STRIJELAC-Fiksne zvijezde u horoskopskom znaku

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

U znaku STRELCA, na 2 stupnju, je ISIDIS prirode Mars – Saturn, vrlo mala zvijezda opasnog upliva, koja nosi sa sobom opasnosti od iznenadnih napada, zlobu i nemoralnost. ACRAB, blizu 3 stupnja, utječe loše na materijalno stanje i česti su neobični gubici imovine i materijalnog, a uspjeh, i ako stiže, biva tek poslije vrlo dugog i mukotrpnog rada. Vuk Karadžić je ovdje imao Merkur. ANTARES, na 9 stupnju, vrlo sličnog i izgleda i upliva koji ima Mars, ali je prirode Mars – Jupiter, i jedna je od najmoćnijih zvijezda. Ova zvijezda mahom donosi naglu slavu i uspjeh, ali ide iu krajnost te donosi nerijetko velike gubitke i podložnost ne malim nevoljama, opasnostima i stradanjima. Kad je ova zvijezda u pitanju, potrebno je mnogo više obratiti pažnju na ostale aspekte u osobnom horoskopu. Mile Dupor, naš najpoznatiji astrolog, je ovdje imao Merkur, kao i Njegoš. RAS ALGETHI se nalazi na 17 stupnju i naglašava vidovitost, ali i veliku glazbenu nadarenost, kao i sklonost pisanjui i bavljenju pravom. Mozart je ovdje imao Mjesec. SABIK, također na ovom stupnju, djeluje slično, ali je mnogo opasniji i ne rijetko donosi stradanje, nesretne slučajeve i propast. RAS ALHAGUE, na 22 stupnju, razorno djeluje i naglašava fanatizam koji tjera čovjeka da se bori i strada zbog potpunih banalnosti i sitnica ili pak zbog nerealnog i besmislenog cilja. Sklonost kocki je prenaglašena, i jedino Jupiter i dobri aspekti ovdje popravljaju situaciju, i u smjeru da su to onda izuzetno dobre osobe, često veliki vjerski velikodostojnici. Lesath, na 24 stupnju, vrlo loše djeluje na živčani sustav i česti su poremećaji i bolesti tog tipa, ali naglašava i dobro pamćenje. Ante Marković ovdje ima Jupiter. AGULEUS, na 25 stupnju, naglašava probleme s očima i vidom, ETANIN, na 26 stupnju, koji astronomski predstavlja centar naše galaksije, naglašava talent pisaca. Često naglašava i vođe kao što je to bio Romanov s Uranom ili sada, Putin sa Marsom, ali, također, naglašava i konfiskovanje stečenog. ACUMEN, na 28 stupnju, problem s očima, ali i velike političke predispozicije. Ovdje je podznak imao Roosevelt, a Stipe Mesić Merkur. Sinastriju, na 29 stupnju, stavlja naglasak na glazbu, ali i na nekog tko će biti vođa. Često naglašava probleme sa zubima.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Status astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK