Horoskopius

Što se događa u sedmoj kući vaš natalne karte? -Gosti, a domaćini …..

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Dolaskom do sedme kuće ulazimo u područje veza i odnosa u našem životu, tako da nam ova kuća može pokazati ponašanje drugih u odnosu na nas. Ako govorimo o projekciji, u sedmoj kući nam se vraća ono što projiciramo na druge

Ovom kućom u prirodnom horoskopu vlada Venera, a ova planeta teži ujediniti suprotnosti, da se odnosi dovedu u ravnotežu i sklad, tako da se za Veneru može reći da pospješuje uzajamne odnose između ljudi. Ona je spremna na kompromis u svakom trenutku, što igra veliku ulogu u našim odnosima i prijateljstvu. Venera ima potrebu za ljudskim zajedništvom, što je očito u sedmoj kući, kroz uzajamno priznavanje i poštovanje. Međutim, ako je funkcija koju predstavlja Venera poremećena u natalu ili ako postoji problem sa sedmom kućom, onda dolazi do nedostatka spremnosti na suradnju, nemanje takta i osjećaja za diplomatičnost. Udruživanje s drugima je svima nama potrebno, između ostalog i zbog održavanja vrste, kao što je i čovjekova potreba vezivanja za druge, uzrokovana potrebom za sigurnošću. Ova udruživanja ne odnose se samo na ljubavni i bračni odnos, već i na poslovna partnerstva i svaki drugi oblik u kome smo društveno aktivni.

Ne treba zaboraviti Saturnovu egzaltaciju u sedmoj kući, tako da i naše pitanje statusa ovisi od toga kako ćemo prihvatiti druge i kako će drugi prihvatiti nas. Postoje neka pravila koje je potrebno poštovati u odnosima s drugima, postoje određene norme kada smo društveno angažirani, kao i pravila zbog neophodnosti zajedničkog življenja. Trud, strpljenje i napor Saturna poželjan je u sedmoj kući da bi se uspostavila ravnoteža između stvari koje su u sukobu ili nisu u skladu.

Sedma kuća je nasuprot prvoj kući, kojom u prirodnom horoskopu vladaju Mars i Sunce, gdje čovjek sam sebe stavlja u središte, dok su u sedmoj kući u središtu ‘drugi’. U prvoj kući čovjek preuzima sve sam na sebe, dok u sedmoj kući dolazi do razvoja izvana, jer se sve u ovoj kući nalazi u vezi s drugim osobama. Ali, ovdje prilazimo uglavnom intelektualno, jer ne treba zaboraviti da je sedma kuća vazdušna. Za čovjeka je od velike važnosti društveno svjestan odnos s drugima, koji se odvija u ovoj kući i gdje se zbog egzaltacije Saturna uspostavljaju neki standardi, a od nas očekuje da ih priznamo i poštujemo u društvenom ophođenju prem drugima. Ovdje su nam širom otvorena vrata iu sedmoj kući imamo društvena iskustva, pa kod svakog novog susreta u našem širem okruženju, bogatiji smo za nova saznanja i informacije. Sve ovo potiče i naš intelekt, jer podsjećam da je ovo vazdušna kuća. U sedmoj kući dajemo osobni doprinos društvu za što je često potrebno objektivno razmišljanje i zato Saturn i Merkur imaju povoljno dostojanstvo u Vagi, koja prirodno vlada ovom kućom. Bilo kakva sentimentalnost ili površnost lako dovode do nedostatka ravnoteže i zato je mišljenje u oblasti sedme kuće snažno naglašeno, što funkciju osjećanja potiskuje u drugi plan. Venera određuje ono što nas privlači i odbija, a često rezultira suradnjom u sedmoj kući. Svi mi ovisimo jedni od drugih, partnerstvo s drugima je svima potrebno, a Saturn je osnova za suradnju s njima. Da bismo došli u kontakt s drugima, i sa njima se sreli na nekom određenom mjestu ili pri izvršenju nekih društvenih aktivnosti, potrebna nam je sedma kuća.

Netko tko ima Sunce u sedmoj kući, usko povezuje svoje samoizražavanje s društvenim aktivnostima i sa drugim ljudima, a onda postoji i potencijal za skretanje pažnje na sebe kroz profesiju, koja može biti javna ili neka koja zahtijeva društvenu angažiranost. Pa, ako je Djevica na Ascendentu sa Merkurom u desetoj kući, onda će svemu tome prilaziti razumno, oprezno, analitično i sa mnogo ambicije da istakne sebe kroz profesionalnost i naglasiti važnost intelekta, težeći svoju ambiciju realizira odnose s drugima. Još ako je Merkur u povoljnom aspektu sa Venerom, onda osoba koristi diplomatičnost i lakoću za svoje ideje i planove, bez obzira što je Djevica na Ascendentu često sumnjičava i kritična.

& Nbsp;

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM