Horoskopius

Što određuje uspjeh u karijeri? U kojoj su vam kući planeta uspjeha? Što kažu zvijezde ?!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Sama ličnost je uvijek predstavljena 1. kućom i svaka osoba teži prirodno egzaltira u 10. kući, koja govori o tome, što će osoba vremenom postati. Primjerice, sa Venerom u 10. kući osoba se može baviti glazbom ili uopće ne mora imati profesiju, jer može biti kućanica, ali će je okolina opisati kao ugodnu i kulturnu osobu. Kada govorimo o karijeri, onda prvenstveno govorimo o Zenitu ili 10. kući, jer ova kuća govori o tome kako će se osoba izgraditi i što će postati u životu.

Karijera kojom će se čovjek baviti se prvenstveno procjenjuje iz 10. kuće, planeta koje su prisutne u ovoj kući i vladara 10. kuće (položaj u kući i znaku i aspekti). Kada osoba nigdje ne radi ili kada nema stalan posao, ona također ima neki položaj u javnosti i nešto što daje dojam o njoj, tako da je suštinski 10. kuća, ono čemu natus teži i što postaje.

Kuća posla i zaposlenih je 6. kuća i ona opisuje kakvo nam je radno okruženje, kao i kakve osobine ličnost pokazuje na poslu ili kao zaposleni. U ovoj kući je konkretan kontakt sa radom i ova kuća opisuje rad kroz koji ličnost može se konkretnije materijalizira. Kuća pokretne imovine i novca je 2. kuća i ona govori o izvoru prihoda, sposobnosti stjecanja, kao io sustavima vrijednosti.

Kada procjenjujemo profesiju, uzimamo sljedeće faktore:

• 10. kuća (znak u kojem počinje, planeta u ovoj kući)
• Vladar 10. kuće (pozicija u kući, znaku i aspektima). Ako na primjer, vladar 10. kuće Venera iu trigonu sa Marsom, profesija Najcessce neće ići iz simbolike Venere već iz Marsa. Primjerice, vladar 10. kuće je Sunce u kvadratu sa Saturnom – profesija će biti u simbolici Saturna i kuće iz koje Saturn dolazi. Kako je kvadrat osoba neće biti zadovoljna i može promijeniti posao i sve što je predstavljeno kvadratom ukazuje na prolazne poslove.

U slučaju da je vladar 10. kuće otišao u 6. kuću, onda je ovo dobro za uslužne djelatnosti, radionice ili za rad u zdravstvu. Ili, ako je vladar 10. kuće otišao u 7. kuću, onda su to javne ličnosti, političari, diplomacija, matiačri, itd.
• Sunce i Saturn
• Znak Jarca
• signifikatora temperamenta – pokazatelji podobnosti za određenu vrstu posla. Posebnu pozornost treba obratiti na Ascendant i njegovog vladara, a tamo gdje se nalazi vladar Ascendenta nalazi se i usmjerenost pažnje i interesovanje osobe (osoba sa vladarem Asc u 9. kući će imati potpuno različito usmjerenje i pažnju od osobe koja ima vladara Asc u drugi kući).

Sunce i Mjesec je važno uzeti u razmatranje, jer ukazuju na karakternu i emocionalnu podobnost osobe za neki posao, a ove dvije planete govore io potrebi za popularnošću i slavom. Često postoje iznimke, kada predhodni faktori ne moraju biti od primarne važnosti. Primjerice, planeta koja je na Ascendentu

-može biti jak i čvrst profesionalni pokazatelj, kao i kod još

-nekih iziuetaka.

Pluton kao planet koja significira posao – govori o poslu u banci ili o mogućnosti profitiranja u ratnim uvjetima, nakon nečije smrti.

Neptun kao planeta koja significira posao – uz ostale čimbenike može se govoriti o liječnicima, farmaceutima, kemičarima, glumcima, itd.

Uran kao planet koja significira posao – to su djelatnosti u urbanim sredinama, nova tehnologija, kompjuteri, zrakoplovstvo, inžinjering, velike reforme ili nagle društvene promjene mogu utjecati na posao s kojim se osoba bavi.

Saturn kao planeta koja siginificira posao – poslovi koji zahtijevaju trajnost ili koji se razvijaju u kasnijem razdoblju života, poslovi koji podrazumijevaju određeni status u društvu, političari, itd.

Jupiter kao planeta koja significira posao – lakoća pri stvaranju karijere, izdavašvo, veletrgovina, akademci, profesori, stranci – sve to utječe na status i karijeru.

Mars kao planeta koja significira posao – poslovi vezani za uniformu, policija, vojska, sportaši, medicinski radnici, kirurzi, čelnici, ali i mesari, građevinski radnici, itd.

Venera kao planet koja significira posao – galerijski poslovi, umjetnički skupovi, kozmetičari, frizeri, rad u butiku, muzikanti i mnogi drugi umjetnički poslovi, itd.

Merkur kao planeta koja significira posao – trgovački poslovi, ali i intelektualni poslovi, promet, predavanja, pisci, novinari, konzultanti, agenti, veze komunikacije, itd.

Mjesec kao planet koja significira posao – kontakt s velikim brojem ljudi, poslovi povezani sa stvarima za masovnu upotrebu, poslovi vezani za hranu, nekretnine, itd.

Sunce kao planeta koja significira posao – moć, uspjeh, kvalitetu, veličina, vlast, sjaj, pozornica, ponos – su faktori koji utječu na status i karijeru

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK