetog i tenzičnog početka, Strelčevi se dosta uspješno bore za svim situacijama u poslovnom segmentu. Da, Saturn u vašem znaku definitivno nije lak “za iznijeti” ali on vas uči smiriti svoju energiju i usmjerite je na prave stvari. Strpljenje i odgovornost prema svemu što radite prije ili kasnije daće rezultate. Imat ćete vi svoje padove raspoloženja, a pojavljivat se i situacije kada ste nepravedno zapostavljeni ili se vaš rad ne cijeni dovoljno, ali ne može se osporiti da jednim laganim tempom ipak gurate naprijed i postižete ono što želite. Marsova energija će vas dodatno potaknuti da se aktivirate i to naročito prema stranim tvrtkama i predstavništvima, gdje možete ostvariti i neke značajne suradnje.

Zdravlje

Vrijeme je da obratite više pažnje naročito na prehranu i neke životne navike. Ne zaboravite Saturnovu simboliku, a to je odgovornost prema sebi, u ovom slučaju i dovođenje zdravlja u red. Starija populacija u prvom dijelu ožujka može osjećati pojačane tegobe, naročito kada su neke kronične bolesti u pitanju. Ostatak mjeseca je ipak mnogo bolji po vas.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Status astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK