Strijelac-Mjesečni horoskop za lipanj 2021.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

ljubav

Dragi Strelčevi, pogotovo vi u emotivnim vezama i brakovima – retrogradnog Saturna u svom znaku tijekom ovog mjeseca možete iskoristiti na dva načina – možete početi ponašati odgovornije i zrelije u svojim relacijama i na taj način uzdići svoj odnos na mnogo viši i bolji nivo. Također – možete ga iskoristiti i tako što ćete biti teški, komplicirani, neaktivni u svojim vezama – što će vam samo donijeti iznimno kompliciran odnos s voljenom osobom, prožet trzavicama i nerazumijevanjem. Naravno, od vas zavisi kako ćete se postaviti, ali ja vam toplo preporučujem prvi način, jer ćete jedino tako uspjeti kroz ovaj mjesec prođete u jednom harmoničnom odnosu sa voljenom osobom ili bračnim partnerom. Možda vam se ponašanja ili neke izjave druge strane i neće dopadati baš uvijek, ali shvatite da svi griješimo, i progledajte kroz prste onoj / onome koga volite. Ako ste od onih usamljenih, prilike se samo redaju pred vama i pojedine osobe će se istinski truditi da vas osvoje i privole na svoju stranu. Ako budete čekali i oklijevali propustićete neke zaista dobre šanse za emotivnu sreću. Ne postoji razlog trenutno za vaš samovanje – ako ste nesigurni u sebe zbog nekih prošlih emotivnih ozljeđivanja, prevaziđite to – oni koji žive u prošlosti ne vide budućnost koja im stoji ispred nosa!

posao

U ljubavi će vam Saturn možda i dalje praviti probleme, ali je za poslovni segment učinak ove planete tijekom lipnja za vas odlično. Dat će vam potrebnu upornost, strpljivost i odgovornost prema poslovima u koje ulazite, kao i prema suradnicima i partnerima. Izgleda mi da ćete ovog mjeseca zaista imati par dosta dobrih ponuda i mogućnosti da sklopite neke značajnije ugovore koji će vrlo doprinijeti poboljšanju financijske situacije. Imat ćete prave mogućnosti da prezentirate sebe i svoj rad i nemojte biti iznenađeni ako dobijete ponudu za promjenu radnog mjesta ili promaknuće u drugoj dekadi mjeseca. Možda ćete na neke isplate morati pričekati, ali poboljšanje financija je evidentno, pa iskoristite ovaj period vratiti neke nakupljene dugove. Također, morat poraditi na smanjenju troškova, koji će biti naglašeni početkom mjeseca. Prilično ćete ozbiljno pristupati svakom novom poslovnom projektu, a sada se pred vama mogu otvoriti i vrata nekih suradnji s inozemnim tvrtkama i strancima.

Zdravlje

Vaša energija je sada dosta jača i evidentno je da ćete se bolje osjećati, iako ćete i dalje imati povremene “padove” zbog umora i stresa. Starija populacija ovog znaka imaće probleme s kralježnicom, jetrom, kostima, vodite računa io virusnim infekcijama, a bilo bi poželjno da prekontrolišete krv.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Status astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK