Strijelac-Mjesečni horoskop za kolovoz 2020.godine

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

POSAO: Lijepo je kada biste radili poslove usluga ili obrt. Tu biste u ovom trenutku zaradili veći novac. Ali vi volite putovanja, rad kao terenski trgovac, turistički vodič i sve što daje dinamiku kretanja, komunikacije i odlazak izvan zemlje u kojoj živite. Imat ćete povoljne aspekte pred kraj mjeseca. Mada, obratite pažnju sa kim komunicirati u drugoj polovici mjeseca je vam je kuća karijere izravno napadnuta od strane retro Merkura. Sigurno da će jedna Škorpion tražiti suradnju s vama jer vas je procjena kao znak koji može prodati – što god ali vaša suradnja se nastavlja sa zračnim znakovima Vodenjak, Vaga ili Blizanci.

LJUBAV: Za vas je ljubav čarolija tako da se ponekad ponašate sanjalački, mladenački, bez cilja ili organizacije. Zbog pomrčine u Lavu morat biti pažljivi u ljubavi s vatrenim znakovima, dok će vam vodeni znakovi poput Raka ili Ribe sjajno izaći u susret. Strijelac u braku voli ljetne avanture pa se čuvajte Lava, Škorpiona, Ovna da vas ne razotkriju, iako im uvijek bezrezervno vjerujete.

ZDRAVLJE: Morate povedete računa o kostima, reumi, iako niste Jarac u znaku, ali se Saturn trenutno nalazi u vašem zviježđu, pa ćete prije imati bolesti Saturna nego vašeg vladara Jupitera.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.