Strijelac / Djevica-karakteristike vašeg znaka u kombinaciji s podznakom, ascedentom (ASTRO)

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Veza ova dva Pokretna znaka je prilično kontradiktorna. Nježna, cerebralna, bogata nijansama: tako se ispoljava borba ove dvije prirode primorane živjeti u zajednici. S jedne strane je Djevica, sa svojom naglašenom ljubavlju za red, detalje i analizu, as druge je Strijelac, sa svojim nehajem za bilo kakve veze i ustaljene sheme, i za sve ono što je jednostrano; Djevica hoće sigurnost, mir, efikasnost i diskreciju. Strijelac ima smisla za putovanja, avanturu i neprekidno je u pokretu.

Tako se rađa priroda koja vječito traga za unutrašnjom ravnotežom koja bi joj osigurala neophodnu odlučnost u pravcu osobne afirmacije. Ovo razilaženje u duši ipak nije negativno jer može stvoriti ličnost koja uspijeva izbjeći “željeznoj logici” koju nosi znak Djevice i tako prodre u istinsku suštinu života, ljudi i situacija. Strijelac sa svoje strane nudi mogućnost da ovakva osoba otkrije filozofski i ideološki smisao života, što, podržano realizmom Device, doprinosi stvaranju snažne ličnosti, sposobne da se uzdigne iznad životnih nedaća i spozna najdublje istine …

U običnim okolnostima, ovakva osoba poštuje društveno priznate moralne vrijednosti i društvene konvencije. Iako je pomalo rezervirana i zabrinuta da ne napravi pogrešan korak, ona je vrlo učinkovita, lucidna, organizirana i veliki entuzijasta. Govori i djeluje uglavnom kada je sigurna da je u pravu, obuzdava svoj entuzijazam prije nego što dobro organizira posao i ne stupa u akciju prije nego što se uvjeri da je teren čist – što baš i ne doprinosi nekoj spontanosti. Unaprijed i postupno analizira ono čime je motivirana. Ipak, u trenutku akcije stupa na scenu u velikom stilu i iznenađuje okolinu time što uspijeva ostvariti ono što je željela.

Kad Strijelac – Djevica pokaže idealizam, to je najčešće tako što usvaja neki zajednički ideal. Vrlo izuzetno ga prilagođava sebi i rijetko se trudi na okoliš utječe primjerom i riječju. Ideje koje su aktualne on obogaćuje svojom strogom analizom. To je realizator koji umije da u praksi ostvari ono što su drugi maglovito zamislili. Opskurna uloga koja mu često zapada ne bi trebalo da nas odvrati od pomisli na njegovu učinkovitost. Bez njega bi mnogi poduhvati ostali nedovršeni ili neuspjeli.

Međutim, mnogim ljudima, koji imaju ovakvu sintezu znaka i podznaka i koji svoje potencijale ne uspijevaju usmjere na pozitivan način, u životu često “ne cvjetaju ruže”. Ovakav znak može isto tako spriječiti da određene najvažnije i prirodne potrebe ličnosti budu zaista proživljene ili u dovoljnoj mjeri podržane.

– Imate zdrav razum i osoba ste od inicijative; uredni ste i organizovani, ali imate sklonost da se iscrpljujete nevažnim detaljima. Vi znate tajnu vječne mladosti, a posjedujete i sposobnost da uočite slabosti drugih i da od toga izvlačite korist. To ćete obično raditi diplomatski i sa taktom; druge osobe često nisu ni svjesne tog Vašeg talenta. Dom, kuća, obitelj igraju važnu ulogu u Vašem životu, pozitivnu ili negativnu – ovisno o tome u kojoj mjeri Sunce okupira četvrto polje Vašeg horoskopa …

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK