Strijelac-Mjesečni horoskop za kolovoz 2021.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

posao

Jupiter u vašem polju karijere uz planet Merkur koji mu se pridružuje 31. srpnja pospješit aktualna poslovna dešavanja, a vaše ideje i planovi o kojima već duže razmišljate, počet će se ostvaruju. Istovremeno, zahvaljujući Marsu u znaku Škorpiona, do 5. kolovoza, uspjet ćete za kratko vrijeme sve neophodne promjene kako bi unaprijedili način poslovanja, ali i status. Da bi se sve odvijalo po planu, bitno je da željene promjene budu realne i efektne. U suprotnom, situacija bi mogla zakomplicirati i prouzročiti dodatne nevolje. Stelijum u polju koje označava inozemstvo ukazuje na potrebu da se posao fokusira u tom pravcu, a najbolje bi bilo da se odvija u oba smjera. Nakon 13. kolovoza, Saturn koji vas je u mnogome kočio svojim retrogradnim kretanjem, konačno kreće direktno, što će vam donijeti nove povoljne prilike da postignete stvari koje su vam doskoro stalno izmicale unatoč trudu i zalaganju.

ljubav

Planet Merkur, vladar vašeg sedmog polja, tijekom kolovoza zajedno sa Venerom u polju posla skreće pozornost s radnih obveza u pravcu neke osobe koja vam je interesantna već duže vrijeme. Pazite samo da ne pomiješate poslovnu ljubaznost s nekim signalima koje očekujete. Situacija bi mogla biti vrlo komplicirana ukoliko je u pitanju netko s kim radite zajedno ili u istoj ustanovi. Venera je znaku Djevici je u padu, pa dobro otvorite oči i ne zalijećite se na prvu loptu. Ne miješajte posao i emocije radi avanture da se ne biste poslije gorko kajali. Mislite na svoju reputaciju. Ako se ipak upustite u vezu i ubrzo shvatite da to nije ono što ste očekivali, bolje je da na vrijeme prekinete nego da forsirate stvari na svoju štetu.

Zdravlje

Mogući problemi s kostima, zglobovima, tetivama i ekstremitetima. Čuvajte fizičkih ozljeda, posebno ako ih je u skorije vrijeme već bilo.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Status astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK