Što su opsesije horoskopskih znakova …. Biku je najveća opsesija novac, a Škorpionu odanost …..

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Svaki od znakova Zodijaka ima svoje opsesije koje mu svjesno ili nesvjesno kontroliraju život. Biku je najveća opsesija novac, a Škorpionu odanost.

Ovan je opsjednut šopingom

Pripadnici ovog znaka neustrašivi su i entuzijasti u svim poljima života, pa iu svojim malim opsesijama. Stalno traže nešto novo u životu, a tu glad najčešće vole utole u satima šopinga. Njihova opsjednutost kupovinom ide iz krajnosti u krajnost u tolikoj mjeri da im to u potpunosti preuzima život.

Novac i luksuz glavna su opsesija Bika

Bikovi su stabilni, uporni i izdržljivi, a svi kvaliteti pomažu im da steknu dobru poziciju na poslu. Ne boje se naporno raditi, a sve s jednim ciljem, da steknu što više novca. Veliki iznos na tekućem računu omogućuje im uživanje u luksuzu koji cijene jednako kao i novac, ali ne ustručavaju se da ga troše na druge.

Blizanci nigdje ne idu bez gadgeta

Živahni i društveni pripadnici ovog znaka opsjednuti su tehnikom, odnosno svih gedžetima koji im omogućavaju bolju komunikaciju sa svima koje vole. To je njihov prozor u svijet, a obožavaju ih zbog slobode koju im pružaju. Isto tako slabi su na modu i spremni su cijeli svoj dan potrošiti na kombiniranje novih modnih trendova.

Rak žudi za uspjehom

Suosjećajni Rakovi uvijek su spremni pomoći, ali samo ako se to ne kosi s njihovim uvjerenjima. Oni jasno izražavaju svoje stavove i svima pokazuju što im se sviđa, a što ne. Žude za uspjehom i spremni su za to da idu i iznad svojih granica. Taj uspjeh je najčešće vezan uz obiteljski i privatni život.

Lav ima glavnu opsesiju – nadmoć

Pripadnici ovog znaka imaju određenu aristokratsku osobinu koja ih tjera da u svemu budu najbolji. Upravo je to njihova najveća opsesija, nadmoć i superiornost nad drugima. Vole drugima da pokažu da se odlično snalaze na svim poljima života i neće se ustručavati da pokažu kada nisu u pravu.

Djevica je opsjednuta redom

Pedantne Djevice opsjednute su redom u tolikoj mjeri da im se život često samo oko toga i vrti. Najviše od svega cijene točnost i disciplinu, a ako im to netko poremeti pretvaraju se u prave kraljice drame. Opsesija savršeno uređenim svakodnevnim rasporedom graniči s opsesivno-kompulzivnim poremećajem.

Vaga žudi za ravnotežom

Vage su sklone pretjeranom analiziranju, stoga ne čudi što su opsjednuti životnom ravnotežom. Taj balans nastoje postići lijepim stvarima, bilo nakitom, putovanjima ili odjećom. Problem je u tome što taj svoj poriv ne mogu kontrolirati pa šoping može ih izbaci iz takta.

Škorpion je opsjednuta lojalnošću

Pripadnici ovog znaka poznati su po svojoj misterioznoj i posesivnoj prirodi pa u životu najviše žude za iskrenošću i lojalnosti. Oni žele odnose pune povjerenja, a svojom opsesijom smatraju veliku želju za znanjem. Ne libe se da pokažu svoje znanje koliko god to drugim znakovima išlo na živce.

Putovanja su glavna opsesija Strijelca

Baš kao i Ovnovima, i Strijelci najviše u životu vole avanture i aktivnosti. I dok su drugi opsjednuti nadmoći i iskrenim odnosima, njihova mala opsesija su putovanja i napraviće sve kako bi što češće putovali. Jedino tako mogu riješiti viška energije po kojoj su toliko poznati.

Jarac je opsjednut samim sobom

I dok su drugim pripadnicima Zodijaka važnije materijalne stvari, Jarac je opsjednuti samo jednom – samim sobom. On ima egocentričnu crtu koja ga tjera da sve uradi u svoju korist, bez obzira povrijedilo to nekoga ili ne. Upustit se u lov na uspjeh i gaziti po drugima, osim ako ga strah da će izgubiti nešto još važnije ne natjera da odustane.

Vodenjak želi biti najkreativnija u društvu

Šarmantni pripadnici ovog znaka imaju stalnu potrebu da budu najkreativniji u društvu. Stalno nešto stvaraju i pravi su inovatori, ali to više rade za svoju dušu nego zbog uspjeha. Iako im priznanja gode, bitnija im je titula najkreativnijeg znaka u društvu.

Ribama ovisno nisu strane

Ribe su pravi sanjari i žive u svom svijetu koji su skrojili po svojoj mjeri. Pripadnici ovog znaka su labilni stoga ne čudi što se lako navuku na nezdrave navike, poput brze hrane, kockanja ili alkohola. Jednom kad to probaju postaju toliko time zaokupljeni da se teško mogu izvući.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Status astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK